homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pt doctoressa- va rog poate ma puteti lamuri

#1 2012-02-29 18:13:14

moni2012
Membru
Inregistrat: 2012-02-29

intrebare pt doctoressa- va rog poate ma puteti lamuri

buna ziua!

ma confrunt cu o problema. acum 2 saptam mi-au parut 3 bubite rozalii pe labia mica dreapta..chiar pe margine, senzatie puternica de mancarime si usturime in primele 2-3 zile, dupa o o saptam s-au dezumflat. am aplicat initial acyclovir crezand ca e un inceput de herpes si a mai calmat mancarimile si apoi o crema antifungica de la farmacie. am fost la ginecolog dupa, dar mi-a spus ca nu stie ce ar putea sa fi fost. mi-a luat lama, dar nu am nici o infectie cu vreo ciuperca. de 2 zile am iarasi acceasi senzatie de mancarime pe labia mica chiar pe varful labiei mici si cred ca incep iar sa se umfle acele bubite..mentionez ca sunt dispuse liniar..mici, rozalii putin lunguiete, de parca ar atarna..nu seamana cu pozele de la condiloame genitale sau herpes. testul papanicolau il fac in fiecare an si e ok. ultima data acum 10 luni a fost facut, analizele la sange sunt ok. poate fi vorba de o simpla iritatie? am vazut pe net ca mai sunt doamne-fete cu aceeasi problema, dar nu gasesc un raspuns.

#2 2012-03-02 15:12:11

Anca521Mai
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-01

Re: intrebare pt doctoressa- va rog poate ma puteti lamuri

de ce nu mergi acum la medic cu aceasta problema pentru a vedea si cum arata ?! tu practic ai fost dupa ce ai " tratat " cat de cat problema ..

You know my name not my story !  Zambesc celor care ma urasc sa vada ura mea, zambesc celor care ma iubesc sa vada dragostea mea ,iar celor care m-au facut sa sufar le zambesc sa vada indiferenta mea...

#3 2012-03-05 12:57:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: intrebare pt doctoressa- va rog poate ma puteti lamuri

moni2012 a scris:

buna ziua!

ma confrunt cu o problema. acum 2 saptam mi-au parut 3 bubite rozalii pe labia mica dreapta..chiar pe margine, senzatie puternica de mancarime si usturime in primele 2-3 zile, dupa o o saptam s-au dezumflat. am aplicat initial acyclovir crezand ca e un inceput de herpes si a mai calmat mancarimile si apoi o crema antifungica de la farmacie. am fost la ginecolog dupa, dar mi-a spus ca nu stie ce ar putea sa fi fost. mi-a luat lama, dar nu am nici o infectie cu vreo ciuperca. de 2 zile am iarasi acceasi senzatie de mancarime pe labia mica chiar pe varful labiei mici si cred ca incep iar sa se umfle acele bubite..mentionez ca sunt dispuse liniar..mici, rozalii putin lunguiete, de parca ar atarna..nu seamana cu pozele de la condiloame genitale sau herpes. testul papanicolau il fac in fiecare an si e ok. ultima data acum 10 luni a fost facut, analizele la sange sunt ok. poate fi vorba de o simpla iritatie? am vazut pe net ca mai sunt doamne-fete cu aceeasi problema, dar nu gasesc un raspuns.

am senzatia exterem de pregnanta ca am raspuns deja la intrebarea asta.....
poate fi o iritatie insa poate fi si herpes genital...amnalizele de acum 10 luni nu il exclud deloc si nici testul Babes Papanicolau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.