homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in zona pelviana : PMS/Sarcina ???

#1 2012-03-08 21:01:29

Lavi03
New member
Inregistrat: 2012-02-02

Durere in zona pelviana : PMS/Sarcina ???

Buna fetelor~

As avea si eu o intrebare ...

Am luat ac cateva luni, diane35 ... si in timpul in care le-am luat, au inceput sa imi apara niste dureri momentane in zona pelviana, inainte de menstruatie cand ma ridicam in picioare ...

Am oprit administrarea lor ... dar inca ma mai doare ...
Din ce am citit pe net ... spuneau ca poate aparea in cazul sarcinilor  ...
(Dar, cum am mai postat, cat timp am luat ac, am avut doua contacte. La primul, am uitat sa iau pastila, si am luat-o a doua zi. Nu a putut sa intre pentru ca sunt inca virgina, nu a ejaculat, nu nimic. La al doilea, la fel, dar am luat pastilele corect. )

Ce credeti ca ar putea fii ?
Multumesc.

"If you believe in something you have to be willing to sacrifice everything."

#2 2012-03-09 01:02:32

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Durere in zona pelviana : PMS/Sarcina ???

sincer eu cred ca e doar o coincidenta faptul ca durerile au aparut in timpul administrarii de anticonceptionale.

durerile de care zici pot fi si normale premenstrual sau pot avea o alta cauza pe care o poate decela un medic. vreun chistulet ovarian sau o inflamatie etc.

de ce le luai? le-ai oprit de la tine putere sau ai discutat cu un medic?

durerile respective nu sunt un semn de sarcina. daca banuiesti o sarcina fa un test la 3 saptamani de la ultimul contact.

sper ca facand sex neprotejat prin prezervativ sunteti amandoi cu analizele privind bolile cu transmitere sexuala la zi, da?

scurt. nu era nevoie sa intrerupi anticonceptionalele din cauza acestor dureri, ar fi fost nevoie sa mergi la medic pentru un examen ginecologic si o eventuala ecografie. nu cred ca ele sunt cauza problemelor si oricum trebuie gandit risc beneficiu si de aceea e important si scopul pentru care le luai.

succes!

#3 2012-03-09 17:59:37

Lavi03
New member
Inregistrat: 2012-02-02

Re: Durere in zona pelviana : PMS/Sarcina ???

Deeeci
Anticonceptionalele le-am luat pt durerile mestruale .... care erau din ce in ce mai intense pe durata administrarii lor ...
Am renuntat la ele dupa ce am vorbit cu medicul ... si am facut cateva analize...
Acum urmeaza sa imi prescrie un alt tratament ....

La ginecolog nu sa vazut nimic ... medicul gin. nu a reusit sa vada ovarul drept ... hmm Si a zis ca nu e nimic ... desi nu stiu ce sa cred ...

Si da, analizele le avem la zi!

Multumesc de raspuns! smile

"If you believe in something you have to be willing to sacrifice everything."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.