|
Nu esti logat.
Chisturi ovariene#1 2012-02-23 14:22:09
Chisturi ovarieneDe un an am un chist ovarian drept , l-am depistat acum cateva luni si avea 5 cm.Doctorita nu a fost in stare sa zica ce e cu el,cum s-a format etc.Durerile sunt insuportabile,si de durata scurta,durerea se extinde pana la genunchi si dupa care amorteste.In perioada ciclului durerile sunt si mai intense si de lunga durata,insotite de cheaguri negre de diferite dimensiuni.Eu sunt plecata din tara,nu pot merge acum la un doctor specializat aici pentru ca nu am timp.A patit cineva asa? durerile ma termina psihic,sunt nelinistita si nervoasa. Iubeste-ma cand merit mai putin , pentru ca atunci am cea mai mare nevoie... Mamica de fetita : Offline #2 2012-02-23 22:15:44
Re: Chisturi ovarienesi nu ti-a dat nimic? contraceptive orale se dau ca sa scada chistul. daca nu merge dupa jumatate de an, un an, depinde cat hotaraste medicul, daca nu scad dimensiunile, se opereaza. Offline #3 2012-02-23 22:20:25
Re: Chisturi ovarieneInca alaptam,mi-a dat Cerazette anticonceptionale am luat 1 luna,supozitoare Carpicon, si ceva pastilute contra durerii.Am luat timp de o luna,mi-a fost cat de cat ok.Fiindca a trebuit sa plec pe neasteptate la sotul meu,am mai luat inca o luna dupa,antibebe...insa la fel durerile.Pana sa raman insarcinata ,am facut analize si anticonceptionalele pentru organismul meu fiind Yasmine.Cu Cerazette nu m-am impacat si de aceea am renuntat la tratament. Iubeste-ma cand merit mai putin , pentru ca atunci am cea mai mare nevoie... Mamica de fetita : Offline #4 2012-02-23 22:41:10
Re: Chisturi ovarienema refeream la contraceptive combinate, nu monohormonale. mergi la planning atunci, daca ginecologul nu ti-a dat contraceptive combinate desi nu mai alaptezi. de fapt, ti-a spus ca il ai si atat? nici o metoda de tratament? Offline #5 2012-02-23 22:55:27
Re: Chisturi ovarieneAlaptam cand am fost ultima data la ginecolog,adica anul trecut in vara.Atunci mi-a dat din nou Cerazette desi i-am zis ca nu prea ma impac cu ele.Nu mai inteleg doctorii astia,si-au pierdut rabdarea.Doctorita mi-a explicat ea ce mi-a explicat ,adica mai nimic ,repede o ecografie ,dupa care zice "eh e totul bine va trece cu antibebe" si m-a rezolvat.In cateva luni ma voi duce la altul ,poate imi da un tratament calumea.De aia am intrebat poate a mai avut cineva si imi poate spune ce tratament a urmat. Iubeste-ma cand merit mai putin , pentru ca atunci am cea mai mare nevoie... Mamica de fetita : Offline Publicitateloading...
#6 2012-02-23 23:11:53
Re: Chisturi ovarienedupa cum te-ai exprimat, am crezut ca ai fost recent la ginecolog adica acum cateva zile, maxim cateva saptamani. anul trecut in vara este acum mai mult de jumatate de an. cand alapatezi nu poti sa iei altceva decat contraceptive monohormonale. du-te la medic, nu sta dupa tratamentele altcuiva care tie iti pot face rau... Offline #7 2012-02-23 23:35:53
Re: Chisturi ovarieneAstept sa treaca timpul sa vin in concediu si sa imi fac o programare la un alt doctor.Sa urmez un tratament ca sa pot merge si eu la munca linistita si sa imi fac treaba. Iubeste-ma cand merit mai putin , pentru ca atunci am cea mai mare nevoie... Mamica de fetita : Offline #8 2012-02-27 17:13:55
Re: Chisturi ovarieneBuna, Ultima oara a fost editat de Blossom (2012-02-27 17:14:51) Offline #9 2012-06-25 21:14:08
Re: Chisturi ovariene...nu stiu ce sa fac... am mai scris si pe alte topicuri cu alte probleme, dar acum nu stiu ce sa fac...acum o luna am fost internata cu chist ovarian eclatat si cica aveam un chist de 2,5 cm si la extarenare mi`au dat tratament cu karissa, mi s`a facut rau de la ele si etc (am avut toate efectele adverse care erau scrise pe prospect) si am incetat sa le mai iau (nici nu sunt adepta prostiilor astora) si acum cateva zile am fost la control si dupa endovaginala doctorul mi`a zis ca nu mai exista lichid acolo, dar chistul are tot 2,5 cm si mi`a dat milligest. eu nu vreau sa le iau nici pe astea, dar totusi ce as putea pati daca nu le iau ?? ce se poate intampla cu chistul? help pls ! Offline #10 2012-06-26 15:16:54
Re: Chisturi ovarieneLadyC ai warn pt postare multipla. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-06-26 18:35:10
Re: Chisturi ovarieneoricum nu voi mai intra pe acest forum, ca vad ca eu scriu, si tot eu citesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|