|
Nu esti logat.
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine!#1 2012-03-02 18:50:39
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine!Trebuia sa imi vina menstruatia pe data de 24 februarie si nu mi-a venit nici pana acum.Luna trecuta recunosc am luat dupa capul meu 6 zile tratament cu ovule polygynax pentru candida,precizez ca am luat si urinal tot 6 zile pentru an exita ca ma urinam foarte des.Dupa tratament au disparut si scurgerile branzoase si senzatia de urinare deasa.De o saptamana am simtome ca trebuie sa imi vina si nimic, iar in ultimele zile mi s-au agravat simptomele...ma dor foarte tare sanii,ovarele,iar imi vine sa ma urinez des si azi am observat ca am scurgeri.Nu am mai aut raportur sexuale cu partenereul de 3 saptamani datorita tratamentelor si acum stau si astept sa imi vina!Am facut si test de sarcina si mi-a iesit negativ,va rog frumos sa imi spuneti daca anexita poate intarzia menstra sau eventual ovulele.Sunt si ft stresata de la dureri si ca nu imi vine, daca puteti sa imi recomandati ceaiuri naturiste sau ceva sa iau sa imi vina mai repede pentru ca la un consult specializat nu am posibilitatea sa ma duc implicit din motive financiare.Va rog frumos sa ma ajutati,am si dureri la spate cum te doare inainte de a-ti veni si ma doare groaznic si jos si nimic!multumesc frumos! Offline #2 2012-03-02 19:13:59Re: Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine!ai rabdare si nu te mai stresa o sa vina Offline #3 2012-03-02 21:46:53
Re: Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine!Deci nu mai are altcineva nici un raspuns sau sfat?Ms oricum pentru sfat si raspuns! Offline #4 2012-03-03 08:54:01
Re: Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine!probabil este o dereglare , o sa iti vina . nu inteleg de ce nu mergi la un medic . ok probleme financiare insa exista medici de fam care iti pot da o trimitere catre o clinica asta daca esti eleva/studenta/salariata si unde beneficiezi de gratuitate . deci nu trebuie neaparat sa mergi la clinici particulare pentru a fi tratata , iar daca te tratezi dupa ureche probabil vei reusi doar sa stopezi pe moment problemele nu si pe viitor . You know my name not my story ! Zambesc celor care ma urasc sa vada ura mea, zambesc celor care ma iubesc sa vada dragostea mea ,iar celor care m-au facut sa sufar le zambesc sa vada indiferenta mea... Offline #5 2012-03-03 10:02:37
Re: Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine!anexita nu inseamna infectie urinara, ti-ai pus diagnosticul asta de capul tau? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|