|
Nu esti logat.
Urgent ajutor cine cunoaste !!!#1 2012-03-11 21:04:07
Urgent ajutor cine cunoaste !!!Buna seara , am si eu o mica problema ... sa incepem .. Offline #2 2012-03-11 21:06:57
Re: Urgent ajutor cine cunoaste !!!ce ai tu are cam toata lumea care renunta la anticonceptionale, o dereglare a ciclului Offline #3 2012-03-12 19:57:38
Re: Urgent ajutor cine cunoaste !!!Nu nu era regulat ... imi venea in fiecare luna dar in zile diferite ... pai m-am dus la un banal consult ginecologic si cu mici recoltari si de acolo mi-a iesit antigeni sau anticorpi ( nu ma pricep bine la termenii medicali ) ff mari si mi-a iesit si prolactina ff scazuta 1.95.... si media era de la 2 in sus ... mi-a recomandat medicul sa iau niste pastile pentru ficat ( liv 52 si maltofer ) si acum sunt la normal .. iar cu ficatul ma simteam ff obosita , aveam mici dureri ... oricum eram in faza initiala ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|