|
Nu esti logat.
Siteuri de matrimoniale#1 2012-03-26 15:33:44
siteuri de matrimonialeCe parere aveti desore cei care se cunosc de pe siteurile de matrimoniale? Credeti ca o astfel de relatie ar dura? Stiti pe cineva care si-a inalnit iubitul sau iubita intr-un astfel de context? Offline #2 2012-03-26 16:26:34
Re: siteuri de matrimonialeCe ti-e site-ul de matrimoniale ce ti-e Facebookul, Messenger & co. Daca e sa fie, e. Nu prea conteaza unde va cunoasteti. Daca va vedeti face2face, incepeti o relatie si omul de langa tine e okey nu vad unde e problema. Poti la fel de bine sa cunosti pe cineva in parc si sa nu iasa nimic asa ca mie personal mi se par irelevante "inceputurile" Offline #3 2012-03-26 16:37:55
Re: siteuri de matrimonialee si asta un mod de a cunoaste oameni si relatiile rezultate au aceleasi sanse sa reziste sau nu ca si cele intre persoane care se cunosc in "lumea reala" "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2012-03-26 17:17:31
Re: siteuri de matrimonialeEu mi-am cunoscut actualul iubit pe mess de fapt, se cunostea cu fratele meu de pe un forum de jocuri, el fiind si cel care i-a dat id-ul meu de mess. Am chat-uit vreo luna si ceva si apoi ne-am intalnit. Cred ca pe amandoi ne-a intrigat faza asta cu messul. Niciunul dintre noi n-ar fi crezut ca ar ajunge sa se combine asa Dar iata ca in curand facem 4 ani de cand suntem impreuna. Bine ca nu s-a dovedit a fi vreun psihopat! Offline #5 2012-03-26 19:49:03
Re: siteuri de matrimonialeeu mi-am cunoscut iubitul pe hi5 iar mai apoi ne-am cunoscut la liceu si de cativa ani suntem impreuna si sper sa fim multi ani de acum incolo Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-27 08:45:27
Re: siteuri de matrimonialesa incep o relatie pe internet mi se pare aiurea de tot, in schimb sa il cunosc pe internet, sa ne cunoastem live ca amici, cunostinte, si apoi sa fim impreuna e ok.. Offline #7 2012-03-28 00:42:30
Re: siteuri de matrimonialeNu conteaza in ce imprejurari cunosti o persoana, ci cum decurge relatia mai departe, ce fel de persoana este, etc... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #8 2012-03-28 14:41:47
Re: siteuri de matrimonialesi noi ne-am "intalnit" pe net, pe un site de jocuri daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2012-03-29 12:52:04
Re: siteuri de matrimoniale
buna fetele....eu sunt exemplul viu ca functioneaza....mi-am intalnit sotul acum 5 ani pe un site de matrimoniale....dating....si o sa radeti dar dupa 3 luni a venit dupa mine in tara...el fiind plecat afara, de atunci suntem impreuna si super fericiti...asa ca eu recomand la toata lumea sa dea o sansa acestor site-uri, bineinteles ca sunt si o gramada de nebuni pe acolo, dar poate fi si persoana pe care o asteptati Speranta moare ultima! Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|