|
Nu esti logat.
Sa iau Mercilon in loc de desorelle?#1 2012-03-02 11:47:59
Sa iau Mercilon in loc de desorelle?Buna fetelor, Offline #2 2012-03-03 11:32:05
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?deci tu iei aceste pastile de capul tau? si le mai si schimbi de 2 ori? rau faci.mergi la un cabinet de planning familial? iti recomand sa-ti faci o programare daca nu ai fost de curand. Offline #3 2012-03-03 11:35:05
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?Nu le-am luat de capul meu. Offline #4 2012-03-03 11:49:09
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?daca nu se mai gasesc pastilele recomadate de medic, te duci la medic in nou, sa-ti dea altele, desorelle-ul l-ai luat de capul tau din cate am inteles si acum vrei sa faci la fel cu mercilonul. exceptand cazurile in care hormonii sunt identici si in fix exact aceeasi cantitate (ca de exemplu karissa si logest-ul) trebuie sa mergi la medic. diferenta aceea mica poate sa conteze. uita-te la diferentele intre cum te-ai simtit cu primul si cum te-ai inteles cu al doilea. Offline #5 2012-03-03 11:56:42
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?Marvelonul si Desorelle au aceeasi compozitier. De aia le-am si schimbat asa. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-03 12:12:36
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?atunci inseamna ca nu te-ai ingrasat de la desorelle din moment ce e la fel ca marvelonul. oricum faci cum vrei. eu iti spun doar ce trebuie sa faci. cand ai fost ultima data la medicul care ti-a dat pastilele? si era ginecolog sau medic de planning? ti le-a dat dupa ureche sau t-a consultat? (si nu ma refer la consultatia ginecologica). Offline #7 2012-03-03 12:20:09
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?Cand pastilele mi-au fost recomandate, am fost la planning. Doamna Doctor m-a consultat, si m-a pus sa fac si niste analize. Offline #8 2012-03-03 14:19:07
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?unde am fost eu (in Bucuresti) este 50 lei daca nu esti asigurat. Offline #9 2012-03-08 15:14:28
Re: Sa iau Mercilon in loc de desorelle?Am fost la cabinetul de planning si mi-au fost recomandate niste ac mai usoare (artizia). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|