|
Nu esti logat.
Ceea ce iertam-2#20 2012-03-04 22:12:59
Re: ceea ce iertamooh, thanks "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #21 2012-03-04 23:33:45
Re: ceea ce iertameu i-am iertat tot, de vreme ce inca mai sunt cu el Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #22 2012-03-05 12:43:01
Re: ceea ce iertam
Eu inca sunt cu el dar nu stiu daca i-am iertat in totalitate ceva ce a facut. Des imi readuc aminte de acel lucru si de aici trag concluzia ca poate nu l-am iertat. Sau poate l-am iertat dar nu am si uitat. Oricum de ob nu uit...nu ma mai gandesc des dar de tot nu uit. Offline #23 2012-03-19 12:19:19
Re: ceea ce iertamVoi ce minciunele ii spuneti prietenului? Mai mintiti sau omiteti sa ii spuneti lucruri care stiti ca daca ar sti ar stramba din nas? Offline #24 2012-03-19 13:04:03
Re: ceea ce iertamEu nu il mint, ii zic de toate. Daca se enerveaza tot lui ii trece Uneori ma intreb daca nu il plictisesc cu toate cate ii zic ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#25 2012-03-19 13:12:13
Re: ceea ce iertamAsa si eu. Dar el mai omite chestii daca e sa ma supere si sa il cicalesc. Probabil o face mai mult ca sa se apere el, sa scape de cicaleala Offline #26 2012-03-20 23:14:36
Re: ceea ce iertamEu nu-l mint. Nici macar cu chestii care stiu ca l-ar supara. Pentru ca cred foarte mult in proverbul cu minciuna care are picioare scurte si mi-ar fi foarte rusine sa ma prinda ca l-am mintit. Cred ca nici lui nu i-ar placea sa-l mint, chiar daca adevarul doare uneori. Ca omit anumite chestii nenecesare, e una (cum ar fi ca mi-a zis tata ca la inceput nu prea ii placea de el, dar intre timp s-a mai razgandit) da poate o sa-i zic si asta intr-o zi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #27 2012-03-21 11:39:04
Re: ceea ce iertamprobabil ca a omis si el chestiute mici sau a mintit cu ceva minor. Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-21 11:44:16) Offline #28 2012-03-21 12:31:43
Re: ceea ce iertamDa...daca te minti singur si iti zici ca ceea ce zici nu e minciuna e deja altceva. Cred ca toata lumea mai zice o mica minciuna sau mai omite cate ceva... problema e cand o faci des si minciunile incep sa creasca sau cand trebuie sa minti iar ca sa acoperi alta minciuna Asta sunt alte cazuri dar minciunile mici cred ca nu sunt asa grave si pot fi iertate daca le aflii. Offline #29 2012-03-24 12:08:13
Re: ceea ce iertamVoi din ce motive va certati cu prietenu? se intampla des sa aveti mici certuri? puneti la suflet repede gesturi de ale lui sau nu bagati tot in seama? Offline #30 2012-03-24 12:13:18
Re: ceea ce iertamdaca ai 4 ani de relatie, ar trebui sa ai experienta acestor ani. sa rezisti atat nu e chiar asa de usor oricui si oricand. Offline #31 2012-03-24 12:19:53
Re: ceea ce iertamPai am experienta mea cu o persoana dar sunt curioasa cum sunt si alte relatii...poate invat lucruri noi, mi se dechid ochii asupra unor amanunte. E bine sa inveti din experienta altora, mai ales o experienta mai proasta, ca poate astfel nu o sa gresesti si tu asemanator. Offline #32 2012-03-24 12:23:24
Re: ceea ce iertamhmm, nu cred ca functioneaza asa dar cum zici tu Offline #33 2012-03-24 12:28:12
Re: ceea ce iertamPai e ca si cum ai discuta cu prietenele, v-ati sfatui...cineva povesteste ceva si u tragi o concluzie din ce zice, etc... Nu ma exprim eu foarte corect dar nici nu conteaza asa mult motivul pt. care va rog sa povestiti. Cine vrea povesteste, poate se mai si descarca, cine nu vrea nu e obligat:P Offline #34 2012-03-24 13:14:35
Re: ceea ce iertamnu, dar detaliile ca sa inteleaga cineva sunt multe, si nu am avut un singur tip de relatie. eu zic ca te bagi ni ceva nepotrivit. daca eu vin si povestesc ceva si tu tragi o concluzie, e fix ce ai priceput tu, ce vrei tu sa crezi/ intelegi, nu realitatea dintre mine si el. nu ti s-a intamplat niciodata sa simti discrepanta asta? tu sa explici ceva si fetele sa zica "da, clar lasa-l ca nu e de tine", sau clar eu stiu cum e, verde, si tu "nu nu, e albastra" si ele o tin pe a lor. fiecare gandeste diferit, are standarde diferite, daca tu imi spui ca ti-e rusine sa vorbesti cu iubitul despre ceva sexual dupa 4 ani, eu, dupa standardele mele voi spune ca aia nu este o relatie, este o copilarie, dar pt. tine si pt voi este o relatie. acum, in momentul asta. peste 10 ani vei gandi altfel. daca relatia ta nu scartaie, est ok, si relatiile altora nu vor schimba nimic (oricum daca merge bine nu ai ce, sau de ce sa schimbi, nu?). bineinteles, nu incerc sa te conving sa nu intrebi fetele orice vrei sa aflii, iti spun doar de ce eu una nu cred ca este util decat ca small-chat, care este fun si atat nu trebuie sa crezi ce cred eu. in schimb, cand ai o problema in relatie, ideal este sa o discuti inatai cu el, si preponderent cu el, nu mai mult cu prietenii, pentru ca astfel iti creezi/ fixezi o varianta a situatiei in cap si el la fel si cand sa vorbiti te miri de ce va bateti cap in cap. pai pt. ca in loc sa va straduiti sa va intelegi fara altii, ati fugit fiecare la ai lui (asta-i greseala cea mai des intalnita) si v-ati batut in cuie varianta voastra de adevar. moment in care vii si vrei sa vorbesti, nu sa si asculti si sa ti se dea dreptate. gandeste-te cand doi oameni au ambii aceeasi atitudine (ma refer strict la asta), iti dai seama ce conflict iese? cam astea ar fi sfaturile din strafundurile mintii mele pe care ti le ofer, si cred ca se inteleg mult mai bine, fara detalii din exemplele relatiilor mele Offline #36 2012-03-24 14:04:14
Re: ceea ce iertamIntrebam doar de curiozitate nu ca sa ma schimb eu sau sa trag concluzii cum ar fi persoana care scrie. Nu are legatura cu relatia mea ci doar cu momentul de fata, perioada asta de cateva zile in care sunt curioasa si vreau sa aud povesti Offline #37 2012-03-24 16:20:48
Re: ceea ce iertam
In primul rand, ar trebui sa definesti cearta pt ca pt fiecare are alte semnificatii. Sunt ciondraneli, impunsaturi, discutii in contradictoriu, scandaluri dar, dupa mine toate pot intra sub denumirea de cearta, difera doar intensitatea si consecintele. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2012-03-24 16:21:27) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|