|
Nu esti logat.
Metroanexita#1 2012-03-21 18:42:53
metroanexitaBuna seara ! v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati da un sfat ,o parere sau o recomandare . Acum aprox 2 saptamani am fost la gineco si mi-a spus ca am metroanexita ,prin urmare mi-a dat si un tratament cu utrogestan ,doxiclina si flamexin timp de 9 zile . L-am urmat, insa acele pete maronii tot nu imi treceau insa nu mai aveam dureri in zona uterului si mi s-a spus sa imi continui normal pastilele yasmin (mentionez ca le folosesc de 7 luni). Nelamurirea mea este urmatoarea : duminica ''mi-a venit'' menstra ,am pus intre ghilimele pentru ca practic nu stiu daca a fost sau nu o menstra ,deoarece aveam sangerare putina dupa care se oprea brusc si ma lua cu durere la ovare si m-a tinut asa timp de 3 zile ,iar acum am scurgere maronie ca si cum as fi terminat menstruatia ,lucru care ma sperie putin ,eu avand menstruatie de circa 5-7 zile si abundenta. Offline #2 2012-03-21 23:15:22
Re: metroanexitacred ca fluxul scazut al menstruatiei este de la pastile si ce ai acum (scurgerea maronie) este tot menstruatie. si la mine de cand iau pastile, in ultimele zile e mai inchisa la culoare si mai putina, dar ma tine acelasi nr. de zile. oricum este irelevant cate zile te tine. daca-ti vine, fie si cateva pete maronii in pauza, este menstruatie si este ok din cate stiu eu. tu ai spus 5-7 inainte de pastile, sau cu ele? Offline #3 2012-03-22 08:42:20
Re: metroanexita
Inteleg ca ai tot singerat si peste pastile, ca asta te-a determinat sa mergi la medic... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2012-03-22 10:45:40
Re: metroanexitaeph,in acea pauza de pastile ma tinea 5-7 zile ,deci inainte de a incepe un nou blister. Offline #5 2012-03-22 14:01:11
Re: metroanexitaeste ok ca-ti vine putin, chiar daca la celelalte folii te tinea mai mult. dar ce nu inteleg este, de cand ai tu spotting ca nu ai precizat. de cand cu tratamentul pt. anexita? Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-22 15:30:12
Re: metroanexitapai nu stiu daca era spotting ,deoarece cand i-am explicat medicului de aceste scurgeri mi-a spus ca am o inflamare a uterului ,avand si dureri in acelasi timp ,si tind sa cred ca am avut si o raceala puternica ptr ca imediat cum ieseam afara ,ma lua cu dureri intepatoare . Offline #7 2012-03-22 18:24:38
Re: metroanexitaok deci e dinainte. pai nu stiu ce sa-ti spun, daca era spotting de la pastile sau era de la problemele tale ginecologice. cand te mai duci la medic, sau daca nu s-a incheiat sangerarea aia poti suna la cabinet, sa intrebi de la ce crede ca este. Offline #8 2012-03-22 18:37:16
Re: metroanexitada,asa voi face:) multumesc mult ptr ajutor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|