|
Nu esti logat.
Sarcina#1 2012-03-26 15:50:57
sarcinaSora mea are o problema...de cativa ani, aproximativ 5, incearca sa ramana insarcinata dar nici un rezultat. A facut o gramada de analize si in Romania si in Spania deoarece acolo locuieste, nu le stiu exact numele, a facut si sotul ei de mai multe ori spermograma, iar totul a iesit bine, si nu au nici unul nici o problema. Medicii sustin ca e din cauza stresului, dar nimeni nu ii da nici un tratament care sa o ajute cu adevarat, iar sora mea are deja 33 de ani si din cate am inteles sansele de a ramane insarcinata scad foarte mult dupa varsta de 30 de ani. Tin sa precizez ca la varsta de 22 de ani a facut un avort din cauza unei varicele, iar medicul a spus ca nu are rost sa pastreze sarcina, avand doar 6 saptamani, pt ca e posibil ca bacteria sau virusul care cauzeaza varicela sa produca malformatii fatului. I-a mai spus atunci ca nu o sa ii afecteze acest lucru viitoarele sarcini. Acum va intreb pe voi, ce analize sa mai faca, sa tratamente sa ia, ce medici sa consulte, pt ca timpul trece in defavoarea ei? Offline #2 2012-03-27 07:47:40
Re: sarcinaIi recomand sa mearga la d-nul doctor CHICEA RADU de la clinica POLISANO DIN SIBIU. Este un doctor foarte bun pentru femeile care nu raman insarcinate, cunosc cazuri concrete. Programare se poate face la tel. 0269/22.44.82. Offline #4 2012-03-28 10:47:00
Re: sarcinamultumesc din suflet. la vara v-a veni acasa si cu siguranta v-a incerca si la Sibiu.Multumesc si pt link si pt raspunsurile rapide:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|