|
Nu esti logat.
Despre sex-2#20 2012-03-21 14:06:06
Re: despre sexce sa imi zica pe buna dreptate? nu vezi ca faci off topicuri si tu si ea .... eu doar mi`am exprimat o parere aici raspunzandu-i fetei(ada90) ... daca vrei sa stam la barfa schimbam id`uri de mess sau altceva ... Offline #21 2012-03-21 15:23:04
Re: despre sexCine nu are buna dispozitie (chef) sa scrie in contextul prezent are libera alegere de a nu o face. Nu trebuie sa fim plictisiti de anumite persoane pe acest forum. Daca vrei ajuti cu o parere, fa-o; daca nu,nu o face dar nici nu da cu piciorul persoanei care are nevoie de posibilul "ajutor" din partea ta, cel/cea care posteaza pe acest forum. Offline #22 2012-03-21 15:36:22
Re: despre sexbuna fetelor! nu trebuie sa ne certam aici purtam discutii, am intrebat ceva si e cred nuami problema mea daca prietenul meu are hepatita c, cat timp cineva nu stie prea multe de hepatita c, mai bn nu vorbeste, parerea mea:) Offline #23 2012-03-21 15:58:39
Re: despre sexSau sa stie ceva despre orice. Ar trebui sa raspunda numai cei care au macar cea mai mica cunostinta in cauza. Offline #24 2012-03-21 16:09:00
Re: despre sexsi tu cu ce ai fost util la topicul asta? daca tot ne legam de altii, hai sa dam noi un exemplu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2012-03-21 17:00:10
Re: despre sex
te rog frumos, ti-ai facut ieri id pe forumul asta ca sa iti bati joc de mine. ce oameni. ce ai domne? esti vreo gagica careia i-am spus frumos sa mearga la ginecolog ca are candidoza sau mai stiu eu ce si nu ti-a convenit? si acum ti-ai facut al username ca sa-ti bati joc? sa te rezolvi tu si cu pu** si cu terapie si cu valve. Offline #26 2012-03-21 17:10:18
Re: despre sexNu donsoara; nu am avut niciodata cont pe acest forum,nu te cunosc,nu-mi pierd timpul de obicei cu batjocura persoanelor de acest tip, doar am aboservat ca in loc sa faci ce trebuie sa faci pe acest forum, induci lumea in eroare,nu ajuti asa cum ar trebui si mai si jognesti,esti plictisita de ei etc etc. Daca nu ajuti,citeste forumul dar nu-i batjocori pe cei care cer ajutorul. Ai nevoie urgenta de un tratament,oricare ar fi acela. Nu mai da sfaturi...cere sfaturi ! Pentru ca ai nevoie... Offline #28 2012-03-21 19:00:35
Re: despre sex
Dar tu cu ce ajuti? Offline #29 2012-03-21 22:34:50
Re: despre sexTocmai ca daca nu sunt in cunostinta de cauza nu-mi dau cu parerea. Nu vad cu ce am gresit.Este vorba ca daca nu ai chef de dat sfaturi,nu dai,dar nici nu faci mistouri sau jigniri la adresa celor care cer ajutor. Offline #30 2012-03-21 22:34:55
Re: despre sexeu vreau doar un raspuns clar, cineva care sa ma sfatuiasca cu ceva, nu caut bataie de joc si certuri...atata vreau:)...multumesc de intelegere Offline #31 2012-03-21 23:08:12
Re: despre sexada, certurile nu au legatura cu tine. ti s-a raspuns la ce ai cerut, daca mai ai vreo intrebare/ nelamurire te asteptam cu drag sa o postezi. este un forum, unde o parte din useri nu au nici o legatura cu "anticonceptionalele/ contraceptie/ fertilitate etc", si mai exista restul, care ne pierdem cateva ore pe zi ajutand pe aici cu ce stim/ putem. tu esti o draguta, nu ai gresit cu nimic , e doar o coincidenta ca cineva a postat un link de pe acelasi forum cu "cati parteneri sexuali ai avut". daca tu vezi legatura... iar eu din moment ce eram ultima ce postase, am crezut ca se refera la mine si ca este bataie de joc. userul abia se inregistrase pe forum, chiar in ziua aceea la ora aia, si asta a fost primul sau post. in locul meu nu ai fii crezut ca ti se adreseaza? Offline #32 2012-03-30 19:21:22
Re: despre sexbuna fetelor! am si eu o intrebare....sti-ti ca sunt prea speriata sper sa nu fi ramas insarcinata am avut contactul sexual acuma acuma 12 zile , eu am continuat sa iau antoconceptionalele in continuare dupa pauza de o saptamana, acuma dupa cele 13 zile de la contact imi curge o secretie maronie inchis ,este al fel ca cea de inainte de menstruatie, si mai am 9 pastilute in blister de luat...ce e de facut...de ce-mi curge acea secretie maronie?????? pot face un test de sarcina....cum sa procedez??ajutati-ma Offline #33 2012-03-31 21:04:47
Re: despre sexda eph.....asa e...ai dreptate...asta e un forum ...purtam discutii, nu trebuie sa ne certam Offline #34 2012-04-06 15:35:37
Re: despre sexDank f?r das Teilen dieses Amt mit uns. In diesem Beitrag erfahren wir eine Menge ?bersetzung von Sprache und viele der sachkundigen Informationen bei uns. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2012-04-07 09:55:37) Offline #35 2012-04-10 00:35:23
Re: despre sexFetelor am o intrebare prin februarie am avut contact sexual neprotejat eram in pauza dintre blistere..peste 2 zile mi`a venit ciclul..este posibil sa fiu insarcinata? Offline #36 2012-04-10 15:04:35
Re: despre sexdaa iei toate pastilele de pe folie corect, nu iei nimic care sa interactioneze, nu vomiti sau ai diaree apoasa in primele 4 ore de la administrare, esti protejata 24/7, 354 de zile pe an; cu alte cuvinte, non-stop, adica inclusiv in pauza. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2012-04-10 22:54:05
Re: despre sexda inca ceva..in aceea seara am fost la o nunta si am consumat putin alcool..dar mentionez ca dupa 2 zile mi`a venit ciuclu` Offline #38 2012-04-11 00:21:03
Re: despre sexDin februarie si pana acum sunt 2 luni, ti-a venit ciclul dupa 2 zile de la contactul neprotejat si de atunci nu ti-a mai venit? Sau de atunci nu ai mai continuat cu anticonceptionalele in mod regulat? Nu inteleg de ce pui intrebarea asta? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|