Intrerupere ac
- b4rbie
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-04-04
intrerupere ac
buna dimineata mi-a fost dor de voi
dupa ultima folie am decis sa fac o pauza. stiu ca o sa ma intrebati de ce, dar nu stiu ce mi-a venit asa ca nu am mai luat. partea proasta e ca am uitat sa imi notez la ce data mi-a venit menstruatia dupa ce am terminat folia. din cate imi amintesc era undeva la inceputul lunii parca, poate fi si 1 feb poate fi si 7 februarie parca tin minte ca ultima pilula am luat-o pe 2 sau pe 4. ma rog, am uitatttt
dupa ce mi-a venit menstruatia, la cat de paranoica sunt mi-a fost frica sa mai fac sex.
adica de aproape o luna am facut-o de doua ori, de fiecare data protejat cu prez. desteptu s-a dus si a luat prez. cu efect de intarziere, ''ca sa ma pedepseasca'' ca nu mai iau ac si lui nu ii place cu prez. deci, prima data nici nu l-am lasat sa termine, a ejaculat undeva pe afara in prez, iar a doua oara am facut-o pana la capat si dupa, am controlat ca obsedata prez. sa vad daca nu e spart, gaurit, etc. l-am legat la gura si am strans tare sa vad daca picura ceva pe undeva. nu a picurat.
dupa aia nici ca am mai facut sex, nu de alta da al meu crede ca-l insel
anyway...acum stau si astept sa-mi vina. nu am nici o durere dar mi-a aparut un cos imens pe barbie. avand in vedere ca nu mai stiu cand mi-a venit ultima data sunt f stresata si vreau sa imi vina mai repede sa iau din nou ac..
Ultima oara a fost editat de b4rbie (2012-03-05 08:41:48)
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Re: intrerupere ac
cand renunti la ac, apar dereglari manifestate si prin intarzierea/venirea mai repede a menstrei; daca excluzi o sarcina, poti incepe folia oricand, nu e musai sa astepti prima zi de menstra, dar in acest caz se impune protectia suplimentara primele 7 zile.
pe viitor posteaza la un topic existent
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- yoyolina
- Moderator
din cate am inteles, a trecut cam o luna de la ultimele contacte, deci poti face un test, si daca iese negativ, incepe ac-urile din cate zici tu, nu sunt sanse de sarcina.
- b4rbie
- Sr. member
yoyolina a scris:din cate am inteles, a trecut cam o luna de la ultimele contacte, deci poti face un test, si daca iese negativ, incepe ac-urile din cate zici tu, nu sunt sanse de sarcina.
da, cred ca totusi cel mai bine si cel mai sigur e sa fac un test.. dar ultimul contact a fost cam acum vreo 2 saptamani.
- yoyolina
- Moderator
hmm... atunci mai asteapta pana pe joi-vineri-sambata sa-l faci poate intre timp iti vine si menstra, nu se stie.
- b4rbie
- Sr. member
da de fapt cum am si scris mai sus, in luna feb am avut numai 2 contacte. unu care a durat 5 min pt ca nu voiam si nici macar nu a ejaculat si al doilea protejat cu prez de la inceput pana la sf. si prez. a fost controlat. deci sa mai astept yoyo
- b4rbie
- Sr. member
sunt foarte stresata pentru ca inca nu mi-a venit ..
luna trecuta imi venise pe 7 daca nu ma insel
Ultima oara a fost editat de b4rbie (2012-03-07 10:24:14)
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
eu as incepe o folie acum si gata nu te astepta sa-ti vina la timp daca ai intrerupt AC
- b4rbie
- Sr. member
- b4rbie
- Sr. member
daca fac acum un test de sarcina ar fi relevant? m-am concentrat mai bine si mi-am amintit. luna trecuta luasem ultima pilula vineri si menstruatia imi venise marti adica pe 7 februarie. primul contact de dupa menstruatie a fost pe 16 sau 17 februarie, protejat cu prezervativ si fara finalizare, iar al doilea a fost cam dupa vreo 5-6 zile, cam pe 25 februarie, protejat cu prezervativ cu finalizare, controlat prezervativ, prezervativ intact.
sunt stresata si pentru ca din senin o prietena, care stia ca am renuntat la anticonceptionale mi-a zis ca a visat o voce care i-a spus : spune-i lui b4rbie sa aiba grija ca s-ar putea sa ramana insarcinata in perioada asta, si in plus de asta ii ghicise cineva soacra-mii in cafea ca s-ar putea sa se faca bunica in februarie 2012 (dar bine, mai are 2 copii, nu doar pe sotul meu ) stiu ca o sa ziceti ca exagerez dar nu ma pot abtine sa nu fiu crispata..
sa mai astept pana in weekend sau sa fac un test acum?
Ultima oara a fost editat de b4rbie (2012-03-08 14:57:26)
- irina17
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-03
testul poti sa il faci..dar dupa 3 saptamani poti fi sigura de test..si din cate am calculat la tine au trevut cam 2 saptamani:*
Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.
- b4rbie
- Sr. member
nu a mai fost nevoie sa fac testul pentru ca mi-a venit azi dimineata eram hotarata sa fac un test azi.
- b4rbie
- Sr. member
nici nu imi dau seama daca mi-a venit sau nu e mai mult ca un fel de spotting, de culoare maronie.. sa iau acum ac sau sa astept pana mai pe seara sa-si dea drumul mai bine?
- irina17
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-03
poate o sa isi dea drumul de acuma.mai asteapta nu stiu daca influenteaza cu ceva...inceperea anticonceptionalelor
Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.
- b4rbie
- Sr. member
tot asa putin e..o sa mai astept pana diseara si o sa incep diseara administrarea ac
- Theona
- New member
- Inregistrat: 2010-07-10
Buna ziua, aceeasi problema o am si eu. Am luat anticonceptionale Desorelle timp de 2 ani, iar luna trecuta am hotarat sa fac pauza. Menstruatia ar fi trebuit sa imi vina pe 2 Martie, avand ciclu regulat. Astazi e in 12 si nu da niciun semn ca ar trebui sa vina..Mentionez ca pe parcursul pauzei m`am protejat cu prezervativ, deci, consider eu, o sarcina e exclusa. Astept si parerile voastre. Va multumesc .
Ultima oara a fost editat de Theona (2012-03-12 16:55:57)
Ar fi cazul sa te maturizezi .. ! Do you have any condoms?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|