|
Nu esti logat.
Help me#1 2012-03-14 20:04:42
help mebuna.am nevoie urgent de parerea voastra.nu miam inceput viata sexuala,dar eu si prietenul meu ne masturbam.in cazut in care el ar fi avut sperma pe mana cand ma masturbat,sunt sanse sa fiu insarcinata?stiu ca spermatozoizii mor la aer,iar pana sa ma masturbeze el trecusera cam cateva minute.plus ca menstruatia mia cam intarziat,dar am fost si ff stresata.as putea fi insarcinata? Offline #2 2012-03-14 20:24:21
Re: help mems mult de tot:*mai mai linistit...prietenul meu zice ca nu avea,dar am vrut sa fiu sigura.dar totusi menstruatia imi intarzie cam de 2 sapt de acm... Offline #3 2012-03-14 20:30:00
Re: help mee posibil...am fost si stresata luna asta ca am avut un examen destul de important...ms mult,mai linistit:* Offline #4 2012-03-14 21:10:58
Re: help me
picioare n-au dar mijloc de deplasare da! spermatozoidul este una din putinele celule care se pot deplasa singure si penisul nu se "pupa" cu colul cand faci sex ca te-ar durea ca naiba si ai face si rana pe col probabil... ci, "inoata" singur pana la col si prin uter si prin trompe. da ejacularea, jetul de fapt ajuta foarte mult dar scuza-ma ca te intreb cum crezi ca se poate ramane insarcinata atunci din lichid pre-ejaculator? il ejaculezi si pe ala? nu. dar daca contine spermatozoizi acestia isi fac drum foarte simplu cat mai repede din vagin spre col si mai departe (mediul acid din vagin nu le e prielnic, dar presupun ca tocmai de aia sunt dotati cu "inotatoare"). Offline #5 2012-03-14 21:23:18
Re: help meSuccess is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-14 21:28:27
Re: help merepet: sansele sunt minuscule, dar sa dau iar exemplul mult discutat cu studiile recente legate de sexul anal neprotejat. penisul nu e in interior. sanse una la un miliard? fine, dar e acolo, si daca tot poti sa o eviti de ce sa nu o faci? Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-14 21:29:56) Offline #7 2012-03-15 18:51:50
Re: help mepai trecusera cateva minute...si nu stiu sigur daca avea sau nu.el zice ca nu avea si ca e f sigur de asta.oricum,de acm o sa fim mult mai atenti. Offline #8 2012-03-15 19:11:24
Re: help me bia, este un caz celebru de acu' vreo cateva mii de ani daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|