|
Nu esti logat.
Probleme medicale#1 2012-03-18 17:49:19
probleme medicalebuna ...asi vrea sa-mi dati si mie un sfat....am avut acum cateva zile niste mancarimi foarte mari in zina genitala...iar cand urinam ma ustura ....cand aveam contact sexual ma durea....am folosit crema de galbenele...acum nu mai am acele mancarimi foarte tari dar mi-a aparut la acea scurgere un miros foarte urat...asemanator cu mirosul pestelui...nu stiu ce fel de miros poate fi...va rog dati-mi un sfat ce imi recomandati Offline #2 2012-03-18 17:53:49
Re: probleme medicaleduceti-va la un medic ginecolog,trebuie sa faceti o analiza de secretie vaginala Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #3 2012-03-18 17:57:37
Re: probleme medicaleam mai avut asa cceva asemanator si anul trecut....am fost la ginecolog si mi-a dat gynozol si no-spa si ceva antibiotic...dar nu inteleg de ce apare mirosul asta insuportabil???sa fie vreo infectie ceva??o racealaa??parca dupa ce urinez ma dor si ovarele mai ales dreptul...ce parere aveti de gynozol??? Offline #4 2012-03-18 18:01:12
Re: probleme medicaleavem mai multe pareri: 1. trebuia sa stii ce diagnostic ti s-a pus anul trecut pentru cultura ta generala. Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-18 18:01:45) Offline #5 2012-03-19 10:32:25
Re: probleme medicale
da, e gardnerela. trebuie neaparat sa mergi la doctor, nu te poti trata cu pareri citite pe forum. mai ales ca ai si durerea aceea de ovar, se impune un control ginecologic. sa faci si un sumar de urina + urocultura. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-23 21:21:29
Re: probleme medicalebuna fetelor. sper ca poate ma puteti ajuta cu o parere. Acum 3 luni am avut un chiuretaj si de atunci, desi mi-a venit ciclul regulat, am avut niste secretii alb-galbui apoase si cremoase pt care trebuia sa port mereu protejslip si acum 2 luni mi-am descoperit si o infectie cu streptococ agalactiae grup B pt care am luat atunci imediat un tratament. Am fost la un medic recent pt a-mi reface analiza de secretie dar a zis ca la el la cabinet nu o poate face pt ca nu are mediu de cultura. In fine, mi se pare aberant dar totusi mi-a facut papanicolau care a iesit pap 1. Acuma alta e problema mea. Acest doctor mi-a dat tratament pt colpita mixta tinizol 4 comprimate doza unica si ovule KLION 10 zile. Sunt foarte speriata ca de cand iau ovulele astea , azi e a 6-a zi, parca ma dor ovarele.... simt un disconfort abdominal la nivelul ovarelor si uterului. Ar trebui sa intrerup tratamentul? SI CE MA INTERESEAZA CEL MAI MULT : DACA ACEST TRATAMENT CU OVULE POATE SA IMI AFECTEZE CAPACITATEA DE A AVEA COPII pt ca as vrea ca la urmatorul ciclusa incerc sa raman insarcinata, bineinteles dupa ce refac analiza de secretie si daca dispare streptococul agalactiae, pt ca e f periculos. Deci credeti ca e bine sa incerc sa raman luna viitoare, sau dupa ovulele KLION trebuia sa mai astept? Ultima oara a fost editat de adelina10 (2012-03-23 21:22:26) Offline #7 2012-03-26 10:46:42
Re: probleme medicalenu ai de ce sa mai astepti. odata ce termini ovulele, poti incerca sa concepi. Offline #8 2012-03-27 07:43:21
Re: probleme medicalemultumesc Anca pentru raspuns. Azi iau ultimul ovul si saptamana viitoare refac analizele pentru streptococ. Sper sa dea Dumnezeu sa scap de el. Tratamentul asta nu mi l-a dat pentru PAP I pentru ca analiza de papanicolau a iesit la o saptamana dupa ce mi-a dat tratamentul, adica mi-a dat tratamentul direct atunci la consultatie cand mi-a facut controlul. A zis ca e colpita mixta. Oricum, Sper sa fie bine. Offline #9 2012-03-27 10:46:47
Re: probleme medicaleatunci nu e bun rezultatul de la papanicolau. nu poti sa ai colpita si papanicolau I. succes, sa scapi de streptococ! Offline #10 2012-03-27 12:51:35
Re: probleme medicalemersi. da, stiu, nu avea cum sa iasa pap I, mai ales ca acum doua luni la papanicolau aveam rezultatul pap II. Oricum, asta nu prea conteaza, important e sa imi treaca infectiile si sa pot face bebe sanatos. Offline #11 2012-04-09 15:12:16
Re: probleme medicalebuna..as dori si eu sa stiu de ce nu imi vine menstra nici acum..am fost la consult ginecologic,deoarece mi-a intarziat o luna si ceva,si mi-a prescris un tratament cu 12 ovule Cervugid,Doxiciclina,Flamexin,anticonceptionale Artizia,pliculete Septovag pentru infuzii intravaginale..am terminat tratamentul,insa nu imi vine nici acum!! Ce D-zeu sa mai fac? Mentionez ca de anticonceptionale nu m-am atins,farmacista spunandu-mi ca acestea trebuiesc luate din prima zi in care imi va veni din nou menstruatia..dar au trecut doua luni si ceva,am terminat si tratamentul si tot nu imi vine..sa ma programez iar la medic? Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu Offline #12 2012-04-09 15:16:25
Re: probleme medicalesi nu ti s-a spus care e problema, ai facut echo, analize hormonale ? Offline #13 2012-04-09 15:24:01
Re: probleme medicaleam fost prima data la med. de fam.,pentru a-mi elibera a trimitere,si acolo mi-a trecut ca am amenoree.. apoi,la ginecolog,mi s-a facut decat consultatia,nimic mai mult,trecandu-mi pe acea reteta,inflamatie uterina ..oricum,nu mi-a zis nimic concret.. doar sa iau acel tratament.. si uite ca nu si-a facut efectul.. Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu Offline #14 2012-04-09 15:27:00
Re: probleme medicalepana la momentul acela ai avut un ciclu regulat ? Offline #15 2012-04-09 15:30:40
Re: probleme medicaleinsarcinata nu sunt,chist nu cred ca am..am uneori semne premenstruale..dar nu imi vine..ma cam irita ovarul stang..dar nimic mai mult... ideea e ca deocamdata tot ceea ce imi doresc e sa-mi vina menstruatia..ca apoi,iti dai seama ca ma voi duce pentru echo sau etc:-?? :( a zis ca am secretie in abundenta..chestii din astea micute..adica nimic concret..si a zis ca dupa 5 zile de la administrarea medicamentelor,ar trebui sa apara menstra..si am si terminat,si degeaba:( sa imi fac alta programare si sa ma duc iar? eu as dori sa imi vina.. sincer..ca dupa aia..ma duc eu inca o data:(( Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu Offline #16 2012-04-09 15:32:27
Re: probleme medicaleia o folie de AC atunci... dar aia nu va fi menstra reala, ci provocata de pastile Offline #17 2012-04-09 15:32:37
Re: probleme medicalenu,nu am avut niciodata ciclu regulat,nu am luat niciodata anticonceptionale,dar cand am vazut ca imi intarzie mai mult decat de obicei,m-am dus la medic.. si uite hal de medici din Romania:-< x( Ultima oara a fost editat de Laura Isdraila (2012-04-09 15:41:48) Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu Offline #18 2012-04-09 15:53:12
Re: probleme medicaleeu nu pot sa te sfatuiesc ce sa faci, cand nu stii care e problema, ideal ar fi sa mergi sa vezi despre ce e vorba Offline #19 2012-04-09 15:57:43
Re: probleme medicaledeci,nu am altceva de facut..decat sa ma duc iar la medic..nu? Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|