homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 69-89

#1673 2012-03-30 20:20:27

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 69

Green,elena puss o seara faina!

Rave puss maine mergi la ai tai,nu? smile

Soni,pai ar merge un mc puisor de-ala rotfl2

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1674 2012-03-30 20:23:39

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ramo,lasa-ma fata cu mc puisoru tau!fa ceva bun lol

poate-ti bag o vizita in vacanta wink

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-03-30 20:24:04)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1675 2012-03-30 20:24:54

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Da, Ramo, merg la ai mei. hjarta

Si eu am mancat de la mc azi. Imi era pofta.

Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-03-30 20:25:27)

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#1676 2012-03-30 20:29:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Soni big_smile te astept,mergem la o inghetata,vin,ce vrei tu smile

Rave,atunci sa ai un weekend fain puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1677 2012-03-30 20:37:53

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Si eu poftesc la mac de ceva vreme, dar nu am avut nici bani sa-mi permit o vizita si nici timp..big_smile
Sonia, multumesc! puss
Green, o seara frumoasa!puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Publicitate

loading...

#1678 2012-03-30 20:38:04

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Elena, părerea mea, personnală este să nu iei duphastonul, dec?t dacă peste 3 zile nu vine menstra. De dăunat nu are ce să dăuneze oricum at?ta timp c?t ai ovulat, dar nici nu văd rostul să ?nghiți hormoni dacă tu ai menstră fără. Eu personal aș aștepta, mai ales că ai ovulație confirmată ecografic..Mai așteaptă și alte păreri.

Ales, mi-e jenă să ?l deranjez mereu pe net pentru orice ?ntrebare. Eu am fost doar odată la el și ?n rest mereu pe mail gratuit..Acum nu pot chiar să ?l pun de-a moca să reia mereu toată povestea mea și analizele că nu ține minte tot istoricul dacă nu ne-am văzut de mai multe ori. Data trecută a citit 6 mail-uri ca să nu ?mi răspundă neinformat și și-a cerut și scuze că răspunde t?rziu pe motivul ăsta. Nu aș profita mai ales că are bb mic și ?i iau din timpul cu el.

Soni puss ești o persoană deosebită și ai și o meserie onorabilă pe care o ?ndeplinești c?t se poate de bine applause mi-ar fi plăcut să fii diriga mea, poate nu făceam multe din t?mpeniile pe care le-am făcut.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1679 2012-03-30 20:45:17

sonia30
Moderator

ramo,vezi ca vin cu handi meu,ca io nu conduc lol

storm,multumesc big_smile  par

de-abia acum mananc,ca al meu vine mereu tarziu de la sala...de luni nu mai mananc la ora asta.sa manance singur.eu vin mai devreme de la scoala.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1680 2012-03-30 20:47:55

Raveca
Hero member

Si eu mananc tarziu in ultima perioada. Mananc odata cand ajung acasa si apoi mi se face foame iar dupa ora 21. Stiu ca nu e bine, dar nu ma pot abtine. chicot

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#1681 2012-03-30 20:50:52

Lothraine
Insomniac member

Raveca puss

Green puss

Buck puss off, să se facă repede bine șmecherul meu și buna ta ..dau ventuze de tratament pusspusspuss*pusspusspuss...off, ?ncearcă să pui ceapă tăiată ?n dormitor și mentă...dacă tot nu vrea aspirat. pute nasol, dar mai lichefiază mucozitățile și ajută mult la eliminare..cel puțin pe mine.

Elena, puss somn ușor

Sonia puss poftă bună!

Ramo puss mă bucur să te simt mai optimistă și cu moralul ridicat...c?t despre bani..cui ?i ajung? ?ncă n-am auzit om să spună că are destul.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1682 2012-03-30 21:00:07

ClaraAngel
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-18

va salut din nou.eu am adormit.m-a durut burta destul de rau si am adormit

hell,mi-am dat si eu cu parerea.ai vazut ca am spus ca nu sunt prea sigura.acum cu tine am aflat si eu cert

raveca,buna.nu mai e etam in afi sau plaza.le-au inchis.mie imi veneau foarte bine sutienele de la ei.vreau sa imi iau ceva frumos pentru sotior.la sarrieri s-au facut asa de scumpe.ce mi-a placut costa milioane bune.nu stiu cum poate sa coste un sutien 500ron sau 700ron.nici nu se discuta sa imi iau de la sarrieri

elena,buna,sa iasa analizele bine si cu toata increderea mergi doar inainte.luna de luna o luam de la capat pana ies doua liniute

Ultima oara a fost editat de ClaraAngel (2012-03-30 21:01:55)

#1683 2012-03-30 21:04:08

Raveca
Hero member

Nu stiam ca s-au inchis, Clara. De ce nu incerci si sutienele de la Triumph? Sunt chiar ok.

#1684 2012-03-30 21:09:33

Lothraine
Insomniac member

Clara, de aia am și zis. Am văzut că nu știai. Nici eu n-am știut dar mi-a zis Mika și mi-a confirmat și medicul.
- eu nu știu de ce magazine vorbiți nustiu dar un sutien 500 (sute) Ron???????? dar ce e de aur??? disperat pe mine mă doare sufletul c?nd ?mi mai iau cu 14-15 euro...mi se pare scump, dar nah. alea ieftine sunt de unică folosință, deci trebuie să dau, ?nsă mai mult de 15 euro nu aș da, sincer.

#1685 2012-03-30 21:13:21

Raveca
Hero member

Eu imi cumpar f rar sutiene, pt ca sincera sa fiu nu ma pricep. lol Am noroc cu o matusa care este super priceputa la asa ceva si ma aprovizioneaza mereu. Daca ar fi dupa mine as sta fara sutien fara probleme...insa matusa are grija sa nu imi lipseasca sutienul. big_smile

#1686 2012-03-30 21:19:27

Lothraine
Insomniac member

Rave, și eu aș sta fără sutien, din păcate am nevoie..pe mine cel mai des mă aprovizionează soacra...big_smile..și nu numai cu sutiene..azi m-a sunat să mă-ntrebe ce culoare de training vreau că a găsit la ofertă training-uri faine și vrea să-mi ia și mie. happydance...văzusem și eu oferta dar luna asta chiar nu-mi permit, dar trăiască soacră-mea 1000 de ani că așa o ducem și noi bine.

#1687 2012-03-30 21:26:42

Raveca
Hero member

cool soacra ta, Hell! Sa o tina tot asa.
Eu am cumparat acum cateva sapt un sutien si imi este mic. Ceea ce imi cumpara matusa imi vine perfect. big_smile

Aaa nu stiu daca v-am scris vreodata de pasiunea mea pt pijamale. Azi mai mi-am achizitionat o pereche cu Tom pe ele si pe pantalonasi cu labute de pisica. lol As cumpara sute de perechi de pijamale.

#1688 2012-03-30 21:27:10

sonia30
Moderator

storm,multumesc puss sa-ti traiasca soacra lol

eu merg la dus si patuc la tv.

va pup.noapte buna puss

#1689 2012-03-30 21:31:53

Lothraine
Insomniac member

Rave, eu am 2 pijamale complete de tot, ?n rest dorm ?n pantaloni de training mai vechi și c?te un tricou lejer...de-alea chiar ar trebui să-mi iau.

Sonia par noapte bună

-mulțumesc de urările pentru soacră.

#1690 2012-03-30 21:33:02

Raveca
Hero member

Somn usor, Sonia. wave

Hell, te imprumut eu cu pijamale. lol Eu cred ca am obsesie pt pijamale. Nu ma pot opri cand intru in magazin de genul...sa nu imi cumpar. Sunt in stare sa scot ultimii bani din portofel pt pijamale. chicot Si culmea este ca si cei care imi stiu pasiunea imi cumpara tot pijamale, cu exceptia sotului, care deja este disperat ca imi cumpar mereu asa ceva.

Ultima oara a fost editat de Raveca (2012-03-30 21:35:25)

#1691 2012-03-30 21:40:00

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

am terminat si eu treaba si am papat smile si eu ziceam ca nu mai manac seara mereu zic de maine de maine...  forgetit
am inteles hell asa e nu are saracul de unde sa stie istoricul mai ales ca ai fost o singura data la el puss
buck sanatate lui ericutul insanatosire rapida puss
green ,elena seara placuta
rave distractie maine la ai tai puss
ramo pare bine ca esti mai ok,probleme cu bani sunt peste tot,ne blocam mereu sa facem anumite lucruri ca nu avem nenorocitii aia de bani bang
eu ma uit la romanii acum....... smile

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.