homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aparat auditv

#1 2012-03-13 21:37:15

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Aparat auditv

Buna seara.Am fost diagnosticata la orl cu ambii nervi auditivi afectati(hipoacuzie bilaterala).Din cate am inteles asa m-am nasuct si mi s-a recomandat aparat auditiv la ambele urechi.Pretul aparatului este de 30 de milioane si docamdata nu mi-l permit.Intrebarea mea este daca pot purta un aparat auditiv mai ieftin, ca de exemplu cele vazute la Tv(Teleshopping).As vrea sa stiu daca se poate diferentele intre aceste aparate.Mi s-a mai spus ca daca imi comand un aparat auditiv mai ieftin (si putin mai performant fata de cel de 30 de milioane)cu timpul, daca vreau sa mi-l achizitionez pe cel de 30de miliaone nu voi mai putea pentru ca nu voi mai auzi cu el.Eu nu vad legatura aici, ci din contra..Astept si parerea voastra,mai ales a celora care poarta deja aparat sau au ceva "experienta".Mersi mult  grater

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#2 2012-03-14 10:32:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Aparat auditv

eu nu mi-as lua nimic de la teleshopping. legatura pe care n-o vezi tu, e ca aparatul luat de la teleshopping iti poate afecta si mai tare auzul si din cauza asta, cand vei avea bani de cel avizat medical, nu-ti va mai fi de niciun folos.
daca problema nu e grava si auzi cat de cat si fara aparat, ma bine astepti pana strangi banii pt unul medicinal.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.