|
Nu esti logat.
Un sfat va rog.#1 2012-02-17 08:34:54
Un sfat va rog.Am fost ieri la medic si am fost diagnosticata cu exocervicita mi-a facut un Papanicolau iar marti o sa merg dupaa rezultat. Nu mi-a dat tratement deoarece a zis ca este doar o usoara inflamatie in jurul colului si nu este foarte urgent. Am intrat pe net si am vazut ca principala cauza a exocervicitei este HPV dar medicul nu azis ca as fi suspecta de asa ceva. Voi ce credeti as putea avea asaceva asta nu inseamna ca as avea negi inuntru si medicul i-ar fi vazut. Va rog o parere pt ca pana marti cred ca nu o sa dorm noptile. Am un partener stabil de un an si 4 luni iar in mare parte am facut doar cu prezerv. Ultimul pap l-am facut in urma cu un an jumate si nu am avut nimic. Iar ultimul control a fost in urma cu 1 an si iar nu am avut nimic. Mentionez ca merg la acelasi medic. Offline #2 2012-02-17 09:10:49
Re: Un sfat va rog.Am uitat sa mentionez ca in momentul actului sexual nu sunt toto timpul suficient de lubrifiata si uneori chiar ma deranjeaza la inceput. Oare lubrifierea insuficienta este un factor pt rana de col am uitat sa il intreb pe medic. Offline #3 2012-02-17 16:38:11
Re: Un sfat va rog.Va multumesc mult pt raspunsuri si pt deranj. Cred ca o sa renunt la acest forum. Scuze inca o data pt deranj cred ca alte subiecte sunt mai interesante ca inselatul partenerului, sex cu o persoana de acelasi sex. Offline #4 2012-02-17 17:07:51Re: Un sfat va rog.Dana daca nimeni nu stie cum te astepti sa primesti raspuns? Sau crezi ca te ignora cineva in mod intentionat? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2012-02-17 17:08:34
Re: Un sfat va rog.Dana, te-ai gandit ca nu ti s-a raspuns inca pt ca, probabil, cei care ti-ai citit mesajul nu se pricep? Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-17 17:11:46
Re: Un sfat va rog.exocervicita, fara o leziune, este sinonim cu a avea clasa II la Pap, care e absolut normala in randul femeilor cu viata sexuala. daca ai deranj in timpul actului sexual, poate fi o bacterie sau ciuperca ce iese la examen de microscopie+cultura al secretiei vaginale - sunt chestii des intalnite, ce pot aparea si in urma simplelor dezechilibre ale florei vaginale. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-02-17 17:37:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|