|
Nu esti logat.
Intrebare despre menstra influentata de postinor#1 2012-03-21 18:56:21
intrebare despre menstra influentata de postinorAm o dilema legata de menstra. Dupa ce am luat pastila postinor, la un interval de 5 zile a inceput sangerarea (probabil este acel spotting). Menstruatia normala ar fi trebuit sa apara dupa 15 zile de la luarea pastilei, deci peste aprox 10 zile. Problema mea este : cum imi dau seama daca sangerarea pe care o am acum este cea datorata pastilei sau cea normala (pe prospect spunea ca poate sa apara mici sangerari intre menstre, dar si ca sangerarea normala poate aparea mai devreme). Inseamna ca luna asta ar trebui sa fie doua sangerari? Ar trebui sa fac test de sarcina daca nu apare menstruatia la data de luna trecuta? Offline #2 2012-03-21 18:59:22
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorIdeea la postinor e ca da mai mereu dereglari ale menstrei. Cu alte cuvinte ar putea sa apara cam orice. Sansele sa fii insarcinata, desi exista, ele sunt f mici. Pentru linistea ta ai putea sa faci, dar nu cred ca e cazul. ideea e ca te poti astepta la tot felul de dereglari: sangerari mici, spotting, menstra instalata pe o alta data decat cea normala. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2012-03-22 08:01:27
Re: intrebare despre menstra influentata de postinor
Asadar ai avut contact neprotejat in a cita zi a ciclului? Si postinor in a cita zi dupa contact ai luat? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2012-03-22 08:26:54
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorContact sexual am avut in ziua 14 a ciclului, deci in perioada fertila. Am luat pastila exact dupa 24 de ore. Deci, daca sangerarea aceasta dupa Postinor dureaza cateva zile si este semnificativa cantitativ, urmatoarea menstra trebuie calculata de la aceasta data, nu?Sunt in a doua zi de sangerare (cantitativ , zic eu, este ok, dar are o culoare mult mai inchisa decat cea normala). Si asta inseamna ca riscul de sarcina nu mai exista? Ar trebui sa precizez ca intre cele doua pastile, s/a mai produs un contact, dar fara ejaculare in interior.... Ar trebui totusi un test de sarcina, asa/i? Va multumesc pt raspuns Offline #5 2012-03-22 12:03:39
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorAr trebui, pentru linistea ta sufleteasca, un test de sarcina la 2 sapt de la contactul cu risc...asta din pricina ca ai fost atit de in plina perioada fertila, ceea ce face ca Postinor sa nu fie in virful lui de eficienta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-22 13:09:10
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorNu vreau sa va stresez mai tare decat sunt eu deja... Aparitia sangerarii dupa postinor exclude, cat de cat, riscul unei sarcini sau este doar efectul imediat al pastilei? Multumesc Offline #7 2012-03-22 14:18:50
Re: intrebare despre menstra influentata de postinoro las pe doctoressa sa-ti raspunda la intrebarea asta dat fiind ca eu ti-am raspuns deja la aceeasi la alt topic, dar inteleg ca te-ar linisti mai mult raspunsul dumneaei. dar, as vrea sa te rog sa scrii la acelasi topic, ai deschis vreo 3 cred cu acceasi problema. scriind in continuare la primul topic povestea este completa nu mai trebuie sa explici a nu stiu cata oara un aspect, etc, cei ce au raspuns deja iti vor gasi mesajul la "mesajele mele" sau la care s-au inscris etc. practic, iti creste sansele de raspuns rapid si corect/ complet si respecti regulile forumului. succes Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-22 14:19:41) Offline #8 2012-03-23 07:43:53
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorDaca singerarea seamana cit de cit cu o menstra, da, exclude cit de cit sarcina....daca e mai mult spotting(citeva picaturi, chiar daca vreo 2-3 zile) nu prea exclude....depinde deci de la caz la caz Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2012-03-31 11:27:09
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorExistenta sangerarii dupa postinor (aprox. normala ca si flux) si rezultatul testului (negativ) efectuat dupa 14 zile de la contact exclud riscul de sarcina? Menstruatia normala o astept in 25-30 de zile de la data sangerarii provocate? Va multumesc! Offline #10 2012-03-31 13:51:47
Re: intrebare despre menstra influentata de postinortestul se face corect la 3 saptamani de la contact; postinorul deregleaza menstruatia, nu te astepta sa-ti vina "in grafic". daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-03-31 16:24:30
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorBuna !sunt noua pe aici am intrat pentru ca am niste intrebari la care nu imi gasesc raspunsul,anu acesta mia venit o singura data ciclu in martie pe 15 si acesta a fost de culoare maro inchis ,mia curs timp de 5 zile cat ma tine normal,mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ.tin sa precizez ca nu am un ciclu regulat. Eu cu sotul meu niciodata nu ne-am protejat a lasat in mine de multe ori timp de 7 ani dar nik. va rog ajutatima ce este in neregula cu mine? Offline #12 2012-03-31 16:35:25
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorpai tu ai facut niste analize? nu e normal sa ai ciclul atat de neregulat la varsta asta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2012-04-01 12:51:41
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorMultumesc pt raspuns , yoyolina. D-na doctor imi sugerase sa fac un test la 2 saptamani. Sigur il voi face si la 3, dar rezultatul de pana acum poate fi fals? Ultima oara a fost editat de R_P_mitza (2012-04-01 12:53:45) Offline #14 2012-04-01 13:01:54
Re: intrebare despre menstra influentata de postinornununu, ma refeream la analize-analize, macar o ecografie; repet: nu e normal sa ai ciclul atat de neregulat, o fi existand o problema la nivelul ovarelor. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2012-04-01 14:30:38
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorYoyolina, cred ca ai raspuns pt mesajul lui Niki23... Eu am o alta problema care ma streseaza... Offline #16 2012-04-01 18:11:55
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorooo, scuze daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2012-04-02 18:36:31
Re: intrebare despre menstra influentata de postinorceao yoyolina scz ca rasp cu intarziere nu miam mai facut de mult analize Ultima oara a fost editat de niki23 (2012-04-02 18:53:00) Offline #18 2012-04-02 18:54:04
Re: intrebare despre menstra influentata de postinoryoyolina daca te rog si daca vrei ai putea sa imi trimiti id tau de messenger prin email ca acolo am putea vorbi altfel Ultima oara a fost editat de niki23 (2012-04-02 18:54:53) Offline #19 2012-04-03 11:20:33
Re: intrebare despre menstra influentata de postinor
am gresit eu, la 3 sapt, zice bine yoyo. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|