homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 69-37

#685 2012-03-27 16:34:15

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 69

mayya puss
pup si eu fetele care nu le am pupat azi, dar si pe cele care au plecat acasica. va imbratisez cu drag.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#686 2012-03-27 16:36:49

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Muco puss o seara frumoasa
Amalia puss
fete ma pregatesc si eu de plecare
va pup pe toate puss puss puss
mayya puss kram kram

#687 2012-03-27 16:36:54

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Sonia sa-ti fie de bine. Tare gustos suna smile

Any wave

Amalia puss ai terminat cu treaba ?

Mada wave

Ultima oara a fost editat de timean86 (2012-03-27 16:37:15)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#688 2012-03-27 16:37:54

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Iar am avut o zi plina si nu am putut sta cu voi deloc.
Mayya, par poate ar fi bine sa faci si un test de sarcina sure check.

O sa va mai citesc de acasa ca acum plec de la munci si merg sa imi cumpar inghetata.
Eu de ieri am dureri de burta ca inainte de cm, nu stiu exact cum sa le descriu dar simt un disconfort in burta de zici ca acum trebuie sa imi vina. bang

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#689 2012-03-27 16:38:24

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

time abia bucataria...ca m-am apucat de sters faianta..plus ca am facut o pauza mare ca am luat-o pe bunica mea din spital si am dus-o la tara. acum am inceput sa spal paturi perdele draperii. dar ma enervai pe al meu si - mi pierii cheful.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

Publicitate

loading...

#690 2012-03-27 16:44:01

timean86
Addicted member

Amalia kram nu te mai stresa smile Odihneste-te un pic. Ma bucur ca e mai bine bunica ta.

Rave wave pofta mare la inghetata. Poate nu mai vin uratii goodluck goodluck

#691 2012-03-27 16:48:06

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Any, se odihneste pustoaica ta!puss hjarta O seara frumoasa!
Sonia, multumim!puss Spor la meditatie!
Mada, imi pare rau de raceala.Pe aici se pare ca nu a scapat nimeni, azi am fost la buni sa-i duc fervex si painica pentru ca e cobza..sad
Amalia, mai usurel cu trebaluitul!puss
Time, eu consider ca organismul se adapteaza si ia atata cat ii trebuie..daca intri in sarcina cu o deficienta de kg, cum a  fost la mine, clar ca voi lua ceva pana la capat, daca insa esti ok cu kg la inceput, iei mediu..puss
Rave puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#692 2012-03-27 16:50:31

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

hopsieu

mayya kram și rugaciune eu știu că valoarea ce apare pe buletinul de analize este la nr de săptăm?ni de la concepție nu după um..deci așa n-ai avea 3-5, ci doar 2 săptăm?ni...dar nu sunt sigură..a pus și angel ieri la burtici o listă cu valorile beta și parcă zicea că la săptăm?ni să punem +2 dacă vrem după um...sper din suflet să am dreptate

ventuze pentru toate fetele mele pusspusspusspuss*pusspusspusspuss:pusspusspusspusspusspuss*pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss:puss*puss:puss*puss:puss*:puss*:puss*:pusspuss*puss:pusspusspuss*:pusspusspuss

și una mare și cu multă căldură pentru Ramo puss

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#693 2012-03-27 16:51:13

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

am ajuns si eu acasa  si am vazut factura la lumina si mi s-a intunecat brusc ziua bang asta e... muncesc sa platesc sa platesc si iar sa platesc m-am saturat sad
buck applause felicitari pentru vestile bune majoreta sa fie bine pana la capat,va fi rugaciune
seara frumoasa celor ce au plecat puss
pusspusspuss pt voi toate

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#694 2012-03-27 16:51:33

timean86
Addicted member

Ai dreptate Buck kram

#695 2012-03-27 16:53:11

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

scuzati dar am hranit sotul si una bucata bunica venita in vizita.
am facut un test cara banda ..negativ .
e clar ca beta nu a crescut ci au astia alt sistem, vedeti ce valori mari au pe saptamani, mult mai mari decat la synevo..in fine incerc sa ma programez maine la doc desi nu raspunde asistenta, poate o fi aglomerata..mai incerc.
treaba e clara ca nu e bebe si cu siguranta nici nu a fost, inca sunt in dubii daca sa mai repet maine la synevo..mi-e sa nu ma intep degeaba ..si asa is vanata la ambele maini .. as repeta doar sa vad daca scade sau e la fel ..ca daca e la fel...e clar ca atata il am eu ..cine stie.

si luna asta fac un experiment cum a zis si anca , dupa cm merg sa fac un beta si sunt curioasa cat e , si o sa fac si un first response sa vad cum iese la jumatea cm-ului..
deci luna asta dexter scrie pe mine ..

va multumesc ca m-ati sustinut desi probabil ziceti ca sunt dusa putin . va pup cu drag pe toate

#696 2012-03-27 16:54:43

timean86
Addicted member

Mayya cum sa fii dusa ? kram Atat ca imi pare rau ca nu e bb supa

Sturm puss

Ale, cat ti-a venit lumina ?

#697 2012-03-27 16:57:47

mayya06
Insomniac member

time puss asa simt ca sunt acum ..putin dusa..ma agat ca proasta de orice speranta desi daca as judeca la rece as vedea ca sunt exagerata. mama lor de teste cata bataie de cap ne dau sm

#698 2012-03-27 16:57:49

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

mayuca puss kram pare tare rau si nu noi nu te credem dusa smile
timea puss 320 lei -regularizare,in restul lunilor nu platesc mult dar m-a demoralizat asa....

Ultima oara a fost editat de alesandra (2012-03-27 16:58:20)

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#699 2012-03-27 17:04:39

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mayuca supa  par sper sa ne dea si noua Dumnezeu burtici ,ca asa m-am saturat...

madu puss o seara frumoasa!

any,multumesc puss

time,mersi puss

buck,multumesc puss

mi se inchid ochii,simt o tensiune in cap si in ochi...

storm puss

ales puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-03-27 17:05:58)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#700 2012-03-27 17:06:01

timean86
Addicted member

Ale... mulicel. Noi platim cam 200 la 3 luni.

Mayya puss nu mai gandi asa. E normal sa ne punem sperante.

#701 2012-03-27 17:07:07

mayya06
Insomniac member

any puss o zi frumoasa
soni puss pofta buna
buck si bebe puss
amalia si bebe puss
raveca puss sa treaca durerea de burta, poate se cuibareste bebe la tine in burtica goodluck
mada puss multa sanatate
ales puss asa imi vine si mie, la gaz tot 3jumate mi-a venit..eu una nu inteleg facturile astea cu estimativul, regularizare..ne fura de nu se vad
storm puss puss nu ma incadrez nici in cea mai optimista lista..e clara treaba. m-am lamurit
anca puss multumesc de sfaturi, o sa incerc cum ai spus tu o analiza in timpul cm-ului viitor..macar data viitoare sa nu mai imi fac sperante aiurea
diri puss

soni puss puss kram vine si vremea noastra , vine si vremea mea sa vad doua liniute frumoase si colorate ..nu fantome.

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2012-03-27 17:09:18)

#702 2012-03-27 17:07:36

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Maya, cum să fii dusă.??? dusă erai dacă ignorai tot și nu făceai nimic..eu te admir teiubesc

time puss

ales:* off așa mi se ?ntunecă și mie c?nd văd facturi...și c?nd sunt acasă parcă vin toate deodată bang

Sonia puss mă odihnesc..eu după=masa nu prea fac mare lucru..nu mă dau ?n br?nci cu munca...de 3 ziled mă amăgesc să mut o floare dint-un ghiveci ?n 3 că s-a ?nmulțit și tot nu am făcut-o...deci nu sunt eu gigi sf?rlează...cu spatele sunt un pic mai bine. ?mi pare rău că la tine nu cedează deloc.

Mădă puss să treacă repede răceala

Anca, foarte frumos că ?ncurajezi. Bravo. ?nsă, eu personal, nu dau 2 bani pe diagnostice puse ?n filme...deși ?mi place dr. House. Consider că filmele sunt făcute de scenariști,regizori etc..poate după cărți..de-alea scrise de scriitori..nu de medici.

Any :puss mă bucur că te ajută gimnastica...peste 4 săptăm?ni o să ai ceva mai mult timp de odihnă...dar nu prea mult să nu te-nveți chicot

Buck puss felicitări pentru rezultatele de la morfologie...și-acum un clasic și mult ur?t..ți-am zis eu? wink

Veve puss

Clara puss abia aștept să se facă vineri...să ne clătim ochii ?ntr-un II...să vedem dublu.

Mădălina22...bun venit!  la SOP nu sunt relevante testele de ovulație...e confirmat diagnosticul conform profilului hormonal și eco? Se pot face copii și așa...cănd ?ncepi să iei duphaston? Nu ai ?ncercat să lași un ciclu să treacă complet de la sine să urmărești dacă nu ai o ovulație spontană t?rzie sau foarte t?rzie?

Amalia puss nu te mai enerva pe soț...mă bucur că s-a externat bunica

Ange puss și fetili pusspuss ai revenit la normal happydance

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#703 2012-03-27 17:15:50

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mayuca,multumesc puss mancai acu o ora chicot am med acum chicot

stormulet puss cum gandim noi la fel,io cand citii dr house rotfl

maya,sper sa vedem si noi 2 linute adevarate! par cu bebe in ele,ca am ramas cateva fete veterane fara burtica si eu zic ca meritam,da ce mai conteaza,nu? forgetit

creca ovulez.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-03-27 17:17:33)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.