homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Racesc doar daca ies din casa!

#1 2012-02-28 18:08:36

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Racesc doar daca ies din casa!

Am sinuzita cronica. Sistemul meu imunitar probabil ca e praf. Am tinut cateva luni tratament pt imunostimulare, dar nu am vazut vreo diferenta; si am inteles ca nici nu e bine sa iau prea mult timp imunostimulatoare.
Am o sensibilitate exagerata la frig, nu stiu de ce: raceam daca ma spalam pe cap si nu puneam foehnul in cateva secunde pe par sau daca era un pic curent in baie; in felul asta, ori raceam ori capatam doar dureri de cap. Dar m-am invatat de la o vreme sa am mereu mare grija sa ma usuc imediat cu foehnul, ca macar spalatul pe cap sa nu ma afecteze. va Capul ma mai doare, dupa ce ies afara, si din simplul motiv ca nu am purtat o caciula suficient de groasa yikes ; trebuie sa port una groasa.
De vreun an incoace, transpir excesiv din cauze necunoscute si, oricat de potrivit as fi imbracata iarna, devin uda leoarca si "ma prinde frigul" si racesc crunt. Poate trebuie sa am grija sa nu merg prea rapid pe-afara, ca transpir nustiu ; oricum, fiind nevoita sa trec de la rece la cald si de la cald la rece (intru la metrou, ies de la metrou), doar asta ma termina, chiar daca am grija sa scot geaca si caciula de pe mine la metrou, ca sa nu transpir (poate ca e curent acolo, nu stiu).
Raceala debuteaza cu durere in gat iar a doua zi am nas super-infundat, sunt si mai vlaguita decat de obicei mornincoffee , stranut si mi se irita nasul groaznic de la rinoree; nici nu stiu cum sa-mi suflu nasul, din 2 in 2 minute, astfel incat sa nu-mi mai irit pielea din jur. skitarg bang Sinuzita (sau rinosinuzita) acutizandu-se cu aceasta ocazie, eu raman cu nasul infundat pt alte cateva luni, chiar si dupa ce raceala propriu-zisa trece huh ; ulterior oricum e mai usor de suportat decat faza acuta. Dar nu stiu ce sa fac sa nu mai fiu atat de sensibila de racesc asa de usor afara! yikes

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-02-29 13:58:17)

#2 2012-02-28 18:19:24

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Racesc doar daca ies din casa!

incepe prin a-ti "asigura" urechile, capul si gatul smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-02-29 09:25:24

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Racesc doar daca ies din casa!

jeannie, pt imunitate ia vitamina C zilnic (o perioada). am mai mare incredere in ea decat in imunostimulatoare. bea ceai de echinaceea, poate ajuta si el.
la primele semne de raceala poti lua oscilococcinum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.