|
Nu esti logat.
Valentine's Day-2#20 2012-02-15 11:55:41
Re: Valentine's Dayeu la 15 ani de Valentine's am primit un trandafir, o ciocolata si o bratara hand-made. Sincer, nu vad vinovatia ta in a-l fi intrebat daca e de aur, poate ai intrebat pe un ton gresit, era normal sa te intereseze daca e de aur sau nu.. asta nu te face materialista, repet, doar daca ai folosit tonul nepotrivit. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2012-02-15 12:14:57) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #21 2012-02-15 12:39:02
Re: Valentine's Dayalina76, gestul conteaza, nu valoarea cadoului... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #22 2012-02-15 12:58:58
Re: Valentine's Daynu zic ca nu ar trebui sa apreciem orice cadou indiferent de valoare,dar de ce daca primim o bijuterie mai ales de la iubit sa facem falsitati cum, ca nu vrem Ultima oara a fost editat de alina76 (2012-02-15 13:03:08) Offline #23 2012-02-15 13:41:51
Re: Valentine's Daydepinde de fiecare persoana in parte, accepti cadoul, multumesti, dar poate in sinea ta te gandesti ca poate a fost scump si era ok si daca primeai un cadou mai ieftin Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #24 2012-02-15 14:01:20
Re: Valentine's DayVorbim ca niste batrani! Ca e ca nu e potrivit cadoul la varsta asta. Pe vremea noastra nu era normal, acum poate e. Cum nici pe vremea bunicului nu era ok sa ti-o tragi la 16 sau sa primesti cine stie ce masina la 18. Offline Publicitateloading...
#25 2012-02-15 15:29:14
Re: Valentine's Day
subscriu...mi se pare destul de costisitor un inel pentru un copil de 15 ani, dar daca exista posibilitati... Offline #26 2012-02-15 16:02:21
Re: Valentine's DayHai sa-mi dau si eu cu parerea. In primul rand faza cu primitul inelului este relativa. Daca el si-a permis (de unde stiti voi ca ei nu ii plac bijuteriile? Poate ea poarta bijuterii si baiatul a zis sa-i fac o surpriza). Oricum asta cu "vai costa prea mult" este o imbecilitate. Da, 15 ani, intr-adevar consider ca e o cheltuiala destul de mare, mai ales ca... cel mai probabil e facuta din banii de la parinti, ca nu cred eu ca munceste el la 15. Dar, de asemenea, sa dam sfaturi de genul ' Fii multumita cu inelul din pufuletii cu surpirze' imi pare putin.. deplasat. Consider ca o femeie trebuie sa aiba respect de sine, si mai ales sa nu-si coboare standardele. Daca eu am fost invatata sa primesc cadouri, voi dori sa se intample asta si intr-o relatie. Da, sunt perfect de acord, ca la varsa asta de 15 ani e exagerat,d ar oricum, mi se pare tampit ca o femeie sa zica 'vai, a fost prea scump?' atata timp cat nu l-a fortat ea pe tip sa ii cumpere chestia respectiva, sincer. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #27 2012-02-15 16:18:05
Corect. Vremurile se schimba. Si eu am avut telefon mobil din clasa a6a, mai nou copii primesc telefon in clasa a3a...si nu orice telefon. Tin minte ca primul meu telefon a fost un nokia din acela foarte mare, cu antena pai ma uit la boraceii din scoala generala ca au iphone Offline #28 2012-02-15 16:35:32
Re: Valentine's DayOff topic... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #29 2012-02-15 16:41:48
Re: Valentine's Daysincer, nu toata lumea e neam cu Gigi Becalli When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #30 2012-02-15 16:46:34
Re: Valentine's Dayhai_faiv, dar suntem o groaza si la facultate care nu avem iphone si poate parintii unora chiar si-ar permite sa le cumpere, dar nu pun accent pe asa ceva si poate e mai bine asa (bine, cu totii ne-am dori telefoanele abia aparute pe piata) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #31 2012-02-15 16:52:04
Re: Valentine's Daylegat de acest topic nu prea stiu ce sa spun,dar cum s-a mai zis poate a observat ca tie iti plac bijuteriile si atunci s-a gandit sa iti faca o surpriza...totusi mi se pare prea mult un inel de aur,mai ales la varsta asta.un inel deosebit de argint,o pereche de cercei de argint,o bratara ceva mi se parea mult mai ok,sau de ce nu, un buchet de flori si o jucarie de plus ceva in alta ordine de idei nu sunt de acord cu cadourile astea formale.cand iubesti sau ti la o persoana ii poti face cadouri oricand,nu numai de Valentine`s Gay... Nu e numai 100% vina ta.Sunt persoane care intr-adevar nu arata cat de entuziasmate sunt la primirea unui cadou,totusi nu cred ca trebuia sa aiba reactia asta de "barbat matur si trecut prin viata" sunt total de acord cu ce a spus dea mai sus... parerea mea e ca ar trebui sa ii dai inelul inapoi si sa inchei "taraboiul" asta.Probabil ca amandoi proveniti din familii cu o stare materiala buna asa ca daca iti doresti si tu un inel ca ala sunt sigura ca iti vei cumpara tu sau parintii Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2012-02-15 16:52:48) Ne dorim si noi Offline #32 2012-02-15 18:19:03
nu stiu daca a fost intentionat sau nu, dar... priceless daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #33 2012-02-15 19:47:19
Re: Valentine's Dayasa spun de cand eram in scoala generala ... Valentine`s Gay .... Ne dorim si noi Offline #34 2012-02-15 19:53:13
Re: Valentine's DayProstia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|