homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66-41

#761 2012-02-25 10:17:42

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66

Nu Moon, nu mi-e frica de injectii, am facut destul de multe in viata mea, dar la anumite proceduri dureroase de care mi-e teama...cam lesin lol Dar nu asta e problema, ci faptul ca am citit ca exista riscul sa faca rau, sa distruga cilii cum ai zis si tu, etc
Pe de alta parte stiu si eu persoane care au facut si acum au bebe, sau chiar 2 bb
Oricum daca as face, doc nu face decat dimineata si ar trebui sa merg la serviciu dupa.

O sa vad, sunt atat de nehotarata si atat de nu stiu cum sa zic. Si-asa martie e luna de pauza, deci mai am timp sa ma hotarasc

F s-a hotarat sa mearga saptamana viitoare sa faca spermograma, si pana la urma a decis sa recolteze la cabinet. Sper sa imi pot schimba tura ca sa pot merge cu el, singur ma indoiesc ca se duce.

Le: mi-a explicat in mare si am citit si eu: practic se introduce un cocktail de medicamente si se verifica permeabilitatea trompelor. Daca lichidul trece- ar trebui sa fie ok, daca nu probabil sunt infundate. Ceva de genul, nu?

Ales, am inteles. Ce tratament ti-a dat doc?? Eu nu ma pricep, dar totusi de poate deregla ciclul de la lipsa de contact?? Parca nu as gasi logica.

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-25 10:20:37)

#762 2012-02-25 10:19:38

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Raveca, cm raportat in 7.02 la 11:40...topic 63,pagina 90, mesaj 2678....credeai ca ma las fara sa am ceva sigur la mana? big_smile

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#763 2012-02-25 10:21:30

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Pup cu drag, Hell! Multumnesc din suflet si scuze ca ti-am dat de muncit. hjarta

Happy, felicitari sotului pentru decizia de a face spermograma. Inca un pas spre bebe! Bravo! goodluck

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#764 2012-02-25 10:23:04

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

chicot hell ai stat sa cauti cand i-a venit cm revecai? hjarta
happy mi-a dat 10 zile de duphaston,nici eu nu stiu daca asta cu contactul e reala  nustiu

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#765 2012-02-25 10:24:25

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

amalia puss nu trece,ma doare rau.sunt si julita sad

rave puss multumim pt cafea hjarta

sweety puss n-am apucat sa te felicit pt banuti smile

happy,sper sa nu fie apendicita sad si ar fi bine sa poti merge cu F la recoltat smile ma gandesc eu ca e mai bine pt el  smile

ales,si totusi mergi la un medic (scuze daca te simti presata sau ca te bat la cap) puss

hell,ce ambitioasa esti.cand iti propui ceva,faci(cum a fost acum cazul cu cm lui rave) smile la fel erai si la scoala? rock

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#766 2012-02-25 10:26:14

be_happy
Platinum member

Rave , ce ma bucura, daca se poate spune asa ceva in situatia asta, e ca nu l-am presat deloc, ca singur a decis. I-am zis ca daca vrea recolteaza acasa si ingoram semafoare, pietoni lol ca sa ajungem rapid la cabinet. No, asta e, imi pare tare rau de el , sper totusi sa nu aiba vreo problema

tu cum esti? ca eu nu prea m-am prins din discutiile din urma! Astepti uratii sau perioada ovulatiei?
Si imi pare rau de experienta urata de la recoltare puss

Ales cesafac e medic, o fi stiind el ce stie

#767 2012-02-25 10:26:22

Raveca
Hero member

Happy, am cautat si eu sa vad ce sunt instilatiile si am gasit descrierea asta care cred ca te poate ajuta sa vezi daca mai mergi la munca in ziua aceea:"Iti baga un instrument care sa dilate putin vaginul (este incomod, penibil, dar nu doare). Apoi iti "injecteaza" cu ajutorul unei seringi si a unui furtunas ser si un antibiotic, dupa care te lasa cateva sec si te intreaba ce simti. Daca te ustura pe ambele parti (de la ovare in sus) si simti cum urca acea substanta este ok, inseamna ca tromitzele sunt sanatoase, nu sunt infundate. Mi-a spus ca daca le ai infundate te doare mult mai tare (imi pare rau, dar am zis ca-ti povestesc grater, doar intr-o parte si nu simti cum urca substanta.
Dureaza cu totul cam 15 min, mai ustura inca 15 min (suportabil), dupa care mai doare burtica (ca la ciclu) cam o jum de ora."

Eu sunt bine. Vroiam sa stiu daca exista cumva posibilitatea sa fiu la ovulatie. Atat.

Ramo, par

Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-02-25 10:27:58)

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#768 2012-02-25 10:27:23

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

ramo nu ma presezi absolut deloc hjarta
am sa merg sa vad daca imi vine cm zilele astea si ma duc,ma gandesc ca daca a fost spootingul ala trebuie sa apara si cm sa vedem si apoi cu siguranta merg la medic puss

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#769 2012-02-25 10:28:51

be_happy
Platinum member

Rave puss multumesc ca ai cautat! E ok, doar la ciclu merg la serviciu

Dar ai in mod normal cilul regulat la 28 de zile? Daca ai avut pe 7 februarie nu sti daca ai mai putea fi la ovulatie. Eu am avut pe 6 si in cateva zile astept deja uratii, numai ca la mine nu vin la 28 de zile ci mai devreme

Rrammo puss tu esti ca un ocpilas simpatic care a facut buba

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-25 10:30:25)

#770 2012-02-25 10:35:40

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Da exact asa se face Happy. Pai, sper din tot sufletul sa nu te sperii si sa iti explic cum eram eu. Dupa ce l-am zapacit o saptamana daca ma doare..si el incerca din rasputeri sa-mi explice ca se baga un sau niste tubulete(ca nici acum nu stiu) prin care trece lichidul respectiv si ca durerea nu e mai mare ca la menstra, am ajuns in ziua fatala big_smile tremurand din toate incheieturile, ca mie mai de mult mi se facea rau si la consultatie big_smile (bine, nu la el) si ma ia omu' frumos cu glume, printre glume, cand vede ca prostu pune botu' si rade, ma intreaba daca am mai facut anestezii....la care mie mi s-a sters zambetul de pe fata...el sare repede sa explice ca in cocktail se introduce xilina si  ar fi bine sa nu fiu alergica. Il intreb daca se face anestezie, el: nuuuuu, in fine mi se face testarea cu una din asistente calare pe mine sa nu ma misc (am aflat si eu ca boceam ca vaca, ca oricum n-am simtit nimic big_smile) Ajung la capra, cracita evident, si-l vad cu siringa in mana si il intreb pt ce..evident anestezie in col, eu am dat sa cobor, i-am zis ca plec, nu prea aveam cum ca era fix intre cracii mei rotfl2, juma de ora de lamuriri ca nu doare, asistenta care ma tine de mana si se chinuia sa-mi explice sa desfac picioarele pt ca eu doar la glezne stateam cu ele departate big_smile. se ridica dr, pune mana pe mine, de am crezut ca o pune de un viol, ragneste ceva (n-am auzit ce dar m-am speriat) si cat timp stam eu traumatizata ca a tipat la mine, imi zice asistenta : gata, a facut anestezia.... va  va  apoi urmeaza lichidul, se simte o presiune i uter exact ca la menstra, eu initial am crezut ca mi se pare, si simti cum urca pe trompe....sau nu big_smile si asta e tot. Eu cand m-am ridicat de acolo, bocita toata, cu lacrimile sub barbie, s-a uitat la mine razand si imi zice: uite ma, ca n-ai murit... te-a durut??? Si eu printre sughituri.....nuu.... si am plecat pana la pat pe picioarele mele. Durerea aia mai dureaza ceva timp, dar scade treptat in intensitate. Acum am facut roman, ca sa poti sa faci o comparatie intre tine si paranoia mea big_smile si sa vezi si procedura big_smile

A si ca zicea Rave de instrum de dilatatie, eu am aflat tarziu, tot ca alea obisnuite de control il simti....

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-02-25 10:38:53)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#771 2012-02-25 10:36:33

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Ramo, da, asa eram si la scoala..eu cand am zis ca iau 10 la atestat...radeau colegii ca avem comisie de la Buc si nu o sa iau zece ca lucram si nu aveam timp de invatat...ghici cat am luat? ...10...si la scoala de sooferi eu cand m-am dus la examen am spus "ma duc sa imi iau carnetul"  de a crezut o amica ca merg sa il ridic de la politie big_smile...eu stiu ca daca vreau, pot! Si nu imi pun teluri imposibile.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#772 2012-02-25 10:39:39

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

rramo puss mersi, e cum zicea buck, exista D-zeu
oricum am pierdut un ec de 250 din cauza incompetentei lu aia de la primarie, imi vine sa ii sparg capul , dar macar am rezolvat cu ceva

bluemoon esti comica cum ai descris lol

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#773 2012-02-25 10:40:48

Raveca
Hero member

Happy, in ianuarie mi-a venit pe 8, iar in feb pe 7. Deci la 31 de zile. Luna viitoare nu stiu cum o sa vina si de asta vroiam sa vad daca sunt cumva la ovulatie.

#774 2012-02-25 10:42:20

be_happy
Platinum member

Moon, chiar ai descris comic lol Bine ca a trecut, ai scapat

Rave la un ciclu de 31 de zile cred ca ai sanse sa fii la ovulatie . Fa un test dupa-amiaza

Angel, ce fac fetele tale?

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-25 10:43:15)

#775 2012-02-25 10:46:13

rrammonna
Diamond member

happy rodnar am si eu nevoie de atentie si de cineva sa pupe buba rotfl

sweety wow si nu mai poti face nimic pt cec?

blue,e dureros ce ti-au facut,dar ai povestit asa funny ca am si ras chicot

hell rock

as face o prajitura cu nuca de cocos,dar nu stiu ce.

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-02-25 10:46:34)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#776 2012-02-25 10:46:53

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

big_smile  Deci Happy, cred ca ti-ai dat seama ca nu e f rau si nu ai de ce sa te temi. Daca eu am reusit, poate oricine.

ramo, exact asta incercam sa spun, ca nu e asa dureros, dar stolul de pitici din creierul meu nu ma lasa sa ma comport normal, bietii oameni nu mai stiau ce sa faca sa convinga tuta sa stea si daca eu intrasem in criza mea de isterie, trebuia sa schimbe cineva tactica...si a mers big_smile Sotul imi zicea ca au prea multa rabdare cu mine, ca el de mult m-ar fi dat afara de acolo  chicot

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-02-25 10:50:25)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#777 2012-02-25 10:47:19

Raveca
Hero member

Ma gandeam si eu sa merg sa cumpar test de ovulatie sa vad. Faza e ca nu prea e reglat bine dupa operatie cm-ul meu. Ba e scurt, ba e lung...asa ca nu pot sti cand ovulez decat daca voi monitoriza. Din martie o sa fac monitorizare ecografica. Am noroc ca este in blocul meu la parter ecograf si pot merge in fiecare seara daca vreau. big_smile

Am gasit calculul asta pt un cm de 31 de zile:
?31 ? 14 = 17 ; 17 este ziua  ciclului menstrual in care are loc ovulatia
?17 ? 3 = 14; 14 este ziua ciclului menstrual in care incepe perioada fertila
?17 + 1 = 18; 18 este ziua ciclului menstrual in care se termina perioada fertila
Deci dupa calculele de mai sus, o femeie cu un ciclu menstrual de 31 de zile, ovuleaza in ziua 17 a ciclului menstrual si este fertila intre zilele 14 ? 18 ale ciclului menstrual.

Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-02-25 10:49:16)

#778 2012-02-25 10:48:24

rrammonna
Diamond member

ce tare,rave smile doar cobori treptele chicot

#779 2012-02-25 10:51:23

be_happy
Platinum member

Rave rock e bine daca te tine buzunarul sa faci eco in fiecare seara lol

Moon, da, procedura in sine inteleg ca e suportabila. ma mai gandesc. Al doilea medic a zis ca daca e cazul mergem pe HSG, primul pe instilatii. Usor usor iau si eu deciziile si vedem ce si cum

Asta daca nu cumvaBuck are dreptate si principala mea problema e la cap big_smile

Rrammonici, pai al tau ce face de nu pupa buba??

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.