homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col+pap II/III

#1 2012-03-28 16:33:02

meryam87
Membru
Inregistrat: 2012-03-28

rana pe col+pap II/III

buna ziua,
sunt noua pe acest forum...am citit cate ceva pe acest forum si observ ca nu sunt singura cu astfel de probleme sad
acum o sapt am fost depistata cu o rana pe col foarte urata, am luat tratament - macmiror comprimate si polygynax, testul pap a iesit II/III si ASC-US, dupa menstruatie trebuie sa fac biopsia pt a vedea daca se poate cauteriza la cabinet sau trebuie sa merg pt operatie la o clinica specializata.
imi este foarte frica pt ca nu am avut niciodata probleme, nici macar o injectie nu am facut vreodata.....ce parere aveti, sa mai consult si al medic? in viitor ce complicatii ar putea aparea si mai ales o sa mai pot ramane insarcinata dupa astfel de interventii? cat de grav este???
in asteptarea unui raspuns va multumesc anticipat!

ps.: cunoaste cineva pe dna doctor cecilia corneanu, a facut cineva cauterizare la dansa?

#2 2012-03-28 17:35:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: rana pe col+pap II/III

da, poti ramane insarcinata dupa, daca se face doar cauterizare. totusi, inainte de asta, fa si o colposcopie, la alt medic.

#3 2012-03-28 17:38:47

meryam87
Membru
Inregistrat: 2012-03-28

Re: rana pe col+pap II/III

bn, multumesc mult pt raspuns. asa am sa fac!

Ultima oara a fost editat de meryam87 (2012-03-28 17:39:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.