homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mici bubite pe corp

#1 2012-03-10 01:27:53

pericol
New member
Inregistrat: 2010-02-18

Mici bubite pe corp

Buna,

Poate acesta nu e cel mai bun loc sa intreb, dar in ultima vreme am observat un lucru foarte ciudat. Permanent imi apar mici "bubite" fie pe maini, picioare, mai nou chiar si pe fata, pe gat.. Aceste bubite sunt asemeni unor cosuri foarte mici, sau mai bine zis ca un fel de puncte negre, doar ca nu sunt negre..si daca ma uit foarte de aproape(pentru ca sunt f mici) am impresia ca varful lor este ca un fel de basicuta mica. Nu ma dor, nu sunt inflamate, decat daca le bazai..si atunci cand le bazai de obicei se rupe varful acela dupa care daca incerc sa vad daca e cos iese doar sange..

Mi se pare foarte ciudat si ma intrebam daca se poate sa aiba vreo legatura cu anticonceptionalele, desi iau Laurina de vreo 2 ani deja si nu am facut nici o schimbare recent, iar fenomenul asta se intampla sa zic de vreo saptamana si ceva..

Oare ar trebui sa ma duc la doctor pentru asta? Mi-e putin ciudat, pentru ca teoretic nu este ceva atat de grav, mai mult deranjant pentru ca am acum si pe fata 2 astfel de bubite..Nu arata la fel de rau ca si daca ar fi cosuri, doar ca parca nu mai vor sa dispara, poate si din cauza ca nu ma pot abtine sa le bazai..

Daca ar trebui, atunci la ce doctor ar trebui sa merg? Direct la dermatolog? sau?

Va multumesc anticipat.

#2 2012-03-10 23:55:29

Anca521Mai
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-01

Re: Mici bubite pe corp

In mod sigur un dermatolog iti poate pune un diagnostic si eventual un tratament  , eu am avut ceva asemanator insa erau putin mai maricele . am facut analize si apreau de la  un stafilococ .

You know my name not my story !  Zambesc celor care ma urasc sa vada ura mea, zambesc celor care ma iubesc sa vada dragostea mea ,iar celor care m-au facut sa sufar le zambesc sa vada indiferenta mea...

#3 2012-03-11 00:03:03

pericol
New member
Inregistrat: 2010-02-18

Multumesc! smile Am sa astept putin sa vad daca insista sa mai apara, avand in vedere ca totusi sunt asa mici, poate a fost doar o coincidenta ca au aparut mai multe la interval asa scurt, iar daca nu probabil voi cauta un dermatolog sa fiu sigura ca e totul ok smile

#4 2012-03-11 00:18:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu nu cred ca e in regula,asa ca ar fi bine sa te vada un dermatolog.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.