|
Nu esti logat.
Pietre la rinichi#1 2012-02-27 08:04:22
Pietre la rinichiRevin cu acelasi subiect, pietrele la rinichi, in decembrie mama a fost intrenata de urgenta la spital cu diagnosticul pietre la rinichi,una a eliminat-o chiar in spital, iar la ecografie se mai vedeau inca 3. A iesit din spital dupa cateva zile si au reinceput durerile, cateva zile dureri de scurta durata pana cand nu a mai durut-o deloc...pana vineri cand iar au inceput durerile sa fie cumva tot pietrele astea nenorocite? E grav sa ai pietre la rinichi k deja m-au ingrozit. Precizez k acum 7 ani a fost o perata de cancer de col uterin benign, toate analizele de dupa au fost extraordinar de bune de aceea toata lumea s-a speriat cand a ajuns prima oara la spital cu dureri abdominale...nu mai pot sa dorm noaptea de ganduri Offline #2 2012-03-07 09:26:17
Re: Pietre la rinichie destul de rau,pe sotul meu l-au apucat durerile sapt trecuta si ne-am dus la urgente nestiind ce anume il doare i-au facut ureteroscopie,a fost destul de ok dupa tratament,dar azi iar l-au luat durerile.vroiam sa cer o parere despre un regim alimentar daca stie cineva,multumesc Ultima oara a fost editat de copaciu_simina (2012-03-07 21:23:59) *reclama* Offline #3 2012-03-07 12:21:56
Re: Pietre la rinichisiminia,dar o eco a facut? ca practic ar trebui sa stie daca are sau nu pietre... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #4 2012-03-07 21:22:56
Re: Pietre la rinichiin urma analizelor i-au facut interventia cu laser,dar nu i-au zis nimic de un regim si aseara a mancat o rosie si a avut iar dureri ,am citit undeva ca nu are voie legume si fructe cu seminte mici,dar ma gandesc ca poate mai are interdictie la ceva *reclama* Offline #5 2012-03-30 21:07:29
Re: Pietre la rinichibuna seara aceeasi problema am avut si eu acum 3 zile si abia ieri am ajuns la medic. mi-a facut ecografie abdominala si mi-au gasit 3 cristale mai mari si cateva mai mici. m-ia dat antibiotic ciprinol, nospa si cystone. dar la ecograf s-a vazut si un chist pe rinichiul stang dar, doctorul mi-a zis sa nu imi fac probleme deocamdata!!!! nu pot sta linistita stie cineva ce este chistul la rinichi? eu nu am mai auzit de chist la rinichi. aaa....mi-am facut si analize la urina si au iesit bine nu inteleg de ce mi-a dat si ciprinol. Miss Alexandra Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|