|
Nu esti logat.
Urare#1 2006-12-22 15:04:37
UrareS-aveti pe buze numai zimbet si-n suflet bucurie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2 2006-12-22 15:11:26
Re: UrareCraciun fericit va urez si eu ... sa aveti linistite si sa va iubiti mult it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2006-12-22 15:17:40
Re: UrareCraciun fericit si dumneavostra si va multumesc ca existati si sunteti alaturi de noi!Un an nou cu bine , multa sanatate, putere de munca si fie ca toate visele sa ni se implineasca! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2006-12-22 15:26:17
Re: UrareMultumim de urari, si va doresc si eu un an mai bun, mai vesel, cu macar un pic mai multe bucurii!! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #5 2006-12-22 16:26:34
Re: UrareSi eu va doresc tuturor un an nou fericit, mult mai bun, plin de iubire si fericire... Si un Craciun fericit, petrecut in familie, alaturi de toti cei dragi! si...sa va aduca mosul tot ce va doriti! If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-22 16:50:16
Re: UrarePretuieste fiecare minut si bucura-te din plin de tot ce ti se ofera!Sa petreceti mereu cu fericire,noroc si sanatate!Craciun fericit tuturor! A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #7 2006-12-22 17:07:44
Re: UrareSi eu va urez Craciun Fericit!!! Sa aveti parte de un AN NOU cat mai bun...plin de bucurii...de realizari...succese...si iubire!!! Sarbatori fericite!!!!!! P.S : Sa fiti cuminti ca sa vina Mosul si la voi!!! Offline #8 2006-12-22 17:48:25
Re: UrareSarbatori Fericite tuturor!sunteti extraordinare si va multumesc pt ajutorul acordat.Nu stiu ce ma faceam fara voi Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2006-12-22 17:50:35
Re: UrareSarbatori fericite si un an nou mai bun decat cel care tocmai se scurge...sa aveti parte de tot ce e frumos, sa fiti iubite si sanatoase! Petrecere frumoasa de revelion! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2006-12-22 18:12:13
Re: UrareSa aveti parte numai de impliniri si bucurii de Sarbatori, sa va aduca mosul tot ce va doriti, iar anul care vine sa fie de 2007 ori mai bun ca acesta!! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #11 2006-12-22 18:25:20
Re: UrareSper ca aceste Sarbatori , sa va aduca in suflete , numai fericire , sanatate si dorintele sa vi se implineasca.....La multi ani !!! Offline #12 2006-12-22 19:30:22
Re: UrareSarbatori fericite, va doresc multa liniste, fericire, iubire si pace in inimile voastre (e foarte importanta) ! Offline #13 2006-12-22 19:34:02
Re: UrareAcum ca roata timpului a mai tesut inca un an, iar cristalele fulgilor de zapada intregesc magia Craciunului, sa ne bucuram alaturi de cei dragi noua de minunea vietii, de darurile Mosului si sa asteptam increzatori clipele viitorului! Sarbatori fericite! Offline #14 2006-12-22 19:44:07
Re: UrareToate ati scris niste mesaje asa frumoase.. ma simt si prost ca eu n-am inspiratie Oricum, va doresc sa aveti un Craciun cat se poate de linistit, in sanul familiei si al prietenilor si un an nou de 2007 ori mai bun ca asta Si sa fiti fericite si iubite si linistite! Ultima oara a fost editat de persifona (2006-12-22 19:44:38) #15 2006-12-22 19:55:15
Re: Urarepersifona, te plangeai ca nu ai inspiratie, si uite ce mesaj frumos a iesit. Noi nu am scris decat ce venea din suflet, nu am avut intentia sa iasa frumoase...si vezi ca sunt frumoase? La fel e si al tau! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #16 2006-12-22 20:45:55
Re: UrareCraciun Fericit plin de lumina si zambete si un An Nou plin de bucurii, impliniri si clipe frumoase! Offline #17 2006-12-22 21:04:14
Re: Urare sarbatori fericite tuturor...vreau sa multumesc unor pers ff speciale :doctoressa,nashira si ,nu in ultimu rand,alexiei,pt minunatu cadou:un bradut! Sim y Offline #18 2006-12-22 23:21:31
Re: Uraresa-l stapanesti sanatoasa, simy si sa te bucuri de el multi ani. Nobody home Offline #19 2006-12-22 23:56:03
Re: Uraresubscriu si eu tuturor mesajelor de mai sus. sa vina mosul la voi numai cu bucurii care sa dureze tot anul viitor. sarbatori fericite. pupici "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|