homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 69-43

#799 2012-03-27 21:30:02

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 69

elena, sa nu-ti para rau de bani nicio clipa, banii se fac la loc pana la urma dar viata ta, familia ta, linistea ta, sunt mult mai pretioase...fa totul pentru a avea grija de ele kram

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#800 2012-03-27 21:37:42

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

rave puss seara frumoasa , capul sus kram
elena puss applause place ca esti mai bine si mai increzatoare
va puss pe toate si ma retrag si eu ,seara placuta va doresc puss

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#801 2012-03-27 21:40:33

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

elena applause mult succes! goodluck

noapte buna,ales puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#802 2012-03-27 21:42:13

ClaraAngel
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-18

fetele,ies si eu.ne citim maine.somn usor sa avem si maine o zi frumoasa

poop

#803 2012-03-27 21:46:14

sonia30
Moderator

noapte buna,clara puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#804 2012-03-27 21:48:41

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Ales,clara,noapte buna puss

Elenus,ma bucur enorm ca ai facut si pasul asta tummenupp felicitari!

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#805 2012-03-27 21:53:57

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Elena, mi-a recomandt-o mătușă-mea (tot psiholog)...nu știu dacă se cunosc personal, dar a zis că are feedback f bun...mă bucur că ai ajuns la ea...și văd că nu e f scump...comparativ cu alții e chiar ieftină...eu am mers la 150 acum 1 an ...deci e bine.

Rave, ales, Clara puss noapte bună

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-03-27 22:19:49)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#806 2012-03-27 22:20:30

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

eu ies
noapte buna fetele wave

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#807 2012-03-27 22:26:21

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Multumesc fetelor puss kram teiubesc

eu sunt foarte obosita, ma bag la nani maine la 8 tre sa fiu la scoala la copilasi sa desenam chicot

Somn usor si vise frumoase

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-03-27 22:26:47)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#808 2012-03-27 22:28:13

sonia30
Moderator

cris,noapte buna puss

elena,esti in practica? big_smile succes si noapte buna puss

#809 2012-03-27 22:30:17

Lothraine
Insomniac member

Cris, somn ușor

Elena, somn ușor!

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-03-27 22:40:10)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#810 2012-03-27 23:22:14

sonia30
Moderator

noapte buna si de la mine puss

#811 2012-03-27 23:41:32

Lothraine
Insomniac member

sonia, noapte bună puss

ies și eu, nb wave

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-03-27 23:53:26)

#812 2012-03-27 23:59:53

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit.. ce-i drept cam t?rziu, să-mi fie cu iertare dar a trebuit să plec urgent sad

rrammonna a scris:

almishor,te bat....abia ce ma aranjasem si eu si m-ai facut sa plang sad iti multumesc tare mult pentru tot,cuvintele tale mi-au ajuns direct in suflet. cred ca tati m-ar lua de manuta,m-ar duce la oglinda si mi-ar zice ca nu sunt eu.m-ar pune sa ma uit de 100 ori in oglinda,sa vad ca persoana la care ma uit nu e ramo,cea de alta data. de ce oare nu oi fi vorbit eu cu voi de acum cateva zile?nu ma mai plangeam atata,era mai bine. stiu ca nu fac bine si ca cedez usor.dar mi-am cam pierdut rabdarea,am uitat cum e sa astept cu calm sa vina si lucrurile bune.acum iau totul negativ; nu fac acum,nu mai fac never. sper sa scap o data de toata perioada asta,de stres,sa fiu si eu linistita.desi am ceva de asteptat.... ma rog la Doamne-doamne si la tati sa aduca soarele si pe straduta mea,sa imi usureze calea,sa ma ajute sa vad si partea buna a lucrurilor.altceva nu am ce face acum...

iubita mea puss poți să mă bați p?nă la anul pe timpul ăsta smile dacă asta te face să ieși din starea aia nasoală, eu stau și tu mă bați big_smile ?mi pare rău dacă te-am făcut să pl?ngi și am apăsat pe punctul ?morte? dar cineva trebuia s-o facă, așa că am luat eu taurul de coarne tongue  data viitoare știi unde trebuie să vii rodnar c?nd simți nevoia să spui ceva și nu vrei totuși să postezi pe forum din varii motive, chiar și pentru o prostie, poți să-mi scrii un mail smile promit că-ți răspund imediat ce voi reuși să-l citesc (pentru că probabil nu voi fi la laptop/pc c?nd ?l vei trimite).. de foarte multe ori ajută să-ți spui of-ul scriind, pe mine ?n adolescență m-a ajutat foarte mult, ?mi scriam frustrările (puerile ce-i drept) ?ntr-un jurnal (care btw nu mai există lol dar a ajutat la momentul potrivit).. NU ai voie să g?ndești așa ?nu fac acum, nu mai fac niciodată?.. ?ntr-adevăr, atunci c?nd simți că nimic nu merge așa cum vrei tinzi să cazi ?n depresie.. dar atunci trebuie să vrei să ieși, să știi să faci asta și dacă nu poți de unul singur să ceri ajutor.. pune m?na și fă ce spui că ți-ar zice tatăl tău wink și fă asta oridec?teori ajungi ?n starea asta smile

angel puss

mădă puss cu plăcere
- și eu sunt răcită.. de altfel, azi a ?nceput tusea seacă roll

mayya puss off... ?mi pare rău că ai trecut/treci prin stările de genul ăsta.. să mai spun ?și doar ți-am spus?? da, este ok că ai mers la beta azi la un alt laborator.. dar e un stres ?n plus.. poate era mai ok să mergi pe m?na unui singur laborator și să mergi m?ine direct la synevo, fără să fi mers azi la celălalt laborator SAU puteai merge din prima la laboratorul de azi și repetai tot acolo smile eu zic să mergi și m?ine la synevo să mai faci o dată să elimini orice ?ndoială.. eu personal sunt curioasă dacă iese mai mult sau mai puțin la ei, dar faci cu crezi puss

mădălina22 puss bine ai venit smile cam 90% din datele despre tine le regăsesc la mine smile și eu am ovare polichistice, LH mare și testosetron mare.. și eu am făcut stimulare cu clomifen din ziua 3 ?n ziua 7 dar am făcut cu eco chiar dacă medicul nu mi-a zis.. pe l?ngă clomifen era nevoie de ceva pentru endometru (un estrogen ceva) și la fel ca și la tine fără duphaston nu vine menstra smile părerea mea este să ?ncepi să-ți monitorizezi ciclul prin temperatura bazală să vezi dacă ovulezi, chiar și sub Clomifen.. și duphastonul să-l iei după ovulație.. eu sunt curioasă, ?nainte să ?ncepi să iei duphaston c?te zile avea ciclul tău?
LE: am văzut că ai ?ncercat cu temperatura bazală, dar ai luat-o corect? un grafic te-ar ajuta..
- nu comentez aspectul renunțării tale la sarcină
- insist cu graficul temperaturii bazale.. e necesar să vezi ?ntr-un ciclul fără duphaston cum evoluează lucrurile.. pot fi cicluri lungi și neregulate, lasă-le așa, probabil ovulezi la fiecare ciclul ?n zile diferite (mai t?rziu, mai devreme).. cu duphaston nu faci dec?t să nu se mai producă ovulația ?n caz că ea nu are loc p?nă ?n ziua ?n care ?ncepi să-l iei smile

buck puss felicitări pentru morfo! par

legat de Dr. House.. ce să zic, e bestial tipul.. dar cred că nu există un astfel de medic din păcate wink

soniuc puss fumăm și bem ce mama mă-sii rock

cris puss goodluck cu dosarul pentru FIV

elena puss felicitări pentru faptul că ai mers la psiholog ești de apreciat pentru decizia asta  applause  applause  applause

vă pup pe toate și vă doresc noapte bună și vise șoricoase puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#813 2012-03-28 00:38:07

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

fetelor am revenit foarte tarziu...am mai trebaluit cate ceva apoi am facut de papica...am mancat dragavei (stevie) cu ou. si apoi tot mai statui cu iubitu care incepu si el sa si faca din treburile care le discutaseram de dimineata si ma tot intreba unde e banda izoliera unde e surubelnita rosie unde e aia unde e ailalta...apoi ma pusie in pat ca incepuse sa ma doara spatele.
nu am citit foarte atent tot ce ati scris recuperez maine dimineata. dar am citit legat de factura de curent.
ales nu stiu ce consumatori ai tu in casa, dar iti zic la mine: TV, frigider, laptop si pc, amsina de spalat + becurile aferente (economice) si din cand in cand hota si fierul de calcat...am contractul incheiat pe 150 de kilovati, platesc lunar 65 de lei iar la regularizare imi vine fie pe zero fie 10,20 de lei in plus. eu zic sa te uiti pe cat ai incheiat contractul, unde s-a trecut estimativ cat consumi. daca tu platesti asa putin lunar parerea mea e ca si incheiat sub 100 de kilovati, ceea ce e foarte putin.si da eu asa stiu ca se platesti dublu daca depasesti totalul estimat prin contract.

va pup si revin maine actualizata cu celalalte mesaje.

Ultima oara a fost editat de AmaliaRaluca1985 (2012-03-28 00:38:35)

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#814 2012-03-28 07:18:52

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza  puss
va astept la cafea si la ce va mai doriti mornincoffee  mornincoffee

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#815 2012-03-28 07:20:56

rrammonna
Diamond member

Neata fete puss gatul meu a luat-o si mai pe aratura. N-am racit tOata iarna si o fac acum. Toata noaptea am visat...urat,ca de obicei diablo

Almishor puss cum sa te bat? Meriti mii de pupaturi si imbratisari,nu bataita puss kram multumesc mult Pt tot,tot ceea ce imi scrii ma ajuta enorm de mult.
Ar fi trebuit sa faci psihologia chicot sa stii ca nu-i timpul pierdut.

Any si bebelina puss neata smile niste suc cu gheata nu ai? rodnar asta cere garlejul meu lol

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-03-28 07:22:30)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#816 2012-03-28 07:33:00

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

ramonici puss pt tine am orice chicot te servesc cu mare drag si ma bucur ca esti aici kram te pupam cu mult drag
maya puss  puss  puss  puss te pupam dulce
ales puss am ras de ma doare burtica, cum sa-ti dai cu pronto pe breton? rotfl2
mai da ce v-ati destrabalat cu inghetata chicot
elenuca puss ma bucur ca ai facut ceva ca sa te simti mai bine, sper sa te ajute mult kram
cris puss multa bafta cu dosarul, mai e asa de putin goodluck  rugaciune

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-03-28 07:55:04)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#817 2012-03-28 08:03:08

rrammonna
Diamond member

any puss ce mai spui tu nou?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.