|
Nu esti logat.
Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !#1 2012-02-20 10:43:33
Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !Buna tuturor . Am si eu o problema in privinta careia sper ca ma puteti ajuta . De fiecare data cand facem dragoste , prietena mea simte dureri la prima penetrare . Durerea incepe la introducerea penisului in vagin si se termina cand acesta intra in totalitate , iar apoi durerea dispare si apare placerea , ramanand asa pentru tot restul serii , indiferent de cate contacte sexuale urmeaza . Offline #2 2012-02-20 11:06:52
Re: Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !Buna Cosmin!Eu am avut dureri de acest fel aproape un an de zile(fusesem virgina si eu),insa au trecut cu timpul.Ai grija sa fie excitata si sa isi doresca penetrarea,sa isi doreasca sa o faceti si mai ales sa fie relaxata.Eu daca nu aveam chef sau nu eram destul de excitata,penetrarea devenea si mai nasoala.Oricum ar fi,trece cu timpul,cel putin la mine asa a fost.Credeam ca o sa ma doara toata viata Daca medicul a zis ca totul e ok,nu sunt probleme grave. Offline #3 2012-02-20 11:32:50
Re: Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !Nu este nicio problema cu excitarea , iar de dorinta nici atat . Pur si simplu o doare la prima penetrare ... Mi se pare ciudat , deoarece nu o doare in timpul actului sau dupa ... doar pana intra de tot , apoi e ok ... Offline #4 2012-02-20 15:26:06
Re: Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !Depinde mult de anatomia ei. Eu spre exemplu am exact aceeasi problema, prima penetrare ma doare, indiferent de cat de excitata sunt sau blabla. Vezi ca nu cumva prietena ta sa aiba un himen elastic (eu asta am se pare) si din cauza aceasta (spun si eu ce mi-a spus medicul) sa o doara, pana cand... se... muleaza pe tine ca sa zic asa. Ultima oara a fost editat de Vx2 (2012-02-20 15:28:09) " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #5 2012-02-21 09:58:06
Re: Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !Multumesc pentru raspunsuri . Am incercat tot ce ai precizat tu , si cu perna pentru a-i ridica bazinul, si mai multe pozitii , insa e interesant ce spui cu himenul elastic ... Cert este ca atunci cand s-a intamplat pentru prima data a fost cam neclar , pentru ca a durut-o destul de tare , iar eu nevoind sa o fortez am hotarat sa incercam de mai multe ori , insa niciodata nu a curs sange . Dar totusi , daca inca ar avea himenul intact , ar trebui sa il simt atunci cand bag degetul , nu ? Nu l-am simtit ... Ultima oara a fost editat de cosmin_r (2012-02-21 09:58:42) Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-21 10:03:11
Re: Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !si presupunand ca o sa aiba vreo boala, vreo infectie, ceva, n-o sa mearga la ginecolog ca sa nu afle ai ei ca fata lor nu mai e pura? hai mai, serios ginecologul nu are voie sa spuna parintilor detalii, cu atat mai mult sa-i lase sa fie prezenti la consultatie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2012-04-13 23:49:50
Re: Durere la fiecare contact -Ajutor , va rog !si eu am ceva asemanator, de un an jumate mi-am inceput viata sexuala si ma cam durea........ problema era ca niciodata nam avut orgasm la sex, ori simteam o mica durere ori nu simteam nimic........ nu stiu daca ar fi fost din vina partenerului sau a mea dar imi pare bine ca nu e ceva grav , eu ma gandeam ca nu o sa scap de asta niciodata si ca nu voi avea niciodata orgasm Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|