Buna ziua !
Sunt nou pe acest topic, unde voi povesti o chestie ce mi s-a intamplat zilele trecute si la care caut inca raspunsuri sincere si clare.
Zilele trecute (pe 1 martie) am poposit intr-un nou oras, unde voi fi prezent la un training. In prima mea seara, in noul oras, ne-am strans vreo 4-5 baieti si am iesit in oras. Zis si facut. Pe langa noi, s-au mai strans cateva fete, iar la un moment dat fiecare fata era cuplata cu un baiat.
Bineinteles alcoolul si veselia au curs garla. Ce a urmat cu mine si fata cu care eram, cred ca se deduce: am ajuns in pat si am inceput actiunea. Problema e ca tipa la un moment dat a inceput sa-mi fac un oral neprotejat, i-am zis ca e mai bine protejat, dar din pacate nimeni dintre noi nu avea prezervative. Am continuat asa. Doar ea mi-a facut sex oral neprotejat. Mentionez ca scurgeri de sange sau alte substante nu s-au produs.
Acum a 2-a zi, dupa mahmureala, am inceput sa caut pe internet ce boli as fi putut lua. Cea mai frecventa e blenoragia, care ar aparea dupa 4-20 zile de la contactul sexual. Este adevarat ?
Ce alte boli as mai putea lua (sifilisul cumva? ). Care ar fi simptomele si la ce ar mai trebui sa fiu atent ? Aici pot spune ca de aseara am niste mici dureri in zona testiculelor, de parca m-as fi lovit (desi nu este asa). Sa aiba legatura cu blenoragia ?
Ce trebuie sa fac, ce medicamente trebuie sa iau pana cand ajung acasa ?
Stiu ca nu e mai bun lucru pe care l-am facut, dar trebuie sa o scot la capat.
Sper sa ma ajutati. O zi faina !
PS: sper sa fi postat bine de aceasta data, daca nu imi cer scuze anticipat