homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maronie dupa 6 luni de anticonceptionale

#1 2012-03-26 14:56:51

odette88
Membru
Inregistrat: 2012-03-26

Secretie maronie dupa 6 luni de anticonceptionale

In luna noiembrie, am facut o ecografie generala. Ma durea fierea destul de rau si am vrut sa vad care este cauza. Spre surprinderea mea, fierea era usor inflamata, in schimb mi-a spus ca am un chist seros de 5cm pe ovarul drept ( n-am avut vreun simptom ). Am mai fost la o clinica specializata unde mi-am facut ecografie intravaginala si mi-a spus ca acela pare chist, dar nu este, ca este doar un corp galben ( ca tocmai ce fusesem in perioada fertila si ca asa ramane dupa, ca am "ovulat pe ovarul drept"). I-am povestit doctorei si ca de obicei cu cateva zile inainte sa imi vina propiu-zis ciclu am o secretie maronie 2-3 zile, apoi se transforma practic in menstruatie si mi-a dat yasmin. ( am mai luat yasmin si acum 2 ani, dar le-am intrerupt(le am luat un an). De atunci din luna noiembrie iau anticonceptionale, in prima luna am avut toata luna secretie maronie, a doua luna a fost normal, a treia luna cu cateva zile inainte sa termin pastilele 2-3 zile iar am avut secretie maronie, apoi o luna n am mai avut si acum iar m-am trezit cu secretia asta maronie care avea si cateva firisoare de sange. Intrebarea mea: este normal sa se intample asa ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.