|
Nu esti logat.
Pot fi insarcinata ? plz help-4#58 2012-04-10 12:30:45
Re: pot fi insarcinata ? plz helpok, dar sa stii ca nu e bine, chiar daca ti-au trecut simptomele, e bine sa faci tot tratamentul, fiindca altfel bacteriile dezvolta rezistenta la antibiotic si data viitoare iti va fi mult mai greu sa scapi de ele Offline #59 2012-04-10 12:34:25
Re: pot fi insarcinata ? plz helpdap,ms mult.O sa tin cont pe viitor.Ma speriasem ptr k iau sunt la a 2 folie de diane 35,nu am mai luat pana acum anticonceptionale,si am uitat k am luat antibiotic sapt trecuta. Iar ceea ce am citit pe net m-a incurcat si mai mult.Unii ziceau k augmentin nu scade efectul pilulelor,altii ca da... te pup Offline #60 2012-04-10 16:00:02
Re: pot fi insarcinata ? plz helpBuna.as vrea sa stiu si eu mai multe detalii.Duminica dimineata pe data de 8 am avut un contact sexual cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul.Ghionionul meu a fost ca sunt in Germania si aici nu se dau pilule de a 2 zi la farmacie ca si in Romania ,doar cu prescriptie medicala ..disperata,intr-un final am gasit o idee.am avut noroc si mi-a adus cineva din Romania o pastila Escapelle,dar am luat-o abia dupa 37 de ore.oare isi mai face efectul ? menstruatia trebuie sa imi vina abia pe data de 22 .inca sunt speriata,pot ramane insarcinata.oare am luat prea tarziu acea pastila?dupa ce am luat pilula nu am avut nici sangerari si nici alte reactii,doar mici mancarimi in zona vaginala.dupa cat timp sa-mi fac testul de sarcina?Pana acum nu am mai luat pastile de acest gen si nici anticonceptionale....astept o parere ceva... multumesc mult Offline #61 2012-04-10 16:19:00
Re: pot fi insarcinata ? plz helpda, isi face efectul, in primele 72 de ore trebuie luata Offline #62 2012-04-10 16:28:35
Re: pot fi insarcinata ? plz helpstiam si eu ca in decurs de 72 de ore trebuie luata si sper sa fie asa si sa-si faca efectul ...ca sincer nu as vrea sa omor o viata nevinovata acum trebuie doar sa astept..mersi mult de raspuns Offline Publicitateloading...
#63 2012-04-10 18:11:27
Re: pot fi insarcinata ? plz helpBuna!sunt noua pe acest forum si am si eu o problema urgenta la care ast o parere.Sapt trecuta am luat antibioticul augmentin pana pe data de 4 aprilie.In acelasi timp am fost si pe stop.vineri,6 apilie,am inceput o noua folie de diane 35 ,a 8a zi dupa menstruatie.Ieri,9 aprilie am avut contact neprotejat(adica nu am folosit alte masuri in afara de pastile deoarece am uitat complet ca am luat antibiotic sapt trecuta).As vrea sa stiu care este riscul de a ramane insarcinata...ast rasp urgent,va rog. Offline #64 2012-04-10 18:19:17
Re: pot fi insarcinata ? plz helpvezi ca o sa primesti warn daca postezi in mai multe locuri, o data e suficient Offline #65 2012-04-10 18:24:23
Re: pot fi insarcinata ? plz helpcred k am postat de mai multe ori:))) sunt 9 pe aici si cred k am dat din greseala...e f incurcat site-ul asta. X( Offline #66 2012-04-11 00:22:44
Re: pot fi insarcinata ? plz helpDin pacate m-am intors!V-am lasat ieri un mesaj la care am primit raspuns.Insa am postat aceeasi intrebare si pe alte forumuri si bineinteles ca parerile sunt impartite si nu mai stiu ce sa cred.Ar putea sa imi raspunda sigur la intrebare?Ast rasp... Va multumesc din nou! Offline #67 2012-04-11 07:50:53
Re: pot fi insarcinata ? plz helpam fost ieri l medic si mi-a sp ca nu are cum sa ma consulte ptr ca nu au trecut 14 zile.am facut un test in dimneata aceasta si a iesit tot negativ.oare pot lua dianne ptr reglare?o prietena a patit l fel k mn si a luat dianne iar acum numai are nicio problema.multumesc. Offline #68 2012-04-11 08:59:36
Re: pot fi insarcinata ? plz helpastep raspuns Offline #69 2012-04-11 18:05:44
Re: pot fi insarcinata ? plz helpAm revenit fetelor....dupa 17zile de la intarziere(intarziere din cauza escapelle),mi-a venit ciclu...nu stiu,eu totusi am o temere...ca poate sunt insarcinata, desi mi-a venit...ca sunt cazuri in care vine peste...exact in ziua cand mi-a venit, dimineata am facut test de sarcina-negativ(dupa5 saptamani de la contact,17 zile de intarziere)...totusi mi`e frica...am fost la medic in data de 5 aprilie(dupa 5 saptamani de la contact) si a zis ca e totul bine...mi-e frica pentru ca menstruatia mi-a venit mai ciudatala culoare si cu ceva cheaguri... va rog frumos sa imi dati un sfat/o parere. Va multumesc ! Offline #70 2012-04-11 18:16:20
Re: pot fi insarcinata ? plz helpparerea mea e ca nu esti sigur insarcinata si sa te linistesti Offline #71 2012-04-11 18:20:25
Re: pot fi insarcinata ? plz helpIti multumesc heimdall pentru raspuns si pentru promptitudine! Offline #72 2012-04-11 20:31:52
Re: pot fi insarcinata ? plz helpimi raspunde si mie cineva va rog.multumesc. Offline #73 2012-04-11 20:50:16
Re: pot fi insarcinata ? plz helpheimdall imi poti da si mie un sfat? multumesc Offline #74 2013-03-26 21:55:47
Re: pot fi insarcinata ? plz helpBuna ziua am si eu o itrebare in data de 1 martie am ajut un contact sexual protejat cu prezervativ din nefereicire prezervativul sa rup dupa 15 ore am luat postinor2 si a doua pastila la fix 12 ore in data de 8 martie am avut sangerari pana in 13 martie menstruatia mea trebuia sa vina in 10 cred ca a fost fortata de postinor dupa 3 saptamani am facut un test barza a iesit negativ dar ma dor foarte tare sanii poate fii de la postinor astept mai multe raspunsuri sunt foarte stresata Offline #75 2013-03-27 13:14:28
Re: pot fi insarcinata ? plz helpDa, de la postinor iti poate intarzia destul de mult Offline #76 2013-03-27 14:19:12
Re: pot fi insarcinata ? plz help
da mai multe informatii. de ce te ai dus la doctor? nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|