|
Nu esti logat.
Tratament si anticonceptionalele????#1 2012-02-19 20:45:41
tratament si anticonceptionalele????buna ziua am facut niste analize si mia iesit candida si trichomonas...am fost la ginecolog si mia prescris diflucan, pimafucort si flagyl ovule ....vreau sa stiu daca pot sa iau si anticonceptionale in acelasi timp sau e contraindicat am uitat sa intreb la medic:D Offline #2 2012-02-19 21:06:04
Re: tratament si anticonceptionalele????poti sa le iei Offline #3 2012-02-21 15:02:47
Re: tratament si anticonceptionalele????Buna ziua. Am fost la ginecolog si urma controlului mi a prescris Ampicilina, Arthrotec si Duphaston, precum si AC Desorelle. Am apucat sa iau tratamentul aseara si azi dim si la pranz mi a venit menstra. Vreau sa ncep folia de AC dar nu stiu ce sa fac cu tratamentul. Cu ce continui ? Multumesc Offline #4 2012-02-21 15:25:12
Re: tratament si anticonceptionalele????continui si cu tratamentul si incepi si ac-urile, cu mentiunea ca nu te mai poti baza pe functia contraceptiva, deci prezervativul va fi sfant pana termini cu antibioticele si 7 zile dupa. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|