|
Nu esti logat.
Durere ovar drept#1 2012-03-05 22:29:06
durere ovar dreptCam de 3 zile simt, de la ultimul contact sexual, simt intepaturi in zona ovarului drept de-a lungul zilei. Vreau sa merg la medic cat de curand, imi e teama sa nu fie vreo rana pe col, dar va intreb si pe voi, poate aveti experienta. Ce pot insemna intepaturile astea? Offline #2 2012-03-06 10:05:54
Re: durere ovar dreptce legatura sa aiba rana pe col cu intepaturile din zona ovarului? rana pe col e asimptomatica. nu doare, rareori sangereaza. ori ai racit, ori ai vreun chist pe ovar. mergi la medic sa afli ce se intampla. Offline #3 2012-03-06 11:56:44
Re: durere ovar drept
multumesc pt raspuns. mi-am facut programare si vineri sunt la medic. nu am stiut ca rana pe col este asimptomatica. Offline #4 2012-03-17 19:48:26
Re: durere ovar dreptrevin cu problema mea. medicul ginecolog mi-a spus ca nu gaseste nici un motiv care mi-ar putea cauza o durere de ovar, deci mi-a exclus aceasta posibilitate, spunandu-mi ca este totul in regula in "interior", dar mi-a recomandat sa fac o urocultura. Ce e drept, am uneori usturimi la urinare, stiu ca am nisip la rinichi. Offline #5 2012-03-18 18:05:42
Re: durere ovar dreptinfectie urinara/ cistita, nu neaparat pietricele. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|