homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare de nidatie sau ciclu?

#1 2012-03-28 15:16:58

Casy
Membru
Inregistrat: 2012-03-28

Sangerare de nidatie sau ciclu?

Am tot citit de pe acest forum si am constatat ca sunt aici persoane care stiu ce vorbesc de aceea va cer ajutorul, poate ma puteti ajuta cu o informatie ceva..am citit pe internet in diferite locuri despre nidatie si acum chiar nu stiu ce sa mai cred :bang:  :bang: ..sunt o gramada de cazuri care difera de la caz la caz, se zice ca nidatia dureaza 3 zile, in alte locuri am vzt ca ziceau ca ar putea dura si o sapt, de ci chiar m-am zapacit.mie trebuia sa imi vina menstruatia in 25 martie, dar a venit in 23 doar o pata mica rosie am obs pe hartie la baie, apoi in 24 s-a facut mai rozalie, in 25 nimic, nici o picatura, in 26 doar putin portocalie, iar acum in 27, 28 e maro diluat..in toate aceste zile nu am avut nevoie de absorbant pt ca nu curge nimic, nu ma patez deloc..doar la baie cand ma sterg imi ramane putin pe hartie :-??  :-?? ..acum nu stiu ce sa mai cred?e vorba de nidare sau e menstruatia?
dureri de san am avut doar putin lucru neobisnuit pt mine, deoarece pe mn inainte de cclu ma dor doar ovarele o zi..acum m-au durut la fel aproximativ o sapt inainte de sangerare dar putin. Va rog daca v-ati confruntat cu o problema asemanatoare sau daca ma puteti sfatui cu ceva sa o faceti pt ca nu stiu ce sa mai cred.test de sarcina nu am facut pt ca cred ca e prea devreme si mi-e un pic teama de rezultat pt ca imi doresc un bebe..am uitat sa mentionez ca am ciclu regulat la 28 de zile si de obicei tine 6 zile si primele zile e abundent..spre deosebire de acum, cand abia se vede. Va'multumesc anticipat! pupici :chicot:  :X

#2 2012-03-28 15:26:07

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Sangerare de nidatie sau ciclu?

Casy, cum nu stii tu, la fel nu putem sti nici noi din pacate. doar testele de sarcina te pot lamuri. fa-ti curaj si incearca unul. daca este negativ, repeti peste cateva zile. multa bafta  goodluck

#3 2012-03-28 15:26:52

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

salut Casy. ca sa ne putem da cu parerea trebuie sa ne spui daca ai avut contact sexual neprotejat si cand.. nu ai pomenit de asta si pentru a putea face niste calcule (privind ovulatia etc) avem nevoie de datele contactelor tale neprotejate. smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2012-03-28 15:27:46

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

ai putea sa faci un test duminica, ar fi 7 zile de intarziere daca e sa nu consideri ca a fost menstruatie ceea ce ai avut
sau la 3 saptamani de la ultimul contact

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2012-03-28 15:43:43

Casy
Membru

Multumesc tuturor pt sfaturi..da am uitat sa zic ca am avut contacte neprotejate dar nu a ejaculat inauntru deoarece am zis sa mai astept, am renuntat la anticonceptionale acum o luna si jumate si mi-e teama sa nu afecteze cumva sarcina..desi am citit ca sunt sanse mari sa nu afecteze cu nimic daca nu se face o pauza de 3 luni..primul contact in luna asta neprotejat ca si restul a fost in 10, apoi in 11 si in rest mai mult in weekend-uri ca numai atunic avem timp chicot ..acum am observat ca ma mai dor ovarele putin, ma lasa apoi iar incepe..nu tare, dar mai mult asa ca o jena...a si am uitat sa va zic ca am observat pe sani ca au aparut multe vene, si sunt destul de evidente..oare se poate ca nidarea sa tina asa mult?? pupici la toatee hjarta  hjarta  hjarta

Publicitate

loading...

#6 2012-03-28 16:32:38

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

fa un test de sarcina..eu zic ca e sarcina..mai ales ca iti doresti asa ceva..un test ti-ar da un raspuns:*..mai asteapta cateva zile si fa un test cu urina de dimineata

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

#7 2012-03-29 10:37:09

Casy
Membru

Multumesc Irinei si celorlalte, sper sa ai dreptate si sa fie doua liniute, am sa fac testul ca altfel nu am liniste, duminica cred..daca nu o fi sarcina, desi sper sa fie, nu stiu ce ar putea fi..dereglare hormonala?mi-e greu sa cred, eu cand ma dereglam inainte de la anticonceptionale imi venea menstruatia si mai mult decat trebuie abundent si ma tinea si o luna intreaga, am patit asa o data, dar sa nu imi curga sange mai deloc n-am patit,doar contrariul-prea mult big_smile acum am observat ca nici pe hartie nu mai apare nimic doar cate un firicel maroniu mic aproape invizibil.nu am simptome altele, doar vene pe sani si in a doua zi de nidatie daca e nidatie big_smile am simtit niste piscaturi mici ca de tantar in burta, si inainte si dupa asa o presiune mica sub buric.Presimt ca e sarcina happy ...gandirea pozitiva am auzit ca ajuta lol , nu de alta  ....deci fetelor daca va doriti ceva cu adevarat ganditi-va mult la lucrul acela ca si cum s-ar fi intamplat deja si se intampla cool ...daca e bebe sau nu ramane de vzt dar sper sa fie, cum e Voia Lui, eu oricum raman optimista hjarta  pupici  hjarta  teiubesc

Ultima oara a fost editat de Casy (2012-03-29 10:42:08)

#8 2012-03-29 15:33:07

irina17
Full member
Inregistrat: 2009-11-03

asa e Casy:* e bine sa fii optimista..ti-am zis.. eu nu cred ca e dereglare..sper si iti doresc sa fie asa cum vrei tu:*..sa anunti..daca e bebel:*

Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui.hjarta

#9 2012-03-29 23:25:42

mika81
Membru
Inregistrat: 2006-10-12

Buna, scuze ca ma bag peste topicul tau... insa am si eu cam aceeasi nedumerire .... disperat ! Pe 4martie mi-a venit CM, pe 10-11 am avut contact neprotejat (dupa o abstinenta de cateva luni...) si cam de 2sapt am pofta de mancare mai pronuntata ( insa poate fi de la vitaminele pe care le iau de 2sapt  nustiu ), mai nou de 3-4zile ma doare capul si ma simt ametita, o stare de greata mai mult seara, ma apunca niste calduri interioare dar nu am febra..., sunt cam iritata psihic ..., o "presiune" la sani si sub buric; am dureri normale de ovare ( ca la CM ) si ieri am vazut f putin rozaliu pe hartie dupa pipi. Astazi un f putin rosu la pipi si la dush acum pe prosop...! Normal pe 30-31 ar trebuii sa-mi vina CM (il am la 27-28 zile )!... sa nu mai vorbesc de sentimentul ca am bebe, chiar trebuia sa iau antibiotic pt o infectie la masea acum vreo saptamana, insa gandul ca poate am bebe m-a oprit  rugaciune

stiu, cel mai simplu ar fi sa iau 1 test,2,3 ...  big_smile insa va scriu toate astea ptr ca, contactul a fost la doar 1 zi dupa CM (deci nu ar fi f multe sanse) , am 31 de ani si un avort pe la 21 de ani. De atunci am ramas doar o singura data insarcinata pe la 25 de ani si dupa doar 10zile intarziere de CM, s-a dovedit a fi o extrauterina... ! Apoi nu am mai ramas, cu toate ca s-a nimerit sa am contact si in perioade fertile... Am contact destul de rar deoarece iubitul meu e plecat... (si vorbim de 8ani  rotfl  ) insa n-am cuvinte cat de tare imi doresc sa fiu mami  gravida , Oare ...... sa se fi "prins" miracolul si la mine ??

*cat despre test maine nu pot, dar sambata dimineata siiiigur ! pana atunci poate va aflu parerea  smile  pupici, somnik pufos  puss

#10 2012-03-30 11:59:11

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

contactul a fost in afara perioadei fertile, dar sanse sunt... putine, ce-i drept. oricum, daca ai sangerari e posibil sa te lamuresti pana sambata. bafta sa fie asa cum iti doresti!

#11 2012-03-30 14:18:09

mika81
Membru
Inregistrat: 2006-10-12

merci fr ptr parere  smile  din pacate mi-a venit CM ,poate data viit ........ spermatozoid

#12 2012-06-16 19:19:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sa inteleg ca esti in perioada in care ar trebui sa iti vina menstruatia?
sarcina nu e, daca zici ca toate contactele au fost protejate... cum te protejezi?

#13 2012-06-16 23:53:08

Gabriela93
New member
Inregistrat: 2012-06-16

da, ar trebui sa imi vina. cu prezervativ.

#14 2012-08-13 14:37:22

camenele
Membru
Inregistrat: 2012-08-13

Am si eu o nelamurire. Am un ciclu regulat de 28 zile. Ovulatia am avut-o in zilele 5-8 ale ciclului. Spun asta pentru ca am fost la ginecolog in a 6-a zi si era nesigura daca se produsese sau nu, iar in a 9-a zi mi-a zis ca a avut loc. In a 12-a zi am avut o sangerare, ce am spus eu ca ar fi sangerare de nidatie. In a 13-a zi nimic, iar din a 14-a zi pana astazi inclusiv, a 16-a zi, am scurgeri reduse cantitativ de culorie rozalie, maronie neinsotite de dureri abdominale, de crampe. Ca si manifestare ciudata mai pot mentiona faptul ca la un moment dat mi-a cam amortit incheietura piciorului drept. S a se fi implantat in uter embrionul?
Mentionez faptul ca am avut contact sexual in perioada ovulatiei.
Temperatura bazala este de 37,0 grade, cea mai mare temperatura inregistrata de mine pana acum. Este a 3-a luna in care imi monitorizez temperatura si luna aceasta este cea mai normala de pana acum. In lunile anterioare varia destul de multisor, dar luna asta a avut un nivel ascendent oprindu-se la 37 grade, cel putin pana in momentul acesta.
Ce imi puteti spune despre sangerarile acestea? Oare sa imi fac griji? Poate fi o sarcina extrauterina?
In afara acestor sangerari nu am nici o problema. Nu ma doare nimic si nu am nici alte simptome.
P.S. Ma dor sanii ca la menstratie si stiu ca am un chist pe unul dintre ovare.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.