homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovare polichistice sau sarcina?

#1 2012-03-26 21:02:36

corinaaa83
Membru
Inregistrat: 2012-03-26

ovare polichistice sau sarcina?

buna seara, am si eu o problema, am luat anticonceptionale karisa timp de 4 ani de zile, avand o menstruatie care uita sa-mi mai vina din cauza ovarelor polichistice, am facut o pauza anul trecut cand era logodnicul meu in voiaj, in primele 2 luni de pauza mentra mi-a venit regulat apoi din a 3a luna numai venea, am fost la medic mi-a descoperit 2 chisturi mici, am inceput tratamentul cu yazz si mi s-a provocat o hemoragie timp de 2 luni de care numai scapam, am fost la 7 medici, am incercat diferite tratamente, nimic, apoi am gasit un doctor care m-a facut bine prin perfuzii destule si descoperind o metroanexita hemoragica, apoi am continuat sa iau karissa , acum am hotarat sa le opresc definitiv, din cauza ca sunt fumatoare si stiu ca pot aparea complicatii pe mai tarziu, luna aceasta am avut contact sexual ultima data in data de 17 martie, mie urmand sa-mi vina menstruatia pe data de 21 martie, mi-a intarziat , mi-am facut sambata un test de sarcina din acela barza gold pentru toata ziua, a iesit negativ si am mai repetat astazi testul si iar a iesit negativ, doctorul meu nu ma poate vedea decat sapt viitoare, problema e ca sunt cam nelinistita, trebuiau sa treaca 14 zile de la contactul sexual?sau avand in vedere ca trebuia sa-mi vina si nu mi-a venit ar fi iesit la teste daca eram? ca am vazut ca pe test scrie ca afli cu 4 zile inainte de intarzierea menstruatiei daca esti sau nu gravida? ma gandesc ca este din cauza ovarelor nenorocite pe care le am, dar data trecuta cand am oprit anticonceptionalele primele 2 luni a venit la timp menstruatia. nu ar fi o problema daca as ramane gravida , ca eu si logodnicul meu ne dorim un copil, da as vrea sa stiu daca sa ma las de pe acum de fumat si cafele in cazul in care cele doua teste nu sunt sigure. va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns, va multumesc

#2 2012-03-27 10:52:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: ovare polichistice sau sarcina?

testele au fost facute mult prea devreme. abia la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat sunt valabile rezultatele. daca de pe 17 nu ai mai avut contacte neprotejate, poti face analiza beta hcg... desi si pt asta ar putea fi cam devreme.

#3 2012-03-27 20:55:41

corinaaa83
Membru

da, o sa-l mai repet odata peste 3 sapt, azi mi-a fost destul de rau, am niste intepaturi la ovare de numai pot, el se tot chinuie sa-mi vina, in ceea ce priveste contactul sexual nu a terminat in mine niciodata dupa ce am incetat cu anti, dar mi-a zis si doctorul ca ar ramane surprins sa raman gravida asa din prima, avand in vedere ovarele mele polichistice, multumesc frumos

#4 2012-03-28 11:43:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

corinaaa83 a scris:

in ceea ce priveste contactul sexual nu a terminat in mine niciodata

in cazul asta, nu prea sunt sanse de sarcina. daca e prima luna de cand ai lasat anticonceptionalele, e normal sa intarzie. daca mai ai si ovare polichistice, iarasi e de asteptat sa nu vina la timp.

#5 2012-03-28 20:31:19

corinaaa83
Membru

am vorbit cu doctorul si mi-a zis ca e prea devreme ca sa iasa la echo intravaginal si mi-a recomandat sa iau duphaston 5 zile si sa reiau anti ca de fiecare data am aceeasi problema cand le opresc, a zis ca nu crede ca e cazul de sarcina deoarece am mai patit asa si in cazul in care este nu are ce sa-mi afecteze duphastonul

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.