|
Nu esti logat.
Hartuire religioasa?#1 2012-03-11 19:31:22
Hartuire religioasa?Poate vi s-a intamplat si voua ca uneori sa vi se intinda cate un pliant, carte sau ceva de genu' asta de catre Martorii lui Iehova. Eu, una, ii urasc din ficati, mai ales dupa ce mi s-a intamplat in ultimul timp, fapt pe care urmeaza sa vi-l povestesc. Desi-mi vine sa-i injur zdravan, respingandu-i cu repulsie, ma rezum in cele din urma la un simplu "nu ma intereseaza". In fond, chiar asa e, nu ma intereseaza nimic ce vine de la ei, faca ce-or crede-i ca-i bine, insa atat timp cat noi, crestinii ortodocsi, nu colindam din usa-n usa sa impartim tot felul de pliante, vreau sa fiu privata de revers. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #2 2012-03-11 19:45:58
Re: Hartuire religioasa?Da, sa-ti pese !!! “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #3 2012-03-11 19:49:43
Re: Hartuire religioasa?mi-au venit si mie unii la usa acum vreun an, am deschis ca mi s-a parut ca sunt de la asociatie....de fapt erau 2 tipi si eu eram in pantaloni scurti, si incepe unul sa vorbeasca despre Dumnezeu si Biblie....cu picioarele mele deci de atunci intreb tot timpul cine e cand bate cineva la usa! Ultima oara a fost editat de dea_di (2012-03-11 19:51:13) "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2012-03-11 20:01:19
Re: Hartuire religioasa?Ce enervanti sunt!! Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-03-11 20:02:08) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #5 2012-03-11 20:03:15
Re: Hartuire religioasa?daca sa-ti pese sau nu, doar tu stii. Tu iti cunosti mama si iti dai seama cat de repede "crede" anumite lucruri sau cat de repede isi schimba parerea asupra unui fapt. Daca ea intradevar e "fidela" (sa-i spunem) religiei adoptate clar nu isi va schimba parerea sau adopta o alta religie insa daca ea are dubii si e tinuta in religia pe care o are momentan de tine sau cei din jur..doar se minte pe sine ca ar fi credincioasa. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-11 20:07:17
Re: Hartuire religioasa?Pe mine m-au prins intr-o pasa proasta cand au batut la usa. Am deschis, eram trezita din somn si erau 2 tanti si zice una: "Am venit cu Biblia." si zic eu: "Si poti sa si pleci cu ea." Si am inchis usa si am impresia ca am inchis-o cam violent, ca am auzit niste vaicareli. Offline #7 2012-03-11 20:18:58
Re: Hartuire religioasa?Imi si imaginez scena, heart. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #8 2012-03-11 20:21:14Re: Hartuire religioasa?va rog sa aveti grija fetelor ca topicul asta sa nu incalce cumva regulile si in special regula 13 Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2012-03-11 20:28:03
Re: Hartuire religioasa?Waiiiii,,,,,,,,,,,,,,,pe mine m a oprit o tanti din asta pe strada,stiam cu ce se ocupa si ma intreaba dc eu cred in Dumnezeu?.I am spus ca nu(nu dati cu pietre,fiecare cu ideile lui).Apoi a inceput sa imi faca capul mare cum ca de ce nu cred si ca Dumenezeul lor e diferit bla bla...si dc nu sh ce nu fac vine sf lumii,.si dc nu ma convertesc la ei,nu sh ce o sa patesc:))) bine ca mi a sunat telefonul si am putut sa o tulesc prietenos! You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #10 2012-03-11 21:58:23
Re: Hartuire religioasa?uuuu...imi amintesc cum am fugarit un asemenea personaj de la usa mea cum nu prea se vroia dusa din fata usii mele, eu fiind la etajul 1 va imaginati cate alte usi mai avea de colindat, in cele din urma am dat drumul cainelui.nu va zic, a facut un pic de sport..doamna in orice caz cainele meu nu musca, ii place sa i alerge pe ceilalti, prin urmare situatia era sub control Ultima oara a fost editat de maryu (2012-03-11 21:59:04) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #11 2012-03-12 10:03:20
Re: Hartuire religioasa?diana, pricep ca nu-ti plac oamenii astia, ca nu doresti sa te convertesti la alta religie, ca te deranjeaza cand iti suna la usa. ce nu inteleg este ingrijorarea asta a ta cum ca mama ta n-are suficent discernamant (???!!!). presupun ca ea este fie o fire mai putin impulsiva decat tine si astfel se jeneaza sa le tranteasca pur si simplu usa in nas. cred ca este dreptul fiecaruia dintre adulti, inclusiv al mamei tale, de a gestiona o situatie cum crede el/ea de cuviinta, fara sa-i fie impus de catre altcineva cum sa reactioneze. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #12 2012-03-14 18:23:29
Re: Hartuire religioasa?Eu o inteleg ca se ingrijoreaza. Chiar exista persoane mai usor influentabile care intr-un moment de slabiciune aleg saa treaca la sectele astea. Si sectele exact asta cauta. A fost destul ca mama ei sa ii primeasca o data in casa si sa stea de vorba cu ei, ca probabil o vor mai cauta mult si bine de acum incolo, ca sunt perseverenti. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #13 2012-03-14 19:50:26
Re: Hartuire religioasa?maica-mea mi-a povestit ca, imediat dupa revolutie, 2 tipe si-un tip din astia au sunat la usa. ai mei au deschis, au inteles despre ce e vorba, maica-mea "nu suntem interesati", taica-miu, mai politicos din fire, "intrati". iau astia loc frumos si incep cu ale lor, pe ocolite, evident, ca nu vor sa para disperati, nu sar din prima pe tine. pana la urma, maica-mea n-a mai rezistat si i-a poftit afara V., soarele si luna Offline #14 2012-03-15 20:46:05
Re: Hartuire religioasa?a venit la mine o tanti si a zis ca vrea sa imi lase niste reviste despre retele de socializare. nici prin cap nu mi-a trecut ca erau 2 reviste religioase. zice acolo ce mare pacat este sa stai pe retele sociale & chestii de genul asta, cu citate din biblie alese astfel incat sa dea de inteles ca statul pe retele de socializare este un pacat grav cu care biblia nu e de acord; ca si cum exista si acum 2000 de ani facebook-ul si era unul dintre pacate. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-03-24 21:13:42) Offline #15 2012-04-02 18:08:27
Re: Hartuire religioasa?au fost si la mine la usa, au stat de vb cu mama, apoi m-a sunat mama sa-mi zica ce si cum. i-am zis sa nu mai le primeasca in casa, iar cand au venit a doua oara le-a pus mama niste intrebari la care nu au mai avut raspunsuri, le-a zis mama ca nu e interesata, le-a dat pliantele inapoi si le-a urat drum bun si cale batuta. de atunci nu au mai venit. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|