|
Nu esti logat.
Usturimi-3#39 2014-04-29 11:06:17
Re: UsturimiM-am trezit asnoapte cu usturimi groaznice si senzatie de urinare. Nu am patit niciodata asa ceva, desi am mai avut infectii urinare. Mereu s-au instalat treptat, dar de data asta m-a lovit dintr-o data. In vreo ora am mers de vreo 4 ori la toaleta, cu senzatie de urinare, desi nu faceam mai nimic. Nu stiu daca are vreo relevanta faptul ca sunt la menstruatie, iar ieri, in timpul zilei am avut un flux abundent si am mers de f multe ori la toaleta desi nu am consumat prea multe lichide. Offline #40 2014-04-29 11:18:31
Re: Usturimibea foarte multe lichide (apa si ceaiuri diuretice), ia suplimente pe baza de merisor (gen Urinal) si daca tot nu cedeaza mergi si fa un sumar de urina si o urocultura Offline #41 2014-04-29 11:36:41
Re: Usturimias putea face analizele in perioada menstruala? Offline #42 2014-04-29 11:38:37
Re: Usturimida, doar ca-ti va iesi sange in urina si nu se va sti sigur daca din cauza menstruatiei sau a infectiei urinare... dar macar vezi ce provoaca infectia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|