|
Nu esti logat.
Urgent va rog..-2#20 2012-03-11 12:01:52
Re: Urgent va rog..bine mmultumesc.. Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #21 2012-03-11 12:08:50
Re: Urgent va rog..fa-l si pe ala si apoi poate te linistesti Offline #22 2012-03-11 16:48:12
Re: Urgent va rog..nu ma supar deloc ma ajuta foarte mult sfaturile voastre..doar ca sunt genu kre ma sperii repede..si stiu ca dupa 2 luni ar fi trebuit sa apara doua linii colorate taree..eu m;am speriat..de linia aia..a2a ca la lumina se vedea o urma trasata nu..colorata dar se vedea o linie..si credeam k voi stiti daca e din fabricatie..sau poate vi s;a intamplat..oricum multumesc mult de raspunsuri..am sa ma linistesc si gata..nu poate fi cv Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|