homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Redirectioneaza 2%

#1 2012-04-01 14:27:36

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Redirectioneaza 2%

Vreau sa va incurajez sa redirectionati 2% din impozitul pe anul trecut, catre o cauza nobila si anume o organizatie/asociatie non profit.
In general vreau sa ajut mereu cat de mult pot si  aceasta cauza mi s-a parut una foarte motivanta.
Anul trecut am donat pentru SMURD si anul acesta pentru o organizatie de salvarea animalelor, am completat un formular si pt iubitul meu care directioneaza pentru o asociatie pentru bolnavii de cancer. As fi vrut sa ajut pe toata lumea insa nu se poate.
Din fericire este foarte simplu sa ajuti , trebuie doar sa downloadezi de pe net formularul 230 , il completezi si il depui la Sectia Financiara de care apartii.
De ce sa se duca tot in bugetul statutlui banii mei cand pot sprijini diverse asociatiiii care fac bine...
Toate informatiile de care aveti nevoie se gasesc la un search pe google, exista si un site despre directionarea celor 2%, are o lista cu toate asocitatiile non profit unde puteti dona respectiva suma, formularul se gaseste pe net si asa mai departe.
Mi se pare extraordinar ca avem libertatea aceasta si este pacat sa nu depunem un minim de efort ca sa ajutam.

http://doilasuta.ro/continut/

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2012-04-01 18:58:55

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: Redirectioneaza 2%

Eu i-am redirecţionat tot pt bolnavii de cancer.
Şi ca offtopic,nu ?nţeleg de ce anume plătim impozite,că oricum nu se reflectă  nici ?n ?nvăţăm?nt,nici ?n medicină şi nicio instituţie de stat nu ne ajută fără cel puţin o taxă de 2-3 lei  nustiu

#3 2012-04-07 13:19:28

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Redirectioneaza 2%

Inca o cauza la care puteti redirectiona 2% din impozit copiilor bolnavi de cancer:

http://www.salveazavieti.ro/

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.