|
Nu esti logat.
Fisuri ...#1 2012-03-24 20:53:27
Fisuri ...Buna... Offline #2 2012-03-24 21:59:03
Re: Fisuri ...de unde stii ca "te rupi"? sunt vizibile fisurile astea? era normal sa te usture de la candidoza, ai tratat si partenerul ai refacut analizele sa te asiguri ca nu o mai ai si ea te deranjeaza de fapt? si mama la 57 de ani se plange ca i se "rup fisurile de la nastere" (nasterile de acum 25 de ani) si ca ii curge ceva dubios si ca o ustura la urinat si etc. sincer, sunt convinsa ca femeia are candidoza sau vaginita, dar nu vrea la medic... Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-24 21:59:55) Offline #3 2012-03-24 22:11:33
Re: Fisuri ...De unde stiu? Am vazut in oglinda.... de repetat analizele nu le-am repetat! Si eu initial am crezut ca ma rup acolo unde m-a cusut la nastere, dar nu e asa... sunt in alte locuri... Iar cand am avut candida, nu am avut nici un simtom din cele care sunt specifice... deci nu ma deranja nimic, doar mi-a iesit la analize. Offline #4 2012-04-20 14:11:05
Re: Fisuri ...da, e foarte normal sa nu ai simptome, se intampla, dar tot trebuie sa o tratezi si tot iti face rau daca nu o faci, sau nu o faci cum trebuie. refa analizele sa te asiuri ca nu o mai ai. eu nu inteleg, fugi la oglinda imediat dupa sa te uiti si vezi o fisura noua? si unde mai exact? (nu inteleg cum poti sa vezi inauntru...). pe ginecolog l-ai intrebat ce ar putea sa fie? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|