|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66-41#761 2012-02-25 10:17:42
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Nu Moon, nu mi-e frica de injectii, am facut destul de multe in viata mea, dar la anumite proceduri dureroase de care mi-e teama...cam lesin Dar nu asta e problema, ci faptul ca am citit ca exista riscul sa faca rau, sa distruga cilii cum ai zis si tu, etc Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-25 10:20:37) Offline #762 2012-02-25 10:19:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Raveca, cm raportat in 7.02 la 11:40...topic 63,pagina 90, mesaj 2678....credeai ca ma las fara sa am ceva sigur la mana? Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #763 2012-02-25 10:21:30
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Pup cu drag, Hell! Multumnesc din suflet si scuze ca ti-am dat de muncit. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #764 2012-02-25 10:23:04
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66 hell ai stat sa cauti cand i-a venit cm revecai? Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #765 2012-02-25 10:24:25
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66amalia nu trece,ma doare rau.sunt si julita Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#766 2012-02-25 10:26:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Rave , ce ma bucura, daca se poate spune asa ceva in situatia asta, e ca nu l-am presat deloc, ca singur a decis. I-am zis ca daca vrea recolteaza acasa si ingoram semafoare, pietoni ca sa ajungem rapid la cabinet. No, asta e, imi pare tare rau de el , sper totusi sa nu aiba vreo problema Offline #767 2012-02-25 10:26:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Happy, am cautat si eu sa vad ce sunt instilatiile si am gasit descrierea asta care cred ca te poate ajuta sa vezi daca mai mergi la munca in ziua aceea:"Iti baga un instrument care sa dilate putin vaginul (este incomod, penibil, dar nu doare). Apoi iti "injecteaza" cu ajutorul unei seringi si a unui furtunas ser si un antibiotic, dupa care te lasa cateva sec si te intreaba ce simti. Daca te ustura pe ambele parti (de la ovare in sus) si simti cum urca acea substanta este ok, inseamna ca tromitzele sunt sanatoase, nu sunt infundate. Mi-a spus ca daca le ai infundate te doare mult mai tare (imi pare rau, dar am zis ca-ti povestesc , doar intr-o parte si nu simti cum urca substanta. Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-02-25 10:27:58) "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #768 2012-02-25 10:27:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66ramo nu ma presezi absolut deloc Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata! Offline #769 2012-02-25 10:28:51
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Rave multumesc ca ai cautat! E ok, doar la ciclu merg la serviciu Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-25 10:30:25) Offline #770 2012-02-25 10:35:40
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Da exact asa se face Happy. Pai, sper din tot sufletul sa nu te sperii si sa iti explic cum eram eu. Dupa ce l-am zapacit o saptamana daca ma doare..si el incerca din rasputeri sa-mi explice ca se baga un sau niste tubulete(ca nici acum nu stiu) prin care trece lichidul respectiv si ca durerea nu e mai mare ca la menstra, am ajuns in ziua fatala tremurand din toate incheieturile, ca mie mai de mult mi se facea rau si la consultatie (bine, nu la el) si ma ia omu' frumos cu glume, printre glume, cand vede ca prostu pune botu' si rade, ma intreaba daca am mai facut anestezii....la care mie mi s-a sters zambetul de pe fata...el sare repede sa explice ca in cocktail se introduce xilina si ar fi bine sa nu fiu alergica. Il intreb daca se face anestezie, el: nuuuuu, in fine mi se face testarea cu una din asistente calare pe mine sa nu ma misc (am aflat si eu ca boceam ca vaca, ca oricum n-am simtit nimic ) Ajung la capra, cracita evident, si-l vad cu siringa in mana si il intreb pt ce..evident anestezie in col, eu am dat sa cobor, i-am zis ca plec, nu prea aveam cum ca era fix intre cracii mei , juma de ora de lamuriri ca nu doare, asistenta care ma tine de mana si se chinuia sa-mi explice sa desfac picioarele pt ca eu doar la glezne stateam cu ele departate . se ridica dr, pune mana pe mine, de am crezut ca o pune de un viol, ragneste ceva (n-am auzit ce dar m-am speriat) si cat timp stam eu traumatizata ca a tipat la mine, imi zice asistenta : gata, a facut anestezia.... apoi urmeaza lichidul, se simte o presiune i uter exact ca la menstra, eu initial am crezut ca mi se pare, si simti cum urca pe trompe....sau nu si asta e tot. Eu cand m-am ridicat de acolo, bocita toata, cu lacrimile sub barbie, s-a uitat la mine razand si imi zice: uite ma, ca n-ai murit... te-a durut??? Si eu printre sughituri.....nuu.... si am plecat pana la pat pe picioarele mele. Durerea aia mai dureaza ceva timp, dar scade treptat in intensitate. Acum am facut roman, ca sa poti sa faci o comparatie intre tine si paranoia mea si sa vezi si procedura Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-02-25 10:38:53) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #771 2012-02-25 10:36:33
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Ramo, da, asa eram si la scoala..eu cand am zis ca iau 10 la atestat...radeau colegii ca avem comisie de la Buc si nu o sa iau zece ca lucram si nu aveam timp de invatat...ghici cat am luat? ...10...si la scoala de sooferi eu cand m-am dus la examen am spus "ma duc sa imi iau carnetul" de a crezut o amica ca merg sa il ridic de la politie ...eu stiu ca daca vreau, pot! Si nu imi pun teluri imposibile. Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+ Offline #772 2012-02-25 10:39:39
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66rramo mersi, e cum zicea buck, exista D-zeu un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #773 2012-02-25 10:40:48
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Happy, in ianuarie mi-a venit pe 8, iar in feb pe 7. Deci la 31 de zile. Luna viitoare nu stiu cum o sa vina si de asta vroiam sa vad daca sunt cumva la ovulatie. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #774 2012-02-25 10:42:20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Moon, chiar ai descris comic Bine ca a trecut, ai scapat Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-25 10:43:15) Offline #775 2012-02-25 10:46:13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66happy am si eu nevoie de atentie si de cineva sa pupe buba Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-02-25 10:46:34) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #776 2012-02-25 10:46:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66 Deci Happy, cred ca ti-ai dat seama ca nu e f rau si nu ai de ce sa te temi. Daca eu am reusit, poate oricine. Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-02-25 10:50:25) Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk Offline #777 2012-02-25 10:47:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Ma gandeam si eu sa merg sa cumpar test de ovulatie sa vad. Faza e ca nu prea e reglat bine dupa operatie cm-ul meu. Ba e scurt, ba e lung...asa ca nu pot sti cand ovulez decat daca voi monitoriza. Din martie o sa fac monitorizare ecografica. Am noroc ca este in blocul meu la parter ecograf si pot merge in fiecare seara daca vreau. Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-02-25 10:49:16) "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #778 2012-02-25 10:48:24
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66ce tare,rave doar cobori treptele Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #779 2012-02-25 10:51:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66Rave e bine daca te tine buzunarul sa faci eco in fiecare seara Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|