|
Nu esti logat.
Sunt eficiente anticonceptionalele din prima luna ?-2#20 2007-06-30 12:44:22
Re: Sunt eficiente anticonceptionalele din prima luna ?da I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #21 2007-06-30 13:03:41
Re: Sunt eficiente anticonceptionalele din prima luna ?multumesc frumos pt. raspunsuri fetelor VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-06-30 13:34:42
Re: Sunt eficiente anticonceptionalele din prima luna ?chiar sunt eficiente din prima luna? n-ar trebui sa-mi fac griji nu?mi-e un pikutz frika dar....e cel mai bine asa.... e prima data cand iau si de aia intreb don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline #23 2007-06-30 13:40:54
Re: Sunt eficiente anticonceptionalele din prima luna ?da, sunt eficiente chiar din prima zi daca sunt incepute in prima zi de menstruatie. Daca sunt incepute in orice alta zi, sunt eficiente dupa 7 zile. Offline #24 2007-06-30 13:41:10
Re: Sunt eficiente anticonceptionalele din prima luna ?da, sunt eficiente dupa 7 zile daca nu le-ai inceput din prima zi de menstruatie. o sa te obisnuiesti dupa cateva folii I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-30 14:10:06
Re: Sunt eficiente anticonceptionalele din prima luna ?saru` mana fetele don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|