|
Nu esti logat.
Pauza anticonceptionale#1 2012-04-02 11:49:52
pauza anticonceptionaleBuna ziua. Am si eu o probleme. Folosesc anticonceptionalele Microgynon de 4 ani. In aceasta perioada am facut pauza de vreo 6 ori. Luna trecuta am facut pauza iar si cand am avut prima de zi ciclu luna asta am inceput o folie noua. Am avut ciclu 2 zile si apoi s-a terminat. Dupa o saptamana mi-a venit iar si sunt in a 5 zi de ciclu si am dureri groaznice. Este normal acest lucru? Se intampla pentru ca am facut acea pauza? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca sunt speriata. Multumesc! Offline #2 2012-04-02 13:03:21
Re: pauza anticonceptionalenu prea e normal, chiar daca ai facut pauza aceea. poate nu a fost menstruatie aceea ce a durat doar 2 zile... dar tot nu avea de ce sa se instaleze menstra dupa atatea pilule luate. discuta cu un medic. Offline #3 2012-04-02 13:18:51
Re: pauza anticonceptionalemultumesc pentru raspuns. o sa merg la medic dupa ce mi se termina mestruatia si o sa fac toate analizele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|