|
Nu esti logat.
Arsuri la stomac#1 2006-12-22 17:47:04
arsuri la stomacde 2 zile am arsuri groaznice la stomac,aseara am vomat toata noaptea..nu stiu ce sa mai fac.,.simt aciditate din stomac pana in gat..nu`mi mai trece..nu pot nici sa mananc pt ca vomit..si am niste stari groaznice..am luat aspirina pe stomacul gol si ma gandeam ca e de la ea...pentru cine s`a mai comfruntat cu asa ceva..ce sa iau?vi s`a mai intamplat asa?sunt cam speriata..sunt si slabita pt k n`am mancat.. astept pareri multumesc Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2006-12-22 18:25:43
Re: arsuri la stomacia si tu pansamente gastrice,nu stiu dar stiu dc starea e asa de persistenta cu voma cu tot e f probabil sa se fi instalat o gastrita de cea mai mare frumusetea ai grija alimenteaza-te corespunzator.mananca paine prajita tare nu arsa ,supa din piept de pui,fereste-te de fructe in special de citrice.si du-te la farmacie si cere omez pansament gastric.ai grije de tine may I help with somethin'? Offline #3 2006-12-22 18:27:04
Re: arsuri la stomacmersi mult!cred si eu ca asta am..mai astept pareri! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2006-12-22 23:44:42
Re: arsuri la stomacnu e neaparat o gastritra, dar ai probleme cu aciditatea. jenny te-a sfatuit bine, ia pansamente gastrice (unul din cele de sus sau malox) si ai grija ce mananci. nu chestii prajite sau f grele, nu citrice. si daca persista durerea ai putea sa iei o trimitere de la doctorul de familie pt un gastroenterolog. dar asta dupa sarbatori. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #5 2006-12-23 00:50:28
Re: arsuri la stomacpoti manca fructe dar tre sa le dai coaja jos(mere,pere etc.) citirice my putin,ca-ti provoaca aciditate mare.eu de ceva timp ma tzine mama p regim,k mai mananc o portocala e altcva.multe supe,fie ele si cu legume si taitei si paine la toaster dk ai sau prajita sau iti poti face la cuptor crutoane din alea,rupi painea in bucatele mici si zici k mananci bakerolless.sa nu sari mesele si sa mananci des si putin.chestii acidulate =0, apa plata sau dk nu ai at apa plata o fierbi si o lasi s se raceasca,seara sa mananci pana in 8 sa zicem sau 7,si dk ti se face foame my tarziu pui niste paine prajita cu margarina si branza razuita un ceiuc de musetel,no cascaval sau mezeluri.tine un timp regim asa si ai sa vezi ca-ti revii..vzi s nu dai in ulcer eventual t duci l doc si vezi c ai s vezi concret. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-12-23 00:51:07) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2006-12-23 05:53:17
Re: arsuri la stomacPai tu ai luat aspirina pe stomacul gol? :-O Doamne Dumnezeule, pentru informatia ta aspirina si tot ceaa ce contine ibuprofen (sper din tot sufletul sa nu confund) nu se iau NICIODATA pe stomacul gol aspirina produce sangerari gastrice ....nici nu e de mirare ca te-ai simtit asa de rau eu intreb intotdeauna la farmacie sau pe cineva care stie cum se iau pastilele ca sa nu am surprize niciodata, asa ca intrebati inainte sa luati vreo pastila sa stiti sigur, sa nu ajungeti asa rau....offf Doamne....ankuzza in afara de ce ti-au scris mai sus cu painea prajita si pansamentele gastrice (apropos ranitidina e tot un pansament gastric?) incearca sa manaci putin si des pana isi mai revine stomacul....am avut si eu probleme cu stomacul dar la mine era pe baza de stress si mama mi-a zis ca sa mananc putin si des si a fost mai bine. Multa sanatate !! Poopici :-* Ultima oara a fost editat de Roxana21 (2006-12-23 07:58:17) Offline #7 2006-12-23 08:05:56
Re: arsuri la stomacmultumesc fetelor...mi`am mai revenit putin...m`au mai lasat arsurile..sper sa`mi revin de tot curand..mi`au dat de la farmacie anghirol si Malucol...oricum n`o sa mai iau aspirina in viata mea:D... Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2006-12-23 12:24:13
Re: arsuri la stomacstie cineva care din medicamentele astea pomenite aici interactioneaza cu antibebe? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2006-12-23 15:27:00
Re: arsuri la stomacblue elf ti-a spus ca e bine sa mananci mere. nu e bine. eu am avut ulcer si merele provoaca aciditate foarte mare. unul merge, evident, dar nu mai mult. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #10 2006-12-23 15:47:57
Re: arsuri la stomacda, am avut la 18 ani. am avut ulcer duodenal, provocat de o bacterit. helicobacter pylor. am scapat de el, dar acum am din nou o gastrita. am facut tratament si tot nu am scapat de ea. trebuie sa-l reiau. sunt putin cam speriata pt ca auzisem ca gastritele multiple si ulcerul pot duce in final la cancer la stomac. brrrr! sper sa scap de ea si sa nu mai revina!! "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #11 2006-12-23 18:08:02
Re: arsuri la stomacda alexia era netamponata.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #12 2007-01-04 01:06:23
Re: arsuri la stomacpt arsuri sau dureri ale stomacului este foarte bun si ceaiul de galbenele baut inainte de masa cu o jumatate de ora. sa nu fie foarte concentrat pt. ca este cam amar. se cumpara frunzele de galbenele, nu acela ambalat in hartie pt. ca nu este bun, de fapt nici un ceai ambalat in hartie nu e bun, trebuie din planta. 2-3 cani pe zi sau macar 1-2. la mine a avut efect uimitor. dar am luat si omeran care tin sa spun ca e de o mie de ori mai bun decat omezul. e vorba de alta firma. si pt. arsuri dupa masa un dicarbocalm sau un maalox de supt. la mine nu lipseste din casa. bafta! Ultima oara a fost editat de kandy (2007-01-04 01:09:04) Offline #13 2012-01-03 20:55:57Re: arsuri la stomaca mancat al meu ceva greoi si-l arde stomacul, ii vine mancarea inapoi adica... i-am dat o ranitidina ca nu aveam dicarbocalm. din cate stiu eu, este ok.. nu? Offline #14 2012-01-03 20:58:19
Re: arsuri la stomace buna si ranitidina. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|