homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima intalnire... la 23

#1 2012-03-23 11:21:02

Lenroc
New member
Inregistrat: 2012-03-23

Prima intalnire... la 23

Am 23 de ani si nu am fost niciodata cu o fata, nu am avut relatii nici macar de o zi.  Pana la 17 ani am fost pasionat de calculatoare si motociclete(nicidecum de fete), si intr-o zi am avut un accident cu motocicleta. Pana de curand am avut  probleme mari cu piciorul stang si schiopatam foarte urat. Asadar nu am indraznit niciodata sa abordez o fata? acum m-am recuperat, nu total, dar sunt mai bine si am hotarat sa trec peste aceasta inhibitie. Insa a trecut prea mult timp peste mine si imi lipsesc experienta, nu stiu sa vorbesc cu o fata, habar nu am ce-si doreste de la mine?

Acum va intreb pe voi, ca sunteti fete si poate intelegeti mai bine: am cunoscut o fata pe net si vreau sa ma intalnesc cu ea. Dar , ar trebui sa-i spun adevarul, de ce sunt asa ?tampitel?? Cum va reactiona ea? Cand va veni vorba despre relatii , despre trecut, sau despre ce fel de partener sunt eu intr-o relatie, acolo chiar nu stiu ce sa vorbesc? pentru ca am un mare gol. Cum ar trebui sa fie atitudinea mea? sa ii pun inima pe tava?

Voi v-ati intalni cu cineva cu probleme medicale de genul asta? ? eu inca mai schiopatez usor.  Urat nu ma consider si cred ca sunt mai matur decat altii la 23 (cu exceptie in domeniul  ?love?).

#2 2012-03-23 11:25:09

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Prima intalnire... la 23

pana acum despre ce-ati discutat pe net?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2012-03-23 11:33:21

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Lenroc a scris:

Am 23 de ani si nu am fost niciodata cu o fata, nu am avut relatii nici macar de o zi.  Pana la 17 ani am fost pasionat de calculatoare si motociclete(nicidecum de fete), si intr-o zi am avut un accident cu motocicleta. Pana de curand am avut  probleme mari cu piciorul stang si schiopatam foarte urat. Asadar nu am indraznit niciodata sa abordez o fata? acum m-am recuperat, nu total, dar sunt mai bine si am hotarat sa trec peste aceasta inhibitie. Insa a trecut prea mult timp peste mine si imi lipsesc experienta, nu stiu sa vorbesc cu o fata, habar nu am ce-si doreste de la mine?

Acum va intreb pe voi, ca sunteti fete si poate intelegeti mai bine: am cunoscut o fata pe net si vreau sa ma intalnesc cu ea. Dar , ar trebui sa-i spun adevarul, de ce sunt asa ?tampitel?? Cum va reactiona ea? Cand va veni vorba despre relatii , despre trecut, sau despre ce fel de partener sunt eu intr-o relatie, acolo chiar nu stiu ce sa vorbesc? pentru ca am un mare gol. Cum ar trebui sa fie atitudinea mea? sa ii pun inima pe tava?

Voi v-ati intalni cu cineva cu probleme medicale de genul asta? ? eu inca mai schiopatez usor.  Urat nu ma consider si cred ca sunt mai matur decat altii la 23 (cu exceptie in domeniul  ?love?).

Nu te oferi pe tava. O sa ajungi sa regreti, sau nu. Aici depinde de tine cat de repede treci peste anumite greutati. Cum o sa reactioneze ea nu putem sti, pentru ca tu o cunosti ceva mai bine decat noi. In orice caz, nu te astepta la prea multe. Go, see her daca esti curios...dar la mai mult nu spera. E un first date. Try to relax, nu te mananca. Cu cat esti mai relaxat si degajat cu atat o sa-ti fie mai bine. Abordeaza subiecte de comun interes. Sau cel putin incearca s-o tii interesata sa discute. Nu vorbi doar tu pentru ca o s-o plictisesti. Fa in asa fel incat s-o faci sa vrea sa iti vorbeasca. Sa-ti povesteasca. Cel mai important e sa se simta ea importanta. Nu e cheia catre succes, e un mod de a nu plictisi omul si a-l face sa nu mai vrea un second date sau chiar sa nu mai auda de tine ever. Conteaza foarte mult si ce parere ai despre tine. Cu cat ai mai mult self confidence cu atat mai bine. Fii sensibil, dar nici nu prea. Incearca sa ramai la un nivel neutru si sa speram ca o sa fie bine.

Bafta.

Do the world a favor, stay like this forever.

#4 2012-03-23 13:03:10

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Buna, Lenroc! smile nu stiu exact de ce, dar mi-a placut mesajul tau. poate pentru ca ai ales motocicletele in locul fetelor big_smile cred ca trebuie precizat, sper ca nu se supara Random, ca el este baiat, si nu a spus lucruri rele deloc (am simtit nevoia sa punctez asta pentru ca te-ar ajuta si parerea unui tip, nu numai a domnisoarelor). si eu spun sa nu iti pui inima pe tava, mai ales ca fiind prima oara cand faci ceva in directia romantica/ de date/ sexuala/ relatie etc, risti cu atat mai mult sa exagerezi. dar asta nu inseamna, cel putin din punctul meu de vedere, ca nu trebuie sa-i spui adevarul. nu o sa faci cunostinta cu ea si sa-i tii un discurs cum de ai ajuns tu singurel pana acum, eventual cu lamentari, dar nici sa o minti sau sa te eschivezi. spui adevarul intr-o maniera cat mai degajata, ai avut niste pasiuni, sau le mai ai inca si ele ti-au mancat toate resursele. ai avut si un accident si a trebuit sa te refaci si cam atat. daca vine vorba de relatii trecute, experienta etc. cred ca greselile pe care le poti face sunt: 1. sa fii/ pari disperat, ca si cum ai incerca sa recuperezi anii "pierduti", traieste prezentul asa cum este, nu trebuie sa prinzi nimic din urma,  2. sa pui accentul pe lucruri gresite, de exemplu, in loc sa te simti bine cu fata sau nu, sa te gandesti cum a fost cu ea, daca iti place si merita a doua intalnire, tu sa fii nerealist pentru ca vrei o relatie sau sex sau eu stiu ce. ia-o doar ca pe o intalnire si atat, nu viitorul tau stralucit cu "the girlfriend". din pacate, astea-s greselile pe care le-am intalnit la baieti care nu mai sunt adolescenti, dar nu aveau experienta deloc sau foarte putina. si aveau o groaza de calitati greu de gasit (parte buna din ele tocmai din lipsa experientei), dar efectiv ma scoteau din minti cu defectele astea. chiar fostul este asa. in legatura cu schiopatatul... nu stiu cat de mult se observa sau nu, sunt fete/ femei care nu pun mare pret pe asa ceva, sunt altele care pun, depinde de fata. de ce crezi tu ca vei da impresia de "tampitel" la intalnire, nu stiu... doar daca se pune problema de discutii pe temele relatii bla bla sau fara? tu ai socializat cu colegele de scoala, cu nu stiu vecine, fete din jurul tau, chiar daca erau relatii superficiale? spor la  18

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-23 13:06:26)

#5 2012-03-23 14:13:48

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Uite, sa-ti povestesc experienta  cu cel care imi este sot acum, poate te ajuta.

eu am mai avut relatii, el nu. eu am 23 el are 25, ne-am cunoscut intr-un mediu public, in sensul ca ne-am vazut de la departare, dar prima discutie a fost pe facebook lol in urma careia am hotarat sa ne intalnim la vreo 2 zile dupa. a fost foarte atent cu mine, gesturi gen, deschis usa la masina, ajutat sa ma asez pe scaun la restaurant, dat haina sa ma imbrac la plecare mi-au placut, a fost un cavaler, dar la intalnirea aceea m-a dus la un restaurant unde am stat exact 50 de minute si apoi m-a adus acasa. am zis veci nu va fi nimic intre mine si baiatul asta.
a doua zi iar m-a invitat in oras si am bagat motive ca nu pot ca bla bla, desi puteam dar voiam sa ma las convinsa. insa al meu domn n-a mai insistat decat o data si gata, si uite-asa am ajuns sa ma indragostesc de "atentia" pe care nu mi-o mai dadea. dupa 3 saptamani aveam sa-i raspund pretiosul "DA" la frumoasa intrebare si dupa 10 luni am devenit sot si sotie.

nu te oferi pe tava, o cuceresti prin tine insuti daca sunteti compatibili.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#6 2012-03-24 14:02:31

Lenroc
New member

<<pana acum despre ce-ati discutat pe net? >>  Despre ea, unde a facut facultatea, unde lucreaza... bla bla..
am avut doar doua discutii cu ea
am vb prea mult despre ea, si prea putin despre mine. nu reusesc sa o fac curioasa sa ma intrebe ceva. cand discut
cu un profesor la facultate, sau un sef de la munca, nu am atata anxietate..
dar cu fetele e altceva, ar trebui sa fie simplu si totusi mi-e atat de greu, glumele mele devin f proaste
si nu reusesc sa mentin echilibrul discutiei, trec de la efervescent la "borring"

<<de ce crezi tu ca vei da impresia de "tampitel"... doar daca se pune problema de discutii
pe temele relatii bla bla sau fara?>>   exact, cand e vb de relatii! acolo e problema mea.

<< tu ai socializat cu colegele de scoala, cu nu stiu vecine, fete din jurul tau? >> da, nu e prima data cand vb cu cineva pe net
prima data am plictisit o fata, care si-a dat tot interesul, si a doua zi nu ne-am mai intalnit
a doua fata, cand am sarutat-o a spus ca e prea devreme pt asa ceva lol nu era hotarata, pt ca abia incheiase o relatie f lunga

<< la intalnirea aceea m-a dus la un restaurant unde am stat exact 50 de minute >> asta e mult sau putin? .. eu chiar
nu stiu ce-as putea vb cu ea. Daca ma intalnesc cu un prieten, imi trebuie 2 ore sa povestim tot ce am facut intr-o luna,
daca mai comandam si o sticla de vin, ma intind 4-5 ore sa vorbim despre servici, fotbal, politica, bla bla.... dar cu o fata
chiar nu stiu ce as putea sa vorbesc!!!

Multumesc si lui Random, cred ca ai clarificat cateva principii esentiale

#7 2012-03-24 14:19:05

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Lenroc a scris:

dar cu o fata chiar nu stiu ce as putea sa vorbesc!!!

hmm inseamna ca ai o problema.....

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#8 2012-03-24 14:22:30

eph
Hero member

rotfl hai ca esti haios, pai si fetele vorbesc despre politica, servici, poate nu fotbal lol si o fata tot om este rotfl poti sa vorbesti cu o fata aproape orice, dar depinde si de cum este ea. pe mine poate nu mai intereseaza un subiect, pe alta da. nestiind ce ii place si ce nu, poti sa deschizi orice subiect ca sa o cunosti, dupa cateva intaniri o sa-ti faci o idee despre ea. cu alta fata poate ajungi sa discuti fotbal si sa ii placa lol am niste prietene pasionate tongue in liceu acum multi ani, la prima oara a diminetii fetele discutau scorul de aseara lol in plus, daca nu este prea superficiala, chiar daca nu ii atrage atentia subietul in mod deosebit, poate sa-i place cum il abordezi tu. exemplu invers: pe la primele intalniri cu primul iubit, i-am spus ca sunt vegetariana, iti dai seama ca daca ii spunea asta un prieten ar fi avut o reactie de genul "bla bla bla, hai ma ca ai tampit si tu", dar fata de mine atunci a avut o atitudine deosebit de interesata, a apreciat ca sunt altfel decat ceilalti, m-a intrebat ce motive am, a apreciat ca sunt in stare sa am principii si sa ma tin de ele pentru ca ma fac sa ma simt bine si sa fiu "true to myself", etc. ideea nu era sa facem doar small-talk, ci din small-talk-ul ala sau chiar ceva discutii mai deep sa ne cunoastem. vezi dintr-o discutie despre regimul meu alimentar restrictiv (subiect care la orice alta persoana nu l-ar fi interesat), a descoperit niste caracteristici esentiale.

pe net... eu intrebam de fata in fata, netul e inselator, poti sa fii cu totul altcineva involuntar chiar pe net.

cu sarutatul, unele vor sarut la prima intalnire (eu am ramas socata cand am intalnit mentalitatea asta, ma gandeam cum poti sa saruti un om pe care abia l-ai cunoscut acum cateva ore maxim?), altele nu. nu ai cum sa stii pe ce principiu merge fiecare, dar poti sa citesti semnale (care pot fii interpretate si gresit, e adevarat, dar nu o sa moara nimeni), sau pur si simplu daca tu simti asta si o doresti, poti sa incerci si sa vezi care este reactia ei. ceea ce ma aduce la un aspect pe care l-am considerat intotdeauna esential si nu cred ca am intalnit vreodata vreun tip care sa il vada, conceapa si respecte. parca toti sunt batuti in cap la capitolul asta. nu saruti fata cu forta ca dobitocu', te apropii de ea, nu cu viteza luminii, nu zic sa fie in reluare, ca-n filme, dar lasa-i cateva secunde sa decida daxa vrea sau nu, sa vezi daca vrea sau nu. stii faza din filmul "hitch"? dr. "love" ii explica unuia ca el trebuie sa faca 90 % parca si ea 10% si ca nu are voie sa incalce alea 10 procente. adica esti la 3 cm de buzele ei si o lasi cateva secunde sa vina si ea spre tine, sa se fereasca daca nu vrea, sa astepte sa o faci tu, daca e mai pasiva, ideea e ca nu o saruti ca tampitul din senin, astfel incat ea sa nu poate refuza. ma refer doar la prima oara evident. pentru ca nimeni nu a facut asta vreodata cu mine cel putin, am ramas chiar cu un dezgust fata de primele saruturi, si cu preferinta de a saruta eu prima. pentru ca atunci cand o fac eu o vreau din tot sufletul. dar nu sunt multe fete care vor sa fie ele active. cea mai penibila faza a fost cu un tip... mi-am dat seama ce vrea sa faca si instinctiv am reusit sa scot un "please don't kiss me!", reactia idiotului? m-a sarutat ca si cum nici nu a auzit... si eram prea socata sa ma feresc efectiv mi-am auzit cuvintele parca din afara.

de unde esti?

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-24 14:26:14)

#9 2012-03-24 14:22:53

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cred ca e de vina doar presiunea din partea societatii care il face sa aiba teama asta de comunicare si, implicit, neincrederea in sine.

#10 2012-03-24 14:28:51

eph
Hero member

eu ma gandeam sa-ti propun sa iesi cu mine, daca suntem din acelasi oras si daca nu o sa ma tai in doua lol nu la "date", ci asa, sa mai eliberezi din presiune, sa vorbesti cu o fata fara sa ai impresia ca daca spui ceva gresit o sa pice cerul.
desi in ultima vreme my social skills au fost incuiate bine lol

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-24 14:29:50)

#11 2012-03-24 19:23:15

Lenroc
New member

eph a scris:

eu ma gandeam sa-ti propun sa iesi cu mine, daca suntem din acelasi oras si daca nu o sa ma tai in doua lol nu la "date", ci asa, sa mai eliberezi din presiune, sa vorbesti cu o fata fara sa ai impresia ca daca spui ceva gresit o sa pice cerul.
desi in ultima vreme my social skills au fost incuiate bine lol

ha .. how about that!
n-as refuza, dar cand ma intalnesc cu o fata care mi-e doar prietena, nu mai am emotii deloc... asadar nu am o problema de comunicare. Am incercat sa ma gandesc ca fata din fatza mea e doar o prietena apropiata, asadar am reusit sa leg 2 subiecte intre ele, dar asta e tot ce a ramas,.. o buna prietena( cea care am sarutat-o si s-a speriat).
Nu cred ca suntem in acelasi oras, dar trimite-mi un msj pe mail:*********** si iti raspund acolo.

<<cred ca e de vina doar presiunea din partea societatii care il face sa aiba teama asta de comunicare si, implicit, neincrederea in sine.>>
da, cu siguranta e vorba de neincredere, dar comunic foarte bine cu ceilalti cu exceptia fetelor... acolo e miza mai mare, si apare anxietatea.

<< inseamna ca ai o problema...>> Sper ca nu insinuezi nimic. Vorba lui Adam Sandler: " I could  be maximally, a lesbian"

Ultima oara a fost editat de Lenroc (2012-03-25 20:06:40)

#12 2012-03-24 19:30:57

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-04-20 14:25:52)

#13 2012-03-27 09:21:14

Lenroc
New member

lock and trash va rog, daca se poate... multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.