|
Nu esti logat.
Urare-2#20 2006-12-23 00:44:41
Re: Uraresarbatori fericite si un craciun nemapomenit de cei dragi va doresc tuturor.va pupik si va ubesc pe toate. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #21 2006-12-23 14:41:59
Re: Uraresarbatori fericite tuturor!!!!!!!! sa il asteptati pe mosu cumintele si un an nou plin de bucurii si reusite!! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #22 2006-12-23 15:00:11
Re: Urarema alatur si eu voua pt a va ura craciun fericit si sper eu plin de zapada...sa vina moshu la voi cu cate un cadou...cat de mik...dar sa fie acolo ceva de la el.. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #23 2006-12-23 20:14:37
Re: UrareSarbatori fericite tuturor fetelor si baietilor sa aveti un Mos Craciun cat mai bogat sub bradul vostru si un An Nou plin de bucurii si fara probleme,mai dati-mi voie sa-mi cer mii de scuze pentru intrebarile pisaloage adresate voua si va multumesc din tot sufletul de sfaturile kre mi le-ati dat,de knd am intrat pe forum nu am avut nimic de pierdut ci doar de inteles, Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #24 2006-12-24 11:38:54
Re: UrareNe bucuram ca te-am putut ajuta, Andrei! Speram sa nu pleci prea curand de aici... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline Publicitateloading...
#25 2006-12-24 12:02:44
Re: Urareofftopik: la multi ani andrei!(ca a fost sf andrei si nu am stiut) sunt cam pikata din luna da merge. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #26 2006-12-24 13:37:41
Re: Urarehttp://www.gfxworld.info/felicitari2/frames.php?id=414 Nobody home Offline #27 2006-12-24 16:02:55
Re: UrareCraciun fericit tuturor si multa sanantate si fericire! Offline #28 2006-12-24 17:30:50
Re: Uraresi eu va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi si sa fiti iubite,sanatoase si daca aveti o clipa de tristetze zambiti.Va pupacesc Offline #29 2006-12-25 09:57:51
Re: UrareLumina Craciunului ne da puterea sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta. CRACIUN FERICIT tuturor !! My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #30 2006-12-27 10:16:12
Re: Uraream intarziat, dar ... sarbatori fericite ( ca mai sunt inca de sarbatorit ) si un " la multi ani ! " tuturor. sa aveti parte numai de bucurii si fericire in noul an. "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #31 2006-12-29 01:37:51
Re: UrareEu maine la 7 plec la revelion din oras si ma intorc pe 2, asa ca nu voi fi aici sa va urez toate cele bune, un an mult mai bun decat asta, sa fiti fericiti si sa aveti parte de tot ce va doriti si tot ce e mai bun in lumea asta! Sa fiti sanatosi si sa nu uitati nici la anul de marea noastra familie!! Poop! Ma bag la somnic ca e tarziu rau... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #32 2006-12-29 01:39:09
Re: Uraresa ai distractie multa diana ... si la multi ani de pe acuma it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #33 2006-12-29 01:55:50
Re: UrareLa multi ani tuturor cu implinirea tuturor dorintelor si sa va aduca noul an tot ce va doriti! Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #34 2006-12-29 02:09:54
Re: Uraresa ai parte de distractie si nu fi supy k noi tot aici vom fi.sa te distrezi ciao si la multi ani . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #35 2006-12-31 10:46:58
Re: Urarela multi ani, fete si baieti, femei si barbati, dragi useri ai forumului nostru iubit. (nope, nu candidez la presedentie. ) Nobody home Offline #36 2006-12-31 12:53:38
Re: UrareLa multi ani!!!si din partea mea si tot ce va doriti de la viata,si un sfat :Cu dragoste inainte.....!!!! Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #37 2006-12-31 17:11:54
Re: UrareVă doresc ca anul 2007 să aveţi parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8640 ore de înţelepciune, 518400 minute de distracţie şi în final 31104000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubiţi cel mai mult. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit !!! asta ii ultimul post din 2006.ne "vedem" la anu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|