|
Nu esti logat.
Pancreas#1 2012-03-14 15:25:44
pancreasbuna. de o saptamina ma doare cumplit in partea stinga, presupun ca pancreasul. nu stiu de la ce poate sa ma doara, nu maninc mincare grasa , nu beau cafea, nu fumez. intrebarea mea e urmatoarea: pot face sport daca ma supara pancreasul, sau mai rai ii fac??? Offline #2 2012-03-14 15:31:38
Re: pancreasnu prea cred ca are cum sa te doara pancreasul, de ce nu mergi la medic sa vezi despre ce e vorba ? Offline #3 2012-03-14 15:39:36
Re: pancreasnu nu am constipatie, am avut un access simbata trecuta dupa ce am baut o cafea naturala, eu in genere nu beau cafea, dar mi-a fost pofta si iata de atunci ma doare. si mie imi place sa merg si la sala, dar acum cu senzatia asta dureroasa si parca sunt balonata ma tem ca o s afac mai rau daca o sa fac sport. da deja o sa plec la medic dar imi e frica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|