|
Nu esti logat.
Perioda fertila sau sterila?#1 2012-03-24 14:40:30
perioda fertila sau sterila?Nici nu tu cum sa incep acest nou topic, dar voi incerca. Offline #2 2012-03-24 14:48:54
Re: perioda fertila sau sterila?cand nu ai ciclu regulat nu poti stii si nici cand este regulat nu este 100% sigur. nu exista perioada sterila, ci perioada mai putin fertila, cu mai putine sanse sa ramai, dar poti foarte bine sa ramai chiar si la menstruatie. exista si alte metode contraceptive. de ce ai renuntat la ac? dupa intrerupere e normala o dereglare daca din octombrie pana acum parca e mai mult, chisturi spui ca nu ai... dupa inca 2 saptmani poti face un test pt. cel de sambata. Offline #3 2012-03-24 14:57:22
Re: perioda fertila sau sterila?
Ms de raspuns. Offline #4 2012-03-24 15:00:42
Re: perioda fertila sau sterila?ai o luna de intarziere, daca pe 24 ian a fost ultima, trebuia sa vina in febr pe la sfarsitul lunii si este martie. un test e valabil la 3 saptamani de la contact sau la o saptamana de la intarziere, daca poate ai avut contacte dupa testul ala sau inainte de el, dar nu suficient de inainte incat sa se vada. poti face hcg din sange ca sa aflii acum. Offline #5 2012-03-24 15:33:43
Re: perioda fertila sau sterila?si am uitat sa mentionez ca la contactul de sambata trecuta sotul meu nu a terminat in mine, deci ar fi sanse minime sa raman,,,dar cine poate stii.... Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-24 15:52:59
Re: perioda fertila sau sterila?te poti duce direct la laborator sa-l ceri sau mai intai la medic, la ginecologie nu stiu sigur daca iti pot face si analize la sange, chiar daca e vorba de HCG. Offline #7 2012-03-24 18:32:54
Re: perioda fertila sau sterila?
eu nu cred ca sunt neaparat sanse minime. in cazul unei dereglari si mai ales dupa ce ai luat anticonceptionale pentru o perioada mai lunga, nu ai de unde sa stii cand ovulezi si cand nu, astfel ca de principiu e bine sa folosesti o metoda de contraceptie daca nu vrei sa te expui unor sanse pe care eu una nu le consider neaparat mici. Offline #8 2012-03-25 11:12:13
Re: perioda fertila sau sterila?pana la urma multele metode de contraceptie disponibile in zilele noastre sunt prezervativul si cele hormonale Offline #9 2012-03-25 21:35:31
Re: perioda fertila sau sterila?eu cred ca sunt destul de multe. dintre cele hormonale exista variante si acum exista si nuvaringul, exista si sterilet, si diafragma, chiar si spermicidele decat deloc. si nu mi se par deloc putine. Offline #10 2012-04-20 14:23:14
Re: perioda fertila sau sterila?pentru ca multi barbati sunt "alerici" la asa ceva... adica, preferand fara ca e placerea mai mare, se forteaza psihic sa le pice cu el idio... ma abtin. nu zic ca e cazul lui heimdall, dar in cazurile mele asa a fost. Ultima oara a fost editat de eph (2012-04-20 14:24:55) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|