homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Valentine's Day-2

#20 2012-02-15 11:55:41

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Valentine's Day

eu la 15 ani de Valentine's am primit un trandafir, o ciocolata si o bratara hand-made. Sincer, nu vad vinovatia ta in a-l fi intrebat daca e de aur, poate ai intrebat pe un ton gresit, era normal sa te intereseze daca e de aur sau nu.. asta nu te face materialista, repet, doar daca ai folosit tonul nepotrivit.
Dar totusi, cadoul in sine il vad exagerat, sincer. Valentine's e o zi oarecare, un mic cadou, o atentie, o floare si era mai bine. Cum spune si alyush, cand te cere de nevasta, la ce sa te mai astepti? sa iti cumpere un rolls royce tot din aur si cu diamante in loc de geamuri? lol eu fac 21 de ani si nu am primit inele decat de la parinti, la 14 si la 18 ani, si mai tarziu de la prietenul meu ce m-a cerut de logodnica.
La 15 ani e inca varsta la care sa experimentezi, in niciun caz sa primesti inele de aur si apoi sa ti se duca "vestea" ca esti materialista. In locul tau, la varsta aia as fi refuzat cadoul intr-un mod elegant, zicand ca pentru tine cel mai frumos cadou e momentul petrecut impreuna cu el, nu altceva smile

LE: alina76, toate ne dorim bijuterii? eu una nu imi doresc asa ceva, o data cu maturitatea si dupa ce te lovesti de unele greutati ale vietii, nu bijuteriile sunt cele mai importante.
si in plus, la 15 ani nu prea stii ce-i aia dragoste... daca la 15 ani primesti un inel (putea sa fie din argint sau putea fii din Pufuleti cu surprize la varsta lor lol ) ca sa nu fie banal, atunci la ce sa te mai astepti apoi? la nunta nu mai porti rochie alba, ca e banal, porti una roz bombon cu picatele verzi sau nu iti mai trebuie verigheta, porti o coroana de aur alb mai bine pe cap, ca verigheta e banala? la banchet nu mai porti rochie, vii in costum de baie? neutral

prostii forgetit
Da, toate vrem sa fim apreciate, insa de la apreciere pana la cazul de fata...mai e mult.

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-02-15 12:14:57)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#21 2012-02-15 12:39:02

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

alina76, gestul conteaza, nu valoarea cadoului...
Poate de ziua cuiva o persoana draga nu isi permite sa ii cumpere ceva si vine doar sa ii spuna la multi ani, de exemplu pt. mine ar conta ca acea persoana draga mie a fost alaturi de mine.

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#22 2012-02-15 12:58:58

alina76
New member
Inregistrat: 2012-02-14

nu zic ca nu ar trebui sa apreciem orice cadou indiferent de valoare,dar de ce daca primim  o bijuterie mai ales de la iubit sa facem falsitati cum, ca nu vrem
sa fim considerate materialiste,mai bine ii accepti cadoul , ii multumesti si gata...

Ultima oara a fost editat de alina76 (2012-02-15 13:03:08)

#23 2012-02-15 13:41:51

alyush
Platinum member

depinde de fiecare persoana in parte, accepti cadoul, multumesti, dar poate in sinea ta te gandesti ca poate a fost scump si era ok si daca primeai un cadou mai ieftin

#24 2012-02-15 14:01:20

timo
Hero member
Inregistrat: 2011-02-13

Vorbim ca niste batrani!http://www.pic4ever.com/images/301.gif Ca e ca nu e potrivit cadoul la varsta asta. Pe vremea noastra nu era normal, acum poate e. Cum nici pe vremea bunicului nu era ok sa ti-o tragi la 16 sau sa primesti cine stie ce masina la 18.http://www.pic4ever.com/images/3120.gif

Publicitate

loading...

#25 2012-02-15 15:29:14

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

wild_wind a scris:

la 15 ani se face cadou un inel de aur de valentine???  fimiu care are 19 ani i-a cumparat un trandafir prietenei si i-a facut el personal o felicitare,foarte frumoasa.
si fata a fost fericita!

subscriu...mi se pare destul de costisitor un inel pentru un copil de 15 ani, dar daca exista posibilitati...

#26 2012-02-15 16:02:21

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Hai sa-mi dau si eu cu parerea. In primul rand faza cu primitul inelului este relativa. Daca el si-a permis (de unde stiti voi ca ei nu ii plac bijuteriile? Poate ea poarta bijuterii si baiatul a zis sa-i fac o surpriza). Oricum asta cu "vai costa prea mult" este o imbecilitate. Da, 15 ani, intr-adevar consider ca e o cheltuiala destul de mare, mai ales ca... cel mai probabil e facuta din banii de la parinti, ca nu cred eu ca munceste el la 15. Dar, de asemenea, sa dam sfaturi de genul ' Fii multumita cu inelul din pufuletii cu surpirze' imi pare putin.. deplasat. Consider ca o femeie trebuie sa aiba respect de sine, si mai ales sa nu-si coboare standardele. Daca eu am fost invatata sa primesc cadouri, voi dori sa se intample asta si intr-o relatie. Da, sunt perfect de acord, ca la varsa asta de 15 ani e exagerat,d ar oricum, mi se pare tampit ca o femeie sa zica 'vai, a fost prea scump?' atata timp cat nu l-a fortat ea pe tip sa ii cumpere chestia respectiva, sincer.

legat de problema ta, nu mi se pare gresit ca ai intrebat daca e din aur inelul (scopul pt care ai intrebat, doar tu il stii) dar, depinde mult de tonul pe care ai facut-o. Prietenul tau a exagerat, si a escaladat situatia, nu aiurea, pt. ca... nu ai de unde sa stii cum a sunat intrebarea asta pentru el. Oricum, gandeste-te la ce v-ati spus, la ce fel de relatie e asta si vezi daca ai nevoie de asa ceva sau nu. Esti clasa 9-a, ai 15 ani, nu va leaga nimic solid inca, ai libertate de alegere. Totusi, incearca sa reanalizezi situatia, poate te-ai exprimat gresit si... lucrurile astea daca nu le corectezi se repeta, si s-ar putea sa te trezesti la un moment dat cu o eticheta complet cretina si neadevarata de "materialista" sau mai stiu eu cum, doar pentru ca nu dai atentie detaliilor din glas/ gest.

Mult succes si felicitari (sa stii ca nu multe tipe primesc genul astad e cadouri la 15, depinde si de tip dar, chiar si asa, gestul in sine sa stii ca este unul destul de frumo, asta daca nu luam in calcul ideea ca poate credea ca asa ajunge mai repede in pantalonii tai.)

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#27 2012-02-15 16:18:05

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

timo a scris:

Vorbim ca niste batrani!http://www.pic4ever.com/images/301.gif Ca e ca nu e potrivit cadoul la varsta asta. Pe vremea noastra nu era normal, acum poate e. Cum nici pe vremea bunicului nu era ok sa ti-o tragi la 16 sau sa primesti cine stie ce masina la 18.http://www.pic4ever.com/images/3120.gif

Corect. Vremurile se schimba. Si eu am avut telefon mobil din clasa a6a, mai nou copii primesc telefon in clasa a3a...si nu orice telefon. Tin minte ca primul meu telefon a fost un nokia din acela foarte mare, cu antena rotfl pai ma uit la boraceii din scoala generala ca au iphone  va

Eu imi mentin parerea, reactia ei l-a facut sa aiba o parere proasta despre ea, nu spun ca are dreptate. Conteaza sa discute si sa lamureasca.
Mie nu mi se pare exagerat ca la 15 ani sa fi considerata materialista, poate nu sunteti atenti sau nu mai sunteti in liceu sa vedeti cu ce fite vin fetele in clasa a9a. Aici nu ma refer sub nicio forma la initiatoare topicului cum ca ar fi materliaslista, sa nu se inteleaga gresit, vorbeam la general, despre unele fete de liceu.

#28 2012-02-15 16:35:32

alyush
Platinum member

Off topic...
Karina, ziceai de telefoane... eu primul tel l-am avut pe clasa a 5-a, vara'mea e pe clasa a 3-a si are tel de cand a gatat clasa I, are o colega care are iphone 4, in schimb eu nu am umblat niciodata calumea pe un iphone lol

#29 2012-02-15 16:41:48

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

sincer, nu toata lumea e neam cu Gigi Becalli  roll

daca nu ai avea de unde (sau mai bine zis ai tai sa aiba), nu ai umbla cu Iphone in generala...

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#30 2012-02-15 16:46:34

alyush
Platinum member

hai_faiv, dar suntem o groaza si la facultate care nu avem iphone si poate parintii unora chiar si-ar permite sa le cumpere, dar nu pun accent pe asa ceva si poate e mai bine asa (bine, cu totii ne-am dori telefoanele abia aparute pe piata)

#31 2012-02-15 16:52:04

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

legat de acest topic nu prea stiu ce sa spun,dar cum s-a mai zis poate a observat ca tie iti plac bijuteriile si atunci s-a gandit sa iti faca o surpriza...totusi mi se pare prea mult un inel de aur,mai ales la varsta asta.un inel deosebit de argint,o pereche de cercei de argint,o bratara ceva mi se parea mult mai ok,sau de ce nu, un buchet de flori si o jucarie de plus ceva smile in alta ordine de idei nu sunt de acord cu cadourile astea formale.cand iubesti sau ti la o persoana ii poti face cadouri oricand,nu numai de Valentine`s Gay... Nu e numai 100% vina ta.Sunt persoane care intr-adevar nu arata cat de entuziasmate sunt la primirea unui cadou,totusi nu cred ca trebuia sa aiba reactia asta de "barbat matur si trecut prin viata" sunt total de acord cu ce a spus dea mai sus... parerea mea e ca ar trebui sa ii dai inelul inapoi si sa inchei "taraboiul" asta.Probabil ca amandoi proveniti din familii cu o stare materiala buna asa ca daca iti doresti si tu un inel ca ala sunt sigura ca iti vei cumpara tu sau parintii

Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2012-02-15 16:52:48)

Ne dorim si noi bebic

#32 2012-02-15 18:19:03

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

rocssana.nana a scris:

cand iubesti sau ti la o persoana ii poti face cadouri oricand,nu numai de Valentine`s Gay...

offtopic nu stiu daca a fost intentionat sau nu, dar... rotfl rotfl priceless

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#33 2012-02-15 19:47:19

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

offtopic  asa spun de cand eram in scoala generala ... Valentine`s Gay ....

Ne dorim si noi bebic

#34 2012-02-15 19:53:13

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

rotfl2

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.