|
Nu esti logat.
Transaminaze crescute-2#20 2014-08-06 17:25:00
Re: Transaminaze crescuteEu despre silimarina stiu ca NU. Insa atentie la complexele hepatoprotectoare doar sa nu contina sunatoare! Offline #21 2014-08-07 15:45:00
Re: Transaminaze crescuteeu am auzit pareri impartite ... nu stiu ce sa mai cred! am auzit inclusiv despre anghinare ca ar interactiona Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #22 2014-08-07 16:23:19
Re: Transaminaze crescuteanghinarea sigur nu, pe silimarina produsa de anumite firme scrie ca ar interactiona, desi si eu stiam ca nu Offline #23 2014-08-07 17:06:18
Re: Transaminaze crescuteEu chiar am intrebat de silimarina si am inteles cz nu interactioneaza..dar sunt obligati sa scrie pe prospect.. Eu iau de ceva timp si nu am avut surprize "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|