homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Clotrimazol

#1 2012-03-15 07:30:07

Tibi1112
Membru
Inregistrat: 2012-03-15

Clotrimazol

buna , doctorul ginecolog i-a prescris sotiei mele niste pastile , nu mai stiu cum se numeau , oricum erau doar trei bucati in cutie si trebuia sa le introduca, si pentru mine i-a dat clotrimazol crema , eu cum aplic crema asta , pe tot penisul sau cum ? nu i-a zis cum si eu nu ma bag daca nu stiu cum , multumesc

#2 2012-03-15 08:24:42

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Clotrimazol

tu te dai cu clotrimazol pe capul...nu trebuie pe tot penisul.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2012-03-15 13:25:09

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

e necesar sa iei si tu antimicotice orale, presupunand ca asta i-a dat sotiei crema nu e suficienta.

#4 2012-03-15 14:09:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eph, stii tu mai bine decat medicul? huh nu de alta, dar mi-e ca o sa convingi omul sa ia medicamente dupa ureche, ca asa i-a spus o copila pe-un forum hmm

#5 2012-03-15 14:44:09

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

da, stiu mai bine.
si daca face asa cum spui, el este copilul nu eu.
un om matur ar cere sotiei sa intrebe medicul daca poate/ este necesar sa-i prescrie si lui antimicotice orale, daca spune nu, iar el este destul de convins ca nu are incredere in acel medic poate cere opinia altuia.
nu este treaba mea sa il dadacesc.

Publicitate

loading...

#6 2012-03-15 15:48:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eph a scris:

un om matur ar cere sotiei sa intrebe medicul daca poate/ este necesar sa-i prescrie si lui antimicotice orale, daca spune nu, iar el este destul de convins ca nu are incredere in acel medic poate cere opinia altuia.

asta ar fi om paranoic, nu "matur"
in fine. el a intrebat cu totul altceva, si-a primit raspunsul si cred ca stie ce are de facut smile.

#7 2012-03-17 08:52:27

Tibi1112
Membru
Inregistrat: 2012-03-15

Nu va mai agitati  , am inteles , pana se duce sotia la ginecolog mai dureaza si de aceea am incercat aici . multumesc pt raspuns

#8 2012-03-30 19:49:42

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Buna. Postez aici pentru a nu mai deschide un nou topic. De cateva zile (mai exact de marti) a inceput sa ma usture destul de urat intre labiile interioare si cumva in interior. In acelasi timp, am si mancarimi de-mi vine sa ma urc pe pereti.
Am fost joi la doctor, mi-a luat secretie pentru analize si mi-a dat tratament ceva ce se cheama Tantum Rosa, irigator, Polygynax si clotrimazolcrema local. Mi-a zis sa urmez tratamentul 12 zile. Dar tinand cont ca maine sau poimane o sa-mi vina menstruatia, a zis sa-l incep dupa ce-mi trece si sa ma dau acum doar cu crema clotrimazol pentru a calma usturimea.
Si aici e problema...m-am dat cu crema asta si mi s-au umflat labiile incat nu mai suport nici un fel de lenjerie si ma deranjeaza cand merg foarte tare. Sa nu mai zic de arsurile oribile pe care mi le-a dat.
M-am dat doar o data cu ea...si n-o sa mai incerc...
Ati mai patit asa ceva?
O sa ma duc inapoi la doctor dar pana maine mai e putin si ma ingrijoreaza rau de tot...si senzatia de arsura si faptul ca s-a umflat.
Pot da cu ceva ca sa calmez zona? Eu ma gandeam ca as putea sa folosesc niste infuzie de galbenele...
Multumesc mult.

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.