homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66-44

#818 2012-02-25 12:28:44

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 66

buck puss
happy nu am pus niciodata usturoi in supa dar nu stiu poate se pune....

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#819 2012-02-25 12:28:48

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Buck, puss multumesc de informatii. Poate e si la mine asa. rugaciune

Happy eu nu pun usturoi decat in ciorba radauteana si cea de burta. In supe nu.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#820 2012-02-25 12:29:28

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

happy ,eu n-am pus never usturoi in ciorba smile
buck puss si bebeii puss asa o sa fac rock azi ma cracesc cat pot.si da,s-a format un fel de lichid,cand apas se simte ca un fel de nisip(nu e tocmai reusit exemplul)

eu am terminat si prajitura dance nu stiu ce sa mai fac sad

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-02-25 12:37:47)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#821 2012-02-25 12:33:40

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Ma dezamagiti lol eu vroiam supa cu usturoi. In ciorba radauteana pun si eu, altfel nu am pus niciodata ptr ca fac destuld e rar supe.

Buck:* nu cred ca  e apendicita dar culmea e ca sunt usor balonata ceea mi se intampla foarte rar. Deci s-ar putea sa ai dreptate.

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-02-25 12:34:03)

#822 2012-02-25 12:36:22

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Rave, e foarte posibil sa fie.Nici eu nu am avut ciclu regulat mereu, chiar inainte de ultimul ciclu cu Eric am avut o intarziere de 8 zile, iar dupa aia mi-a venit la 31 iar..organismul mai face si de astea..
Happy, nici eu nu am auzit de usturoi in supa, dar in ciorbe da, aia de burta, aia radauteana etc..
Am auzit si eu de la buni aseara de femeia aia care si-a omorat si transat copilasul, eu as pedepsi-o cu moarte pentru moarte..Mai bine il dadea unei familii sa-l creasca in conditii normale, nu sa-l omoare..Eu nu as putea intelege niciodata asa ceva..Tocmai pentru ca am asteptat si eu 4 ani un sufletel de copil sa-l cresc..si stiu cum e sa astepti si sa suferi dupa fiecare test negativ, sa te ascunzi si sa te izolezi ca te simti inutila si nu poti face ceva cu altele fac pe banda rulanta.. Dupa ce a omorat cativa, cine stie cati, prin avorturile facute..Dar na, cine-s eu sa judec???
Happy, urmareste daca ai si bolborosit sau gaze..ca atunci e clar..
Ramo, ar fi bine daca ai in casa sa iti pui o genunchiera sa se traga repede lichidul..

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-02-25 12:43:11)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#823 2012-02-25 12:38:32

rrammonna
Diamond member

buck wow Sfinte

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#824 2012-02-25 12:38:49

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

happy lol pai pune la tine in farfurie
eu la supa de galusti am pus odata otet so usturoi lol deci nu esti singura , dar supa mananc doar eu

buck puss sincer nu stiu ce dulce sa iti recomand acum
rramo tu ce prajitura ai facut ca ziceai de cocos

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#825 2012-02-25 12:40:26

rrammonna
Diamond member

sweety,am inventat eu una chicot dar e bestiala hjarta cand o tai,o si pozez lol

#826 2012-02-25 12:41:19

angel_sweety
Platinum member

rramo de e buna sa pui si reteta

buck eu as manca o rulada drool se face super repede

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#827 2012-02-25 12:42:01

bucklucica
Hero member

Ramo, pare desprins din filmele SF, nu???Si sa te mai si lauzi cu asta???Era mandra...smile Oricum, casnicia lor era cam ciudata, fiecare iesea separat, avea treburile lui, se intalneau doar seara.Rar veneau impreuna la petrecerile noastre..O sa sterg asta ca mi-e sa nu mai citeasca vreun cunoscut sa am surprize..
Ramoooooo, ce praji ai facut?

Eric 3 ani si 7 luni

#828 2012-02-25 12:43:01

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Buck neutral mi-a zis si F ca a vazut recent la tv un caz asemanator.

Angel, pai si eu fac supa doar ptr mine lol F nu mananca

#829 2012-02-25 12:44:12

rrammonna
Diamond member

buck,am ramas masca.mi-e sila cand aud din gura unui barbat ca s-a culcat cu n gagici.dar cand aud din gura unei femei,parca e si mai gretos. bine,e viata ei....
tu chiar ai 49 kg?la 17 saptamani de sarcina? wowwwwwwwwwwwwwww

buck chicot am numit-o prajitura ''cocosina'' rotfl2)

#830 2012-02-25 12:46:12

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Am facut un dus.. big_smile
Buck  puss  sunt in 12 DPO. Am facut first response, nici mie nu-mi vine sa cred, dar asta mi se intampla lunar rotfl
Culmea si eu am o "prietena" care la 17, 19 si restul anilor nu a mai vrut sa spuna, facea pe banda rulanta avorturi si a umblat cu jumate din oras si acum cand s-a casatorit i-a iesit din prima copilul. Nu a mai avut nici trompe infundate datorate avortului, nici nimic. Acum e o mare doamna, cu copil care se uita de sus la plevea care nu poate si da sfaturi ca poate nu stiu cum se fac...

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#831 2012-02-25 12:46:36

bucklucica
Hero member

Happy, ce caz?Or fi astia!Ca au fost si in prag de divort, dupa care au mai facut un copil..rotfl2 Eu am reusit cu greu sa-l rup pe al meu de prietenii astia ai lui, care il influentau negativ si nu l-au ajutat niciodata cu nimic..ba mai eram si caz de barfa pentru ei.Ca eu eram singura din gasca care munceam si celelalte erau pe banii sotilor, iar eu nu aveam decat Cielo, luat pe banii mei, in timp ce ele aveau skode, land rovere etc pe banii barbatilor..Ma enervau toate astea..Si cel mai naspa era ca il facusera pe al meu sa iasa numai cu el noptile pe cine stie unde si noi stateam in casa, asteptam sa fim bagate in seama..
Offf..Moon, stiu cum e!Tot in gasca asta era una cares e credea cea mai frumoasa si desteapta.Si cand a ramas gravi a facut petrecere..stiti ce greu mi-a venit sa merg sa o felicit??Nu pentru ca eram invidioasa, ci pentru ca s-a uitat la mine exact cum ai zis tu, Moon..Si dupa 6 luni de cand a ramas ea am ramas si eu, dar nu am zis la gasca nimic..Ma suna asta cand era in prag sa nasca sa-i aranjez eu la spital, si eu eram gravi, si ea imi zicea la tel ca de ce nu fac si eu bebe ca am o varsta..lol si nu i-am zis ca sunt, ca am considerat ca nu merita.Apoi cand a aflat s-a ofticat ca nu i-am zis devreme..rotfl2
Moon, e devreme pentru un test caseta, ia unul banda..parerea mea..eu tot zic ca ai bebe, dar nu se arata inca..

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2012-02-25 13:01:53)

Eric 3 ani si 7 luni

#832 2012-02-25 13:01:19

Bluemoon
Hero member

rotfl2 daaa deci credeam ca sunt unicat in cazuri de-astea. Mie mi s-a intamplat tot asa sa mi se spuna ca am o varsta (discutie in 3) ca ea e mai mica cu 2 ani decat mine si vrea sa se apuce de treaba. I-am zis felicitari si-i doresc din suflet sa ramana repede, insa ce-a de-a treia o sfatuieste in fata mea sa se aouce mai repede de treaba, nu sa ma mai intrebe pe mine, ca eu probabil am probleme daca pana acum n-am facut, iar asta f incantata de sfat a concluzionat ca asa e si ar face bine sa inceapa repede sa nu ajunga in situatia mea  rotfl2 nice nu? rotfl2

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#833 2012-02-25 13:04:02

bucklucica
Hero member

Pai si asta e mai mica cu vreo 4-5 ani ca mine..si se crede printesa de kkzburg..Ei, ma bucur ca am scapat de asa "prieteni"..NU pune la suflet, ca nu merita!!!puss

Eric 3 ani si 7 luni

#834 2012-02-25 13:07:11

angel_sweety
Platinum member

bucklucica a scris:

Moon, e devreme pentru un test caseta, ia unul banda..parerea mea..eu tot zic ca ai bebe, dar nu se arata inca..

asta zic si eu dar ea e baman  bang  bang sincer si eu zic de bebe , mai ales ca aseara i-a iesit pozitiv si ala de la ovulatie

#835 2012-02-25 13:07:25

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

La voi merge greu forumul? La mine se incarca f greu pagina. cesafac

Ma pregatesc sa plec si eu la cosmetica. Revin dupa ora 16 cand ma apuc si de gatit. Acum am fiert carnea si cand revin fac ciorba. Meniu de azi este: ciorba de os de porc cu zeama de varza, varza calita cu costite de porc, peste prajit cu usturoi si mamaliga. Desert am facut aseara -prajitura cu mere si bezea.

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#836 2012-02-25 13:09:00

Bluemoon
Hero member

Nu pun, mi se pare chiar amuzant, dar nici nu vreau sa le mai vad, simt nevoia sa ma izolez si sa ma lase in pace.
Ma bucur ca am ramas aici cu voi, ma simt mai bine, oricum, nu o sa-mi cada din cer daca ma pun pe plans, nu pot schimba nimic. big_smile

Angel, Buck , fetelor  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

Angel, Batman asta simte el ce simte rotfl2 si simte ca nu e  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-02-25 13:11:44)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.